123ArticleOnline Logo
Welcome to 123ArticleOnline.com!
ALL >> Web-Design >> View Article

Magento Webshop Design: Fælles Udfordringer For Udviklere

Profile Picture
By Author: Noah Nielsen
Total Articles: 54
Comment this article
Facebook ShareTwitter ShareGoogle+ ShareTwitter Share

Magento-økosystemet har i stigende grad fortrængt konkurrerende e-handelsplatforme som BigCommerce og Prestashop som det foretrukne valg til udvidet multichannel- og omnichannel-handel. Sikkerhed, skalerbarhed, ydeevne og andre problemer var alle store problemer med Magento 1 og de tidlige versioner af Magento 2.

Selv om de oprindelige problemer er blevet løst med den nye Adobe Commerce, er det stadig en teknisk udfordrende og dyr platform at bruge, som kræver en masse færdigheder og ekspertise fra udviklerne. Selv erfarne udviklere kan til tider finde det anstrengende.

Problemer med Magento e-handel skyldes primært lagerstyring og overlapninger i backend. Den ideelle metode til at minimere risiciene er at udvikle en langtidsholdbar Magento webshop-løsning i henhold til en skræddersyet wireframe, som nævner og involverer løsningsdrevne what's and if's i hele projektet. Lad os starte med de vedvarende problemer i forbindelse med magento hjemmesidens hastighed.


Magento/Adobe Commerce Hastighedsproblemer og løsninger

Problemer med Magento e-handel skyldes primært lagerstyring ...
... og overlapninger i backend. Den ideelle metode til at minimere risiciene er at udvikle en langsigtet Magento webshop-løsning i henhold til en brugerdefineret wireframe.

Men hvis din Magento webshop stadig oplever forsinkelsesproblemer og bliver langsommere under spidsbelastning, skal du tage et kig på følgende løsninger for at sætte fart på den igen.

- Prøv Magento Compilation, som kan fremskynde sideindlæsningen med op til 50 %
- Aktiver Varnish Cache
- Gennemgå og forbedr Javascript- og CSS-koder
- Bring webstedet til en opgradering af den nyeste version

Endelig skal du være bevidst om at køre dit Magento-websted i det bedst mulige hostingmiljø. Det kan give mere mening at skifte til en hostingudbyder, der er mere egnet til Magento-butikker, der skalerer, og som allerede er optimeret til at gøre det.

Ændring af Magento-blokke og -moduler

Selv om det nye Adobe Commerce lover tilstrækkelige tilpasningsmuligheder for et modul eller en bloks funktionalitet, kan udskiftning af et Magento-modul eller en Magento-blok også gøre udvidelser fra tredjeparter, der er afhængige af det oprindelige modul eller den oprindelige blok, inkompatible. Dette kan medføre, at udvidelsen opfører sig forkert eller på en uventet måde.

De bedste metoder til at overvinde disse vanskeligheder kræver, at udviklere dokumenterer deres ændringer grundigt, tester deres kode for kompatibilitet og sikkerhedsfejl og overvejer forskellige strategier som f.eks. at ændre modulets og blokkens adfærd uden at ændre den oprindelige kode ved at udnytte Magentos begivenhedsdrevne arkitektur.

Når produkter og kategorier ikke vises på forsiden, selvom de er synlige i databasen

Adobe Commerce er designet til store, højt profilerede onlinebutikker med flere kanaler. Men nogle gange er det ikke ualmindeligt, selv for et godt styret og organiseret Magento e-handelsudviklingsprojekt, at produkter eller kategorier ikke vises korrekt på frontend.

Produkterne er synlige i databasen og backend, men vises ikke på live-sitet. Sikke en krumtap, er det ikke? Reindexering og cache rydning er typisk de forreste handlinger Magento udviklere gør for at sikre, at det er opdateret i tilfælde af produkt- eller kategori indekset er.

De bedste metoder til at overvinde disse vanskeligheder kræver, at udviklerne dokumenterer deres ændringer grundigt, tester deres kode for kompatibilitet og sikkerhedsfejl og tænker på forskellige strategier som f.eks. at ændre modul- og blokadfærd uden at ændre den oprindelige kode ved at udnytte Magentos begivenhedsdrevne arkitektur.

Udvikling af brugerdefinerede Magento-temaer

Udvikling af brugerdefinerede Magento-temaer og/eller udvidelsesudvikling kan være en af de sidste og komplekse muligheder for at løse visningskonflikter for produkter eller kategorier. Men før du vælger det, skal du kontrollere, om produkterne eller kategorierne vises korrekt uden dem ved at fjerne eksisterende brugerdefinerede temaer eller udvidelser. Endelig kan det være nødvendigt at dykke dybere ned i koden og forsøge en fuldgyldig omprogrammering, hvis ingen af disse rettelser lykkes.

Problemer med Magento-domænekonfigurationer og opsætning af et nyt domæne

Nogle gange køber folk billige domænenavne, der giver en SEO-fordel. Derudover afviger varemærkerne ofte betydeligt fra det, der fremgår af websteds-URL'en eller domænenavnet. For at undgå krumspring er det vigtigt at få domænenavnet til at matche webshoppens brand, efterhånden som brandet vokser i popularitet over tid. At ændre domænenavnet på et Magento-websted kan lejlighedsvis være en betydelig smerte, uanset om du ændrer dit e-Commerce-selskab eller ønsker at ændre det for at matche din brandidentitet.

Opsætning af et nyt domæne og Magento-domæneopsætningsproblemer

Lejlighedsvis investerer folk i billige domænenavne med SEO-fordele. Brandnavne adskiller sig ofte dramatisk fra det, der er nævnt i URL-adressen eller domænenavnet på webstedet. Når brandet bliver mere kendt med tiden, er det afgørende, at domænenavnet afspejler webshoppens brand for at undgå krumspring. Uanset om du er ved at omdøbe din e-handelsbutik eller forsøger at tilpasse den til at matche din brandidentifikation, kan det af og til være rigtig irriterende at ændre domænenavnet på et Magento-websted.

Forfatter Bio:

Få indsigtsfuld viden om Magento/Adobe Commerce-økosystemet, når du søger efter Magento webshop-løsninger til visse problemer og vanskeligheder. Fortsæt med at læse denne forfatters tidligere artikler for at få flere oplysninger om, hvordan du kan forbedre dit websted, eller start fra bunden og følg de bedste metoder.

Total Views: 88Word Count: 809See All articles From Author

Add Comment

Web Design Articles

1. What Is The Latest Most Important Trend In Digital Marketing?
Author: Nivedita Infosystem LLP

2. What Software Do Most Accountants Use?
Author: Subho Chowdhry

3. Cloud Disaster Recovery: Secure Your Data Safely
Author: Secure Your Data Safely

4. Unlocking Success With Expert Web Development Services
Author: Web Design Services

5. Introduction To Effective Website Design: Essential Do’s And Don’ts
Author: Career Boss Institute

6. Full Stack Development | Web & Mobile App Development
Author: tahirfazal

7. The Power Of Php Development: A Comprehensive Guide
Author: sanjay mark ballav

8. Role Of Ai In Ui/ux Design
Author: Adil

9. 7 Tips To Keep Wordpress Website Secure In 2024
Author: Aarna Systems

10. Sports Betting Website Development Company
Author: prbhakartd

11. Taxi Booking App Development Company
Author: prbhakartd

12. Ten Real-world Examples Where Hyperledger Fabric Is Making Significant Strides In Food Safety
Author: John cornor

13. Custom Ecommerce Development: Tailoring Your Online Store For Success
Author: Rahul Kumar Maliya

14. Guide To Mobile App Development: Finding The Right Company Or Developer For Your Project
Author: Backend Brains

15. The Benefits Of Responsive Design: Why A Mobile-friendly Website Is Essential
Author: By Mass Technologies LCC

Login To Account
Login Email:
Password:
Forgot Password?
New User?
Sign Up Newsletter
Email Address: