123ArticleOnline Logo
Welcome to 123ArticleOnline.com!
ALL >> Web-Design >> View Article

Fordele Ved Stealth Marketing: Forklaret Af Et Seo-bureau I København

Profile Picture
By Author: Noah Nielsen
Total Articles: 46
Comment this article
Facebook ShareTwitter ShareGoogle+ ShareTwitter Share

Pincreate, et førende digital marketingbureau i København, bekræfter, hvordan stealth marketing, også kendt som guerilla marketing i den digitale verden, er lige så tilgængelig for startups, SMB'er og store brands, takket være de uortodokse, forskelligartede salgsfremmende elementer for langsigtede medier opmærksomhed. Hvis du udvikler et brand, vil denne blog give dig stor indsigt i, hvordan du bruger guerilla marketing til at tage dit brand til næste niveau.

Guerilla Marketing & SEO: Hvad du får fra et digitalt marketingbureau
Lad os starte med at besvare det bevidste spørgsmål: Hvad er Stealth Marketing?

Stealth marketing er også kendt som guerilla marketing eller undercover marketing. Og det bruges både i den digitale og den virkelige verden.

I 1980'erne opfandt Jay C. Levinson, en marketingspecialist, kernekonceptet guerilla marketing. Lige siden da er konceptet blevet brugt effektivt af forskellige firmaer og har for nylig opnået en enorm viralitet gennem online markedsføring, især gennem sociale netværk.

Konceptet er inspireret af guerillakrig, hvor en lille gruppe ...
... soldater konfronterer en større gruppe af modstandere ved hjælp af overraskelse og smarte taktikker. På samme måde bruges en overraskelsesfaktor til at engagere seerne og inspirere dem til at handle, i dette tilfælde for at købe fra mærket eller sprede budskabet om det. Der er ingen begrænsninger for, hvad guerilla marketingstrategien kunne være.

De bedste eksempler på stealth-strategier til online markedsføring
Guerilla marketing udføres ved at bruge kreative oplevelser uden bevidst at bruge reklamemedier, der bringer forbrugerne følelsesmæssigt tættere på et brand. Ifølge Pincreate digital marketing bureau i København er den bedste anvendelse af guerilla marketing gennem autentiske, værdsatte og utilitaristiske koncepter, der vil få seere eller potentielle kunder til at føle sig godt tilpas med hele oplevelsen.

➔ Guerilla Marketing på sociale medier

Mens søgemaskinen er mediet, hvor forbrugerne søger efter produkter, er sociale medier, hvor brugerne interagerer med et brand. Og omvendt. Mærker kan bruge sociale medier som Facebook, Instagram, Twitter, YouTube og endda Tinder, som Deadpool brugte. Nedenfor er nogle eksempler på guerilla marketing:

• Interager med kunder på et personligt plan uden at efterlade forudindstillede beskeder til hver kommentar.

• Mød negative kommentarer med åbenhed og arbejd oprigtigt for at rette eventuelle fejl.

• Skab ved at bruge rigtige billeder, rigtige mennesker eller rigtige historier. Spørg for eksempel dine kunder om deres ægte feedbackbillede på personlige kameraer, og demonstrer det rigtige billede af, hvordan dine produkter eller tjenester opfylder kundernes behov.

• Vær vært for FB eller Insta Live med noget, der interesserer din målgruppe. Det kunne være et glimt af din workshop, et webinar, en interaktionssession med kendte og så videre.


➔ Videopromovering
Når brugere ruller gennem deres Facebook- og Instagram-sider, får et betydeligt antal brandvideoer dem til at stoppe og endda fortsætte med at foretage et køb. Disse videoer behøver ikke at være typiske reklamer.

De kan være produktvideoer; de kan være kreative kunstværker eller noget sjovt og overraskende, der danner en følelsesmæssig forbindelse med beskueren. Processen kan være lige så enkel som Deadpools Tinder-optræden.

Det påhviler en genial videoproducent og deres fantastiske kreative koncept at gøre videoen relaterbar og viral med brugerne. Og det ville også kræve det tekniske benarbejde fra et digitalt marketingbureau som Pincreate at få videoen til at blive vist foran det maksimale antal af målgruppen.

➔ Influencer Marketing

Influencers er Instagram- og YouTube-stjerner, som folk følger og stoler på. Så hvis en influencer på sociale medier taler om, hvor fantastiske dine produkter eller tjenester er, er det ikke en reklame, men noget ægte og troværdigt. Influencer marketing er ved at blive en yderst effektiv strategi for konverteringsoptimering. Denne form for sponsorater er dog normalt dyrere end den anden strat egies nævnt ovenfor. Ikke desto mindre er det stadig overkommeligt og umagen værd.

➔ Digitale oplevelser

Tag gamification, billedskydere eller 3D-animation og anvend det til en kreativ applikation. Du kan gøre indtryk med seje, interessante og relevante visuelle oplevelser, illusioner og smarte taglines. Overvej Google Doodles. De er simple spil eller visuelle kreative elementer, der lokker seeren til at trykke på knappen for at se, hvad der derefter sker.

➔ Sociale årsager

Endelig noget, der giver al den mening. Hvis du støtter en social sag, såsom bæredygtighed, børnepasning eller etisk adfærd,. Mærker, der har andre værdier end overskud og salg, kommer langt. Og disse mærker vil altid overstråle konkurrenter, der fokuserer mere på salg end noget andet. Så tænk klogt.
Find vej med den rigtige form for guerilla-marketing til dit brand

Guerilla marketing er en personlig ting for brands. I modsætning til andre SEO- og SMO-strategier er de ikke generelle. Du kan ikke bare låne en idé fra et andet mærke. Men hvad du kan gøre, er at bruge et populært emne, såsom FIFA eller Oscar-uddelingen, eller enhver form for aktuel affære, til at komme i kontakt med mængden.

Brug af disse aktiver til at fremme et brand gavner ikke kun mærket, men også de forbrugere, der nyder godt af de tilbudte produkter og tjenester. Det er konceptet bag Stealth Marketing, som gør noget unikt og fængende for målgruppen for at identificere, genkende og stole på et brand frem for klichéen af reklamer og salgsfremmende budskaber. Teknikken er beregnet til at tilføje værdighed og realisme til et brands etos, noget ingen anden form for promovering kan gøre.

Hvis du ønsker at oprette en kampagne, så sigt efter konsistens, og den bedste måde at gøre det på er ved at søge vejledning fra en professionel. Pincreate digital marketing bureau i København er enig i, at deres gratis konsultationer og online webinarer har været en effektiv guerilla marketingstrategi i sig selv. Det er prøvet og testet. Så få formidlet dit brandbudskab på den mest effektfulde måde og bliv klogere som brand. I dag og altid.

Total Views: 74Word Count: 916See All articles From Author

Add Comment

Web Design Articles

1. What Is The Future Scope Of React Native App Development?
Author: Pradeep

2. 6 Key Requirements For Building Cloud Native Applications
Author: Toobler Technologies

3. 7 Effective Suggestions How To Position Products On Bigcommerce
Author: AOC

4. Top 3 Reasons To Choose A Mobile App Development Company
Author: Saran

5. What’s Gohighlevel? - Ghl Support
Author: Harshit Upadhyay

6. Why React Native Is A Good Choice For Ios App Development?
Author: Pradeep

7. Why Should I Learn Kotlin?
Author: Subho Chowdhry

8. Best Web Designing Services In Delhi Ncr
Author: Rocky

9. Pink Pattern Funeral Program Template
Author: Nitin Chaudhary

10. How The Hell Exactly Would You Choose The Right Backend Technologies?
Author: Karan Rawal

11. The Future Of Devops: Top 10 Devops Trends 2022 & Beyond
Author: Toobler Technologies

12. Hvilke Seo-toptrends For 2022 Er Vigtigst For Dig?
Author: Noah Nielsen

13. Top 5 Php Development Tools
Author: Web Panel Solutions

14. Best Website Designing Services In Delhi Ncr
Author: Rocky

15. Ada Compliance Checklist For Websites Accessibility
Author: Rosario Berry

Login To Account
Login Email:
Password:
Forgot Password?
New User?
Sign Up Newsletter
Email Address: