123ArticleOnline Logo
Welcome to 123ArticleOnline.com!
ALL >> Web-Design >> View Article

Hvad Er Forskellen Mellem Mobile-first Design Og Responsive Web Design?

Profile Picture
By Author: Noah Nielsen
Total Articles: 53
Comment this article
Facebook ShareTwitter ShareGoogle+ ShareTwitter Share

Som det er blevet forudsagt i de seneste år, har smartphones og tablets faktisk overhalet pc'er som det mest almindelige middel til at surfe på internettet i 2023.

Hvilke konsekvenser kan dette have for dit websted?

Det er allerede blevet fastslået, at alle websteder skal være mobilvenlige for at forblive opdaterede og konkurrencedygtige. I betragtning af hvor afgørende brugeroplevelsen for nylig er blevet for websteder, er det nu bydende nødvendigt at stræbe efter den mest robuste kapacitet til mobil browsing i stedet for blot at skabe en nedskaleret kopi af et større websted.

I årenes løb har grundlaget for oprettelse af hjemmesider været den mobilresponsive designmetodologi. Den fungerer ved at gengive websider i overensstemmelse med forskellige skærmopløsninger. Webstedets orientering tilpasses til den tilgængelige skærmplads, ligesom vand tager form som et fartøj. Der er ikke behov for at oprette forskellige versioner af et enkelt websted; ved hjælp af én responsiv webside-skabelon kan man tilpasse sig skærmens dimensioner.

Der findes nu forskellige typer websteder, ...
... især e-handelswebsteder med flere funktioner, online-reservationssider, OTT-websteder, online-kataloger osv. Da flere og flere mennesker har en tendens til at logge ind fra mobile enheder, har virksomhederne brug for en mere handlingsorienteret webshop-løsning, der leder kunderne hen imod at foretage et køb. Det er her, at mobile-first design kommer ind i billedet med en proaktiv tilgang, der koncentrerer sig om mobilbrugere, for at berige den mobile browsing-oplevelse.

Hvis du forsøger at beslutte, hvilken tilgang du skal bruge til dit websted, skal du være bevidst om dit valg ved at være opmærksom på de vigtigste forskelle mellem mobile-first og mobile-responsive design.

Vigtige forskelle mellem responsive og mobile websteder

Før vi kommer til forskellene mellem mobile-first og responsivt design, skal vi bekræfte, at der er tale om to tilgange til webstedsdesign, og at de ikke er beregnet til design af mobilapplikationer.
Et websted behøver ikke at være mobile-first for at være responsivt, men mobile-first-websteder er som standard responsive.

Tabellen nedenfor viser de centrale forskelle mellem alle de faktorer, der adskiller mobile-first design fra responsivt design.

Mobile-first design er en målrettet grafisk manøvre for at påvirke, hvordan folk bruger mobile enheder på en anden måde end de gør med stationære computere, mens responsivt design er en teknisk funktionalitet.

Hvilken type websteder kan drage fordel af Mobile-First Design?

Du undrer dig sikkert over, hvorfor nogen ville gå igennem besværet med at etablere et mobile-first-websted ved at se på ovenstående skema, og om det overhovedet er fordelagtigt.

Til din viden er der i øjeblikket 7 milliarder smartphone-brugere på verdensplan, da den globale befolkning subtilt har ramt 8 milliarder i 2022. Mobile-first-designstrategien giver god mening, når man tænker på, at 55 % af forbrugerne i øjeblikket besøger internettet fra en mobilenhed. Men faktum er stadig, at det ikke er alle typer af websteder, der kan drage størst fordel af et mobile-first-design.

Hvad gør designere, der fokuserer på mobil, egentlig? Hvilke funktioner definerer en mobile-first-udviklingstilgang? Følgende er hovedkomponenterne i mobile-first-design, uden nogen bestemt rækkefølge:

• Brugercentreret proces
• Klart og præcist indhold Forbedret hastighed på webstedet
• Knapper til at kalde til handling tæt på hånden
• Reduceret pop-up-reklamer
• Skuffer og hamburgermenuer til at organisere faner

Frem for alt favoriserer mobile-first-strategien en enkel og ren æstetik, der udnytter den tilgængelige plads bedst muligt til at skabe ryddelige sidelayouts. Alle disse elementer kan være nyttige i forbindelse med design af webshops, bookingwebsteder eller websteder for madlevering, som har mere mobilbaseret brugbarhed end desktopbrug. Dette design er ikke så nødvendigt for erhvervswebsteder.


Forfatter Bio:

Forfatteren er en dygtig indholdsskaber, der ofte skriver om webshop-løsninger samt den nyeste udvikling inden for webshop-design og digitale markedsføringstrends.

Total Views: 61Word Count: 591See All articles From Author

Add Comment

Web Design Articles

1. How To Choose Best Website Management Services?
Author: The Fully Managed Website

2. Build Offshore Team In Usa
Author: Kousalya

3. Outsource Angular Developer In Usa
Author: Kousalya

4. Hire React Developers From Chennai
Author: Kousalya

5. Our Rebrand Story – Tecstub
Author: Tecstub

6. How To Setup Google Tag Manager In Magento 2 Store
Author: webgurudev

7. Beautiful Paints That Work For Beautiful Home
Author: beautiful paints

8. Brand Identity Design Service
Author: Logo Infotech

9. Hiring A Skilled Web Designer Is Exactly What Your Los Angeles Business Needs To Flourish – Here’s Why
Author: Storm Brain

10. Seo Packages Tailored To The Unique Needs Of Your Business – Why This Is A Non-negotiable Investment
Author: Storm Brain

11. How To Choose The Right Project Management Tool For Your Team
Author: Emily Jones

12. What Is Bespoke Illustration And Where To Buy Exhibition Design Service?
Author: Jack Daneil

13. What Is The Difference Between Website Design Package And Bronze Website Design Package?
Author: Cole Gole

14. 10 Tips For Effective Website Design And Development
Author: ace awda

15. What Are The Advantages Of App Development?
Author: Anand

Login To Account
Login Email:
Password:
Forgot Password?
New User?
Sign Up Newsletter
Email Address: