123ArticleOnline Logo
Welcome to 123ArticleOnline.com!
ALL >> Web-Design >> View Article

Gitterbaserede Layouts Til Moderne Webshopdesign - Hold Det Enkelt Og Tilgængeligt

Profile Picture
By Author: Noah Nielsen
Total Articles: 54
Comment this article
Facebook ShareTwitter ShareGoogle+ ShareTwitter Share

Lad os begynde med et slående billede af et produkt, du ledte efter. Det dukker pludselig op foran dig, enten via en Facebook-annonce eller et sted på internettet. Du tror, du skal stoppe et stykke tid. Så klikker du på produktet, det giver dig et nærmere kig, og du kan se prisen, når du vil. Så er beslutningen din om at købe produktet med det samme eller gemme det til senere.

Dette er den typiske kunderejse, der udnytter, hvor engagerende og indbydende billederne er på en annonce og derefter på hjemmesiden. Dette niveau af kundeengagement er hjertet og sjælen i et vellykket webshopdesign. Og gitterbaserede layouts har forbedret den flair for at opnå berigede visuelle oplevelser, der konverterer!

Hvad er gitterlayouts, og hvordan forbedrer det webshopdesign

Gitterbaserede layouts har vist sig at være et fremragende aktiv for e-handelswebdesign, hvor metodisk placerede gitterlinjer bruges i lodrette og vandrette retninger til at konstruere adskilte "gitre" eller kolonner.

Selvom linjerne kun er synlige for backend-udvikleren eller UX-designeren, ser slutbrugeren eller den besøgende ...
... på webstedet en organiseret, ren hjemmeside. På denne måde får det meste af indholdet på siden primær opmærksomhed fra den potentielle kunde med dygtig klarhed og bekvemmelighed. Alle disse forbedringer har vist sig at være yderst vellykkede til at drive et salg.

På udviklernes side tillader gitterbaserede layouts et mere universelt omfattende grafisk sprog for webstedsdesignere og -udviklere. Så projekter er enkle, når du arbejder med multivariate billeder og indhold. En total win-win, hvor enkeltheden endnu en gang vinder løbet!

Hvorfor grid-layouts er særligt fordelagtige for websites
Webshops betjener det bredeste udvalg af kunder og har den største produktsamling, mere end nogen anden form for online forretning. Gitterbaserede designs kan give en bred vifte af fordele for en sådan applikation, herunder følgende:

• Det gitterbaserede indholdsarrangement kan skabe et niveau af ensartethed og sammenhæng
• Lav indviklede brugergrænseflader med enkle visuelle oplevelser
• Flere konverteringsfaktorer kan kombineres på en enkelt side uden at skabe jargon.
• Tilskynd til nem navigation, som er et kritisk aspekt af internettet
• Øg tilløb og brugeraktivitet ved at skabe brugerspecifik effekt

Alle disse forbedringer er særligt nyttige til webshopdesign. Ved at opnå det grundlæggende mål at forenkle visuelle oplevelser. Det giver plads til responsive eller tilpasningsdygtige brugergrænseflader på tværs af en række skærmstørrelser og enheder.

Der er forskellige typer netbaserede layouts defineret for forskellige webshopløsninger

Det hele starter med marginer, kolonner og rækker. Men der er typiske formater, der har et foruddefineret koncept. Forståelse af gitterets anatomi er afgørende for designets succes. Det er ikke rigtigt at placere elementer ud fra definitionen af "fordi de så godt ud". Det skal have de vigtigste nøgletal for at gøre en kunderejse skalerbar og overbevisende.

• Simpelt kolonnegitter

Det ser ud til at være en rektangulær blok, der ligner et manuskript. Tekstområder, grafik, annoncer og opfordringer til handling kan alle opdeles i et enkelt stort gitter. Et layout som dette er fantastisk til moderne webshopløsninger og radikalt minimalistiske designkoncepter.

• Lodret flersøjlet gitter

Denne mulighed inkluderer høje og smalle strimler, der ligner dem, der findes i aviser. Denne skal have det mest ensartede udseende, svarende til grænseflader i Pinterest-stil, med alle eller de fleste af blokkene med samme diametre. Dette er især vigtigt for produkter vist i netbutikker.

• Modulære layouts

Måske den mest kendte af dem alle. Du kan tænke på det som en anden version af flersøjlets gitre, med den eneste forskel, at du har friheden til at tilpasse gitrene med hensyn til diameter. Den eneste konstant har dog lige vandret og lodret afstand.

• Basislinjegitter

Et basislinjegitter er mere en underliggende struktur, der repræsenterer den lodrette afstand mellem gitre end et designprincip. Fokusering på basislinjegitteret resulterer i den korrekte justering af komplicerede designhierarkier.


Design Dynamics for en aktiv-rig webshop-løsning

Gitterlayout har deres oprindelse i trykte avisannoncer. Backend-kodere bruger HTML, CSS og Java til at gengive layoutet. I mellemtiden er der forskellige frontend-netbaserede layoutskabeloner i browseren tilgængelige for at udvikle hurtige og effektive layouts.

Udviklingsomkostningerne er forholdsvis lavere end brugerdefinerede w hjemmeside design. Du kan bruge forudlavede skabeloner, der er tilgængelige i alle e-handelsudviklingsplatforme som WordPress, BigCommerce, Shopify eller endda Wix Website Developer.

Bedste måde at skabe adaptivt webshopdesign ved hjælp af gitterlayouts

Dette er æraen for responsive og adaptive hjemmesider, så selvom der ikke er installeret separate apps, skal hjemmesidens rammer kunne tilpasses til forskellige enheder og skærmstørrelser.

De fleste appudviklingsvirksomheder anvender en CSS-layoutmodel i forbindelse med CSS-medieforespørgsler til at skabe todimensionelle gitterkonturer. Hovedmålet for at gøre det er at danne grundlaget for en fuldstændig responsiv webramme, som er fremragende til tilgængelighed på tværs af platforme.

Iscenesættelse af elementære koncepter med flydende elementer

Med et konglomerat af JavaScript-kodning, tabeller og beregnet brug af flydende elementer, opdagede vores mobilapp-udviklingsfirma elementære koncepter, der kan eksemplificere fremragende brugeroplevelser for et websted, der er designet til at rumme et spirende produktkatalog og et stigende antal kunder.

Tryk ind i rammefrihed med netbaseret webshopdesign

'Rammen' er det, der bygger bro mellem designerens og udviklerens perspektiver. De gitterbaserede layouts kan problemfrit matche de to med øget rammefrihed.
Dette giver mulighed for hurtigere designoutput og bedre udviklingsovergang.

Da både designere og udviklere har de samme forudindstillede klasser at arbejde med, forhindrer det effektivt sammenstød mellem designkonceptet, og resultatet ser ud til at være det samme som den mockup, der glædede klienten i første omgang.

Sådan får du dit eget webshopdesign klar med den højeffektive Grid-Bases UI/UX


Nu hvor du forstår, hvorfor gitter er afgørende i webdesign, og hvordan du opretter dem til dit websted.
Begynd med kerneforståelsen af, hvordan justeringer og målinger fungerer. Husk, at gitteret skal gælde for hvert element på hjemmesiden, både lodret og vandret. Dette inkluderer tekstjustering, billedgitter, widget-opstillinger, basislinjen og midten af hver type element på hele siden.

Du kan se, at design-workflowet kan være foruddefineret, men designkonceptet vil helt afhænge af din samvittighed.

Total Views: 168Word Count: 929See All articles From Author

Add Comment

Web Design Articles

1. How To Pick Best Web Design Company In Mumbai? Factors Need To Be Considered
Author: Hd99 Solutions

2. How Does Responsive Design Impact User Engagement And Seo
Author: By Mass Technologies LCC

3. 9 Biggest Social Media Marketing Trends To Look Out For In 2024
Author: Nivedita Infosystem LLP

4. Ux Design Tips For Real Estate Wordpress Websites
Author: Barry Elvis

5. What Is Website Development Services: Understanding The Process, Types, And Benefits
Author: Hd99 Solutions

6. How To Increase Html Website Speed?
Author: Tofique Khan

7. Elevating Your Online Presence: The Role Of A Professional Web Development Company
Author: Nivedita Infosystem LLP

8. The Impact Of User Experience (ux) Design On Website Performance And Customer Satisfaction
Author: JRC Marketing Solution

9. Which Is Worlds No1 Blockchain Development Company?
Author: jacksam0101

10. Expert Guide To Data Center Construction: Definition, Benefits & Developments
Author: sham bhau

11. Website Development Company India - Custom Wordpress Development India
Author: Hexagon info

12. Elevate Your Brand: Choose The Perfect Web Design Company
Author: Masswebsite

13. Finding The Best Website Development Company: A Comprehensive Guide
Author: By Mass Technologies LCC

14. Is Maryland's Best Web Design Company Right For Your Business Needs?
Author: Sara Matheu

15. Choosing The Best Web Design Company In India
Author: Techamsdigital

Login To Account
Login Email:
Password:
Forgot Password?
New User?
Sign Up Newsletter
Email Address: