123ArticleOnline Logo
Welcome to 123ArticleOnline.com!
ALL >> Web-Design >> View Article

Valg Mellem Wordpress Og Opencart I 2023

Profile Picture
By Author: Noah Nielsen
Total Articles: 54
Comment this article
Facebook ShareTwitter ShareGoogle+ ShareTwitter Share

Hvis du er kommet til det punkt, hvor du skal vælge mellem WordPress og OpenCart til udvikling af en e-handelsbutik, er det højst sandsynligt, at du er en lille virksomhed eller en nystartet virksomhed, der ønsker at oprette dit første websted. Selv hvis du ikke er det, er det et forspring i forhold til at finde de mest progressive frameworks, der lever op til de moderne behov for en problemfri shoppingoplevelse i 2023 og de kommende år.

At komme i gang med din onlinebutik er én ting; at gøre din e-handelsvirksomhed klar er en anden ting. Og i begge sammenhænge har WordPress og OpenCart vigtige roller at spille, men kategorisk er de to forskellige fra hinanden.

Der er ikke noget entydigt svar på, hvilken løsning der er den bedste, fordi de begge er velegnede til specifikke typer af onlinebutikker. Den bedste måde at starte din rejse på er ved at konsultere et OpenCart- eller WordPress-webbureau, der har en god portefølje, som arbejder med begge platforme, og som vil forstå dine behov, endnu bedre end du nogensinde vil kunne.


Det ser nemt ud at komme i gang med WordPress Det ser ...
... nemt ud at blive klar med OpenCart

Selv i 2023 er OpenCart og WordPress stadig ofte de bedste valg for seriøse e-handelsvirksomhedsejere. Selv om der er andre yderligere faktorer at tage hensyn til og ressourcer til rådighed, såsom Wix, Squarespace og Shopify's hosted website konstruktion, så henvender WordPress og OpenCart sig til masserne.

For det første er hverken WordPress eller OpenCart, på trods af hvad det kan se ud til, hverken din typiske straight-out-of-the-box-teknologi til webshop-bygning. Denne form for konfigurationsbaseret udvikling er bøjet til at blive kompleks i fremtiden, som bevidst vil kræve ekspertbistand. Men så længe det drejer sig om at komme i gang og blive klar, er oplevelsen noget anderledes med begge platforme.

• Kom godt i gang med WordPress

Når du ønsker at oprette din online butik, er WordPress den første mulighed, som du vil finde som den nemmeste måde at komme i gang på! Dette er et Content Management System (CMS), der fungerer via plugins.

For at starte et websted kræves et domæne og et hostingabonnement, som du kan få på wordpress.org. For at bygge et websted skal du starte med at downloade WooCommerce-plugin'et og derefter gå videre med at oprette lager, kataloger, produktsider, kassesider og betalingsintegration, alt sammen inklusive WooCommerce.

Du vil finde masser af gratis plugins, temaer, udvidelser og indstillinger, som alle vil give mening, til at begynde med. Men er alle disse opsætninger tilstrækkelige til at håndtere bevægelsen af en komplet online butik i fuld gang?

Dom: WordPress er velegnet til små kataloger af fysiske produkter, digitale produkter og medlemskabssider. Det har ikke den bedste multi-store integration og andre komplekse funktionaliteter sammenlignet med OpenCart.


• Klar til at bruge OpenCart

OpenCart er en prisvindende software til indkøbskurve, som har de hurtigste vækstrater på verdensplan. Denne platform er designet til e-handel og fokuserer på køb og salg. Den har ikke de bedste design-, tilpasnings- og SEO-elementer som WordPress. Hvis den giver mulighed for nem integration af forskellige butikker på flere steder samt et udvalg af internationale betalingsgateways og leveringsmuligheder - så vil den udmærke sig.

Med muligheden for at sende ordrer til forskellige steder i verden har OpenCart nok støtte til de grundlæggende krav fra globale onlineforhandlere. Det robuste administrative dashboard giver butiksledelsen centraliseret adgang til vitale data og fakta om lagerbeholdning, salg, kunderejser, returneringer, anmeldelser og alt andet, der driver din onlinebutik mod perfektion. marketing

Bedømmelse: OpenCart er velegnet til globale butikker med en bred vifte af kategorier og en koncentration på køb og salg af produkter online. Det har ikke de bedste CMS-, blogging-, indholds- og SEO-værktøjer sammenlignet med WordPress.

Sammenligning af mobil shoppingoplevelse mellem WordPress og OpenCart

OpenCart er en dedikeret e-handelsplatform, der tilbyder en bred vifte af funktioner, der er specielt designet til onlinebutikker, og mobil shopping er en stor del af dette.

Mens begge platforme tilbyder et lignende sæt funktioner i form af mobilvenlige skabeloner, responsive designs og hurtige indlæsningstider, har OpenCart en lille fordel over WordPress, når det kommer til den mobile shoppingoplevelse, da det er en dedikeret e-handelsplatform, der er specielt designet til onlinebutikker.

OpenCart tilbyder en bedre checkout-oplevelse, da den har en enkel og intuitiv checkout-proces. Den tilbyder også en bred vifte af betalingsgateways og forsendelsesmuligheder, som nemt kan integreres i din onlinebutik. Dette gør det nemmere for kunderne at gennemføre deres køb på mobile enheder.
Rådfør dig med fagfolk, når dine interesser og mål ligger i udviklingen af et komplet e-handelsmærke

eCommerce virksomheder skal tage branding og visuel identitet mere alvorligt end nogen anden type virksomhed. Hvorfor? Fordi onlinekøbere typisk ikke har tid eller ekspertise til at styre F&U af en ny onlinebutik i byen. Hvis forbrugerne kan lide de produkter, de så ser, vil de ofte søge for at se, om de er tilgængelige på Amazon i stedet for at købe direkte fra et websted, som de ikke har tillid til.

Derfor er det mest fordelagtigt at tale med en professionel, der kender begge sider af mønten, for at opstille klare retningslinjer for brandets interesser og mål.

Hvis du konsulterer et WordPress-webbureau, betyder det ikke, at de vil tage parti for platformen; selv WordPress-udviklere ville tænke sig om to gange, før de anbefaler platformen, hvis målene ikke opfylder kriterierne.


Forfatter Bio:

Alle denne forfatters artikler fokuserer på de valg inden for e-handel og webudvikling, som uvidende virksomhedsejere og iværksættere foretager. Uanset om du ønsker at bygge din første online butik, leder efter de bedste spørgsmål at stille et WordPress web bureau, eller forsøger at forstå Open Cart økosystemet. Få dine svar her.

Total Views: 114Word Count: 936See All articles From Author

Add Comment

Web Design Articles

1. Yellow World Tech: Transforming Digital Landscapes In Dubai With Innovative Solutions
Author: kim jhon

2. Transform Your Business With Revsyntech's Comprehensive Digital Marketing And Website Development Services
Author: Roger Jones

3. Benefits Of Developing Localbitcoins Clone Script?
Author: jack

4. Website Prototyping: Insights From A Leading Website Designing Company In Gurgaon
Author: Advert India

5. Threedee - Design Studio For You
Author: Sam

6. How Does Web Development Differ From Web Design?
Author: Jagadeesan

7. How Much Does It Cost To Develop A Web Application In The Us?
Author: Sigma Solve

8. Choosing The Right E-commerce Platform For Your Business
Author: Sigma Solve

9. Unlocking Success: Your Ultimate Guide To Finding The Best Seo Company In Hyderabad
Author: webmartix

10. Unlocking The Power Of Chatgpt Integration: Revolutionizing Customer Service And Beyond
Author: james Smith

11. Digital Marketing Companies In Delhi Ncr
Author: oakyweb

12. Complete Guide To Mean Stack Development Outsourcing
Author: Imenso Software

13. Salon Booking App Development Company
Author: prbhakartd

14. Benefits Of Having Mobile Apps For Businesses
Author: Sigma Solve

15. Elevating Online Presence With Premier Website Design Company In Mysore
Author: Kautilya

Login To Account
Login Email:
Password:
Forgot Password?
New User?
Sign Up Newsletter
Email Address: