123ArticleOnline Logo
Welcome to 123ArticleOnline.com!
ALL >> Animal-and-Pet >> View Article

Ten Food Questions For Weight Loss And Better Health

Profile Picture
By Author: Selina
Total Articles: 41
Comment this article
Facebook ShareTwitter ShareGoogle+ ShareTwitter Share

You should learn how to answer these questions to make the healthiest choice for your body, also you can learn a lot from these such as how to mix or how to cook.

1.Coffee or tea?

Answer:tea

Coffee is welcomed by young people, but drink too much coffee will do harm to our body. And there are many different kinds of tea,such as black tea, green tea and different functions of them. There are jammed with heart-healthy antiondants that provide more than just an energy-boosting punch, as well as contributing to healthier arteries. They may also help to prevent cancer.

2.Fresh fruit or dried?

Answer:fresh

Of course, fresh fruit contains more vitamin and water, and good tasting. A study showed that fresh fruit reduce cholesterol levels, although further research is needed on its other possible medicinal benefits.

3. Strawberries or blueberries?

Answer:blueberries

Of course, both are ideal for you if you try these two fruits to eat. But if you compare the nutrients in an equal volume of each, blueberries have a slight advantage. Blueberries are rich in fiber - four times ...
... bigger than strawberries - and with more natural sugar, rich in vitamin E and trace elements that are unique and are good for memory.

4.Fruit juice or fruit?

Answer: fruit

Get the real thing. Loaded the most fruit juices with sugar, they have been deprived of an important part in fruit - fruit in fibres - fiber.

5. Starbucks café au lait or caffe latte

Answer: café au lait

Cafe au Lait is equal parts coffee and milk. A Caffe Latte is one or two shots of espresso with foamed milk and steamed the rest of the cup. Designed for a drink with high fat milk, coffee milk has only 91 calories and 3.4 grams of fat, while the upper half skim latte, because it uses so much milk has 148 calories and 5.6 grams of fat. You can see that the coffee taste a bolder, more coffee is rich, if you win on all points.

6. Fresh tomatoes or tomato sauce?

Answer:tomato sauce

Tomatoes are rich in lycopene, an antioxidant, the risk of prostate cancer and possibly other cancers. But only by cooking it , it will release you lycopene from tomato cell walls, so that your body can absorb. In addition, lycopene, fat-soluble, which means that your body is better able to absorb and use you to be a little fat - olive oil than in most sauces tomatoes.

7. Broccoli or cauliflower?

Answer: Broccoli

2,6 Gramm Ballaststoffe pro 100 Gramm Brokkoli hat zweimal die Faser von Blumenkohl Oomph.

8. Natural sugar or white sugar?

Answer:nether

They are both sugars. Neither has any nutritional value or is not better than the other. Here is a case where the color brown does not mean a healthy version.

9.Green olives or black olives

Answer: green olives

Green olives are not fully developed, they contain about half fat, also had reached during their maturation, and blackened.

10. Apple or orange?

Answer:apple

As we know that apple is a universal fruit and it's good for lose weight and keep fit. Although orange is filled with vitamin C, but it's not fit for all the people and make food appetite full. A popular going says that an apple a day keeps the doctor away.


Author is a fashion consultant on one coach factory outlets and has great experience on fashion matching.Coach factory is a good choice for OL.And now there are so many hottest coach wallet on sale. Do you know where is coach outlet store locations?Maybe you can visit the coach sites to get more information.

Total Views: 368Word Count: 579See All articles From Author

Add Comment

Animal and Pet Articles

1. Chow Chow Dogs: The Lion-like Breed Everyone Is Talking About
Author: Charles dik

2. Sustainable Pet Care Habits That Save Money Too
Author: Martha Wilson

3. Finaplix (trenbolone Acetate): A Grower's Guide To A Proven Growth Implant
Author: Onlinegenericmedicine

4. How To Train A Toy Poodle Puppy At Home
Author: Charles dik

5. Maltese Puppy Care: Grooming, Feeding, And Daily Routine
Author: Charles dik

6. Care The Complete Scottish Fold Care Guide
Author: Margaret Aurelian

7. Professional In-home Dog Training: A Personalized Approach To Stress Reduction
Author: BarkBusters SanMateo

8. Professional Dog Aggression Training In San Mateo: Building Trust, Confidence, And Better Behavior Through In-home Training
Author: BarkBusters SanMateo

9. Why Some Rescue Dogs Need Different Training Approaches: Building Trust, Confidence, And Lasting Success
Author: BarkBusters SanMateo

10. Barking, Lunging, And Overreacting: Effective Training Solutions For Reactive Dogs
Author: BarkBusters SanMateo

11. Helping A Newly Adopted Dog Adjust To A New Home: Building Confidence, Calmness, And Trust Through In-home Training
Author: BarkBusters SanMateo

12. Agility Training At Home: Developing Speed, Focus, And Confidence
Author: BarkBusters SanMateo

13. In-home Dog Training: Using Everyday Household Items To Build Your Dog’s Scent Detection Skills
Author: BarkBusters SanMateo

14. In-home Dog Sports Training: A Convenient Solution For Busy Bay Area Families
Author: BarkBusters SanMateo

15. The Modern Puppy Training Guide: Building Confidence, Focus, And Emotional Stability For A Lifetime
Author: BarkBusters SanMateo

Login To Account
Login Email:
Password:
Forgot Password?
New User?
Sign Up Newsletter
Email Address: