123ArticleOnline Logo
Welcome to 123ArticleOnline.com!
ALL >> Web-Design >> View Article

Ting At Overveje, Når Du Bestemmer Prisen For Udvikling Af E-handelsapplikationer

Profile Picture
By Author: Noah Nielsen
Total Articles: 54
Comment this article
Facebook ShareTwitter ShareGoogle+ ShareTwitter Share

I august 2022 var der 2,87 mobilapps tilgængelige på Google Play, mens der er 1,96 millioner apps tilgængelige i Apple App Store. I 2025 kan antallet af mobilapps ifølge analytikere overstige 7 millioner i betragtning af den hastighed, hvormed de udgives hvert minut. Der er en stigende efterspørgsel efter udvikling af mobile apps i København, men har din virksomhed brug for det endnu?

Selvom mobilapplikationer er vigtige konverteringsrateoptimerere og er meget gavnlige for virksomheder med hensyn til brand awareness, data og analyser og en række andre værktøjer, er de også ret dyre at udvikle, så e-handelsvirksomheder bør overveje deres behov og prioriteter, før de investerer i en.

Hvorfor investere i en eCommerce Mobile App, når du kan skabe en mobiloptimeret webshop eller Progressive Web App?

Kig ind i din mobil, og hvor mange apps til netbutikker ser du der? For det meste er applikationer vigtige, når de er en del af brugerens dagligdag, som Amazon, IKEA eller McDonald's mobilapps.

Så det bedste tidspunkt at investere i en mobilapp er, når du har den slags kundekreds, der ...
... besøger din onlinebutik ofte og køber ofte. Når det er sagt, er de stærkeste grunde til at have en mobilapp til en e-handelsvirksomhed følgende:

➔ Hurtigere checkout: Brugerne foretrækker at downloade mobilapps fra de onlinebutikker, de ofte køber fra, fordi checkout-processen er mere komfortabel end på mobilwebstedet. Applikationen åbner direkte ind i netbutikkens grænseflade med hurtigere indlæsningstid og mere effektive muligheder for at gennemse og placere ordrer.

➔ Brand Image: Efter en periode påvirker det for en onlinebutik, hvis den ikke har en mobilapplikation, konkurrencefordelen, selv om den har et højt rangeret websted og gennemførlige konverteringer. Mobilapps spiller en væsentlig rolle i etableringen af brand image, og de smarteste organisationer udnytter det uundgåelige.

➔ Mobilapps oprettes ofte af e-handelsvirksomheder udelukkende for at opnå prestige og for at vise sig frem. Men sådanne digitale produkter er bygget til at opfylde meget specifikke funktioner, som er knyttet til virksomheden for altid, Og når man først har en mobilapp, kræver den ligesom et websted vedligeholdelse, rettidige opgraderinger og fejlrettelser, hvilket vil medføre yderligere omkostninger på lang sigt. Så tænk klogt, og rådfør dig med en ekspert, før du forpligter dig.

➔ Større SEO og markedsføring: Marketing i appen fungerer mere sammenhængende med e-handelsapplikationer, især med hensyn til integrationer af sociale medier og med et centraliseret UI/UX-design, der øger brand engagement og kundeoplevelse og fastholdelse.

➔ Strømlinet dataindsamling og analyse - mens mobilwebsteder besøges af flere typer leads, downloades mobilapps mest af forbrugere. De data, der indsamles fra mobilapplikationer, er mere rammende og indsigtsfulde end websteder og sociale medier og en vigtig ledetråd for udvikling af fremtidige opgraderinger, teknologier og markedsføringsstrategier.

Hvor meget skal du betale for eCommerce Mobile App Development i København i 2022?

Der er to aspekter, når man estimerer prisen for eCommerce mobil app udvikling: prisen på hele produktet og ansættelsesmodellen.

Standard timelønnen hos et dygtigt og anerkendt dansk mobilapp-bureau kan ligge på 900-1200 kr. pr. time. For mindre projekter kan priserne starte ved DKK 150 pr. time baseret på kompleksiteten af appen, værktøjsstammen og størrelsen af dit lager.

Hvis du kigger på en fast pris, så falder tallet et sted mellem 130.000 og 180.000 kroner. Udvikling af mobilapps til store Magento-webshops kan være ekstraordinært dyrt med startpriser på 900.000 kr. og opefter.

Vælg hver funktion separat, mens du beregner omkostningerne ved udvikling af eCommerce Mobile App Development.

Når din onlinebutik begynder at vinde indpas, må det være fristende at skabe en mobilapp, der er funktionsrig og "har alt". Men mange virksomheder glemmer at erkende styrken ved enkelhed.

Vær klog og fremtidsorienteret, når du vælger funktionerne til din mobilapplikation, for mange gange kan tonsvis af funktioner og elementer gøre din app langsommere og skabe unormale brugervenlighedsproblemer, som vil føre til ekstra omkostninger. De centrale funktioner, der typisk indgår i e-handelsapps, omfatter følgende:

• Almindelige funktioner som f.eks. indkøbsvognsløsninger, medlemsregistrering og -konti, lagerstyringssystemer osv.

• Brugerbaserede funktioner som kamera i appen, filtermuligheder, sektioner for rabatter og belønninger, kundeloyalitetsprogram osv.

• Teknologiske hjælpeprogrammer som omnichannel detailhandel, realtidssporing af ordrer i realtid, overvågnings- og analysefunktioner osv. Avancerede funktioner som stemmesøgning, AI-drevet navigation, brugerspecifikke produktanbefalinger, personlig dashboard, anmeldelses- og vurderingsfacilitet,

• Markedsføringsfunktioner som push-meddelelser, deling på sociale medier, særlige handlinger for at invitere belønninger, indsættelse af kuponkoder osv.

På den anden side, når du starter med en minimalistisk, men funktionel app og gradvist introducerer nye forbedringer, skaber det en positiv effekt, at du konstant arbejder på at forbedre din service. Lancér først din app simplistisk, og udnyt derefter in-app-analyser, analyser af brugeradfærd og indsigtsfulde data til at udvikle innovationer og nye funktioner. Dette vil ikke kun spare dig flere penge, men det vil også give dig mere kundeengagement og en konkurrencefordel.


Forfatter Bio:

Forfatteren er en indholdsskaber tilknyttet bureauer, der arbejder med eCommerce mobile app udvikling i København, Danmark. Mens omkostningsvurderingerne er i danske værdier, er faktorerne for at overveje priserne for eCommerce mobil app udvikling relevante for alle.

Total Views: 131Word Count: 802See All articles From Author

Add Comment

Web Design Articles

1. Extract Google Search Results Using Python
Author: Scraping Intelligence

2. Major Things To Consider While Choosing A Website Company
Author: Liam Mackie

3. Simplifying Seo: On-page Seo Best Practices
Author: Liam Mackie

4. Top Ways To Find The Best Web Design And Development Companies In India
Author: Techamsdigital

5. Introduction To Web Crawler And Its Process
Author: Scraping Intelligence

6. Elevate Your Online Presence: Expert Digital Solutions In Wellington
Author: Top Rank Digital

7. The Digital Experience: The Importance Of Web Design In Abu Dhabi
Author: Fahim Gasim

8. Elevate Your Business With Effective Ppc Advertising Solutions In Toronto
Author: Eunorial Consulting

9. Unveiling Adobe Commerce 2.4.7: What's New? - Amigoways
Author: amigoways

10. Elevate Your Ecommerce Services Strategy: A Comprehensive Guide To Success
Author: Softpulse Infotech

11. The Essentials Of Email Marketing Management: Strategies For Success
Author: Storm Brain

12. Seo-friendly Web Design: Enhancing Visibility And Driving Traffic To Your Site
Author: Bitcot

13. 5 Key Trends Shaping The Future Of Website Development
Author: By Mass Technologies LCC

14. Nativescript Mobile App Certification | Nativescript Developer | Nativescript Framework
Author: EDCHART

15. Responsive Vs. Adaptive Design: Finding The Perfect Fit For Your Website
Author: David Hawk

Login To Account
Login Email:
Password:
Forgot Password?
New User?
Sign Up Newsletter
Email Address: