123ArticleOnline Logo
Welcome to 123ArticleOnline.com!
ALL >> Web-Design >> View Article

Hvordan Et Digitalt Marketingbureau Kan Generere Indtægter Til Startups

Profile Picture
By Author: Noah Nielsen
Total Articles: 44
Comment this article
Facebook ShareTwitter ShareGoogle+ ShareTwitter Share

Hele formålet med digital markedsføring og SEO er at øge internetkonverteringer. Internettet omfatter søgemaskiner som Google, sociale medieplatforme som Facebook, Instagram og Twitter og onlinemarkeder som Amazon.

For at blive seriøs omkring konverteringer er der metoder, værktøjer, algoritmer og processer til alle ovenstående platforme. Fordi alle disse platforme er utroligt konkurrencedygtige, er øget bevidsthed afgørende for at få folk til at købe hos dig.

Hvorfor skal startups rådføre sig med et SEO-bureau tidligt?

For startups er det ikke obligatorisk at have en hjemmeside for at indvie deres online tilstedeværelse. Fremme på sociale medier kan være tilstrækkeligt. For Amazon-sælgere kan Amazon SEO være tilstrækkeligt, hvilket er teknikken til at få dine produkter fundet på Amazon, når kunder søger efter relevante søgeord.

Så du ved, at dit krav til digital markedsføring og SEO af høj kvalitet starter allerede før du har en hjemmeside. Det er derfor, at have en på forhånd planlagt SEO-strategi kan hjælpe dig med at komme hurtigere frem.

SEO og digital ...
... markedsføring er ikke raketvidenskab. Der er adskillige ressourcer, såsom gratis SEO-værktøjer, online tutorials, kampagner på sociale medier og indbyggede automatiserede SEO-funktioner i webstedsplatforme, der kan hjælpe virksomhedsejere, der ikke er specialister i digital markedsføring, med at komme i gang med at promovere deres forretning online på et hvilket som helst tidspunkt. punkt, uden at skulle betale for professionelle ydelser med det samme.

Men den mest væsentlige fordel, som et SEO-bureau kan give en opstart, er den værdifulde SWOT, en særskilt indholdsstrategi og beskyttelse mod Googles sanktioner for ting, du ikke engang vidste, havde betydning eller overhovedet eksisterede, såsom tyndt indhold.

Forstå betydningen af SWOT-analyse for startups, og hvordan et digitalt marketingbureau kan hjælpe

SWOT er et akronym og et værdisystem, der omhandler følgende faktorer:

● Styrke
● Svaghed
● Mulighed
● Trussel

Når den udføres korrekt, kan en SWOT-analyse hjælpe en startup med at øge sine styrker og overvinde svagheder, kanalisere muligheder og afbøde trusler. Det er øvelsen for virksomheder at vurdere standpunkter og strømline mål.

SWOT gælder mange steder i etableringen af opstart og ikke kun SEO. Teamtilpasning, teknologitilpasning, start af nye initiativer eller ændring eller ændring af planer kan alle drage fordel af SWOT-analyser.

Men for startups får SEO SWOT-analysen det meste af opmærksomheden, fordi før alle ovennævnte faser kommer pointen for startups at få kunder, og internettet er det bedste sted at få dem. SEO SWOT-analyse indebærer et væld af tekniske indsigter, der inkluderer følgende:

➔ Domæneautoritet
➔ Søgeordsoptimering omfatter generiske søgeord, geospecifikke søgeord, lange og korte haler, relevante søgetermer og mange flere.
➔ Billedoptimering
➔ Linkbuilding og affiliate marketing
➔ Hastighedsoptimering til websteder
➔ Indholdsplanlægning og optimering
➔ Konverteringsfrekvensanalyse og optimering
➔ Afbød trusler som negative brandsøgeresultater, indholdsplagiat og Google-straffe

De fleste af disse ting er normalt uhørt for nogen, der ikke har nogen professionel tilknytning til digital markedsføring. Men ved at anvende alle de ovennævnte trin kan et digitalt marketingbureau hjælpe en startup med at få onlineautoritet, en konkurrencefordel og endelig få den afgørende forbrugertrafik.

SEO ROI forventninger til startups

Endelig er vi på bundlinjen, og det siger meget om, at du i første omgang skal have en ROI-forventning fra dine Startup SEO-investeringer.

Selvom det er svært at specificere Startup SEO ROI'er i tal, er det radikalt til sandsynligt at specificere fakta.

Begynd med en standard tidsplan på 6 måneder til 1 år for at begynde at modtage forespørgsler og salg som følge af den indholdsmarkedsføring, du modtager fra et professionelt digitalt marketingbureau.

Den gennemsnitlige SEO-konverteringsrate går med 2,4 % for startups. Dette indikerer, at du genererer 2 til 3 konverteringer ud af 100 besøgende på din webside eller sociale medieside. Derfor, når kvalitets-SEO-tjenester kan få din side eller dit websted på tværs af tusindvis af målgrupper, baseret på markedsanalyser og andre MOps, har din Startup SEO-kampagne en mere sikker og præcis ROI-drevet fremtid, som er nemmere at tro på. Få dit ROI i form af indtægter.

Forfatter:

Forfatteren har arbejdet med et førende digitalt marketingbureau i København, Danmark i årevis og har set hundredvis af startups etableret sig som kendte brands inden for måneder! Så hvis du er en startup og søger at skalere, så kom i gang med en bevidst SEO og digital marketingplan. Fortsæt med at læse disse artikler for at få bevidsthed og indsigt.

Total Views: 40Word Count: 675See All articles From Author

Add Comment

Web Design Articles

1. Flutter Vs React Native In 2022 — Detailed Comparison
Author: sataware

2. Which Php Frameworks Will Be Most Popular In 2022?
Author: Matthew John

3. Digitale Marketingtrends At Holde øje Med I 2022
Author: Noah Nielsen

4. Top 6 App Development Software For Your Next Project
Author: sataware

5. Why It Is Important To Open An E-commerce Site Today?
Author: Bikram Sharma

6. What Can A Website Company Offer Your Website?
Author: Liam Mackie

7. What Is Node.js And Why You Should Use It For Enterprise Software?
Author: sataware

8. Why Should You Use Woocommerce As Your Ecommerce Platform?
Author: Ryan Shaw

9. Amazing Graphic Design In New York To Boost Business Branding
Author: Edin Studio

10. Drain Of Care Service
Author: R. Pande

11. Travel Preparation Checklist
Author: R. Pande

12. Where To Turn For Successful Internet Marketing Solutions In The Uk
Author: Cartoozo

13. The Pros And Cons Of Hiring A Blog Writer
Author: R. Pande

14. Advantages Of Being A Freelancer
Author: R. Pande

15. Inox Instapay Wallet
Author: R. Pande

Login To Account
Login Email:
Password:
Forgot Password?
New User?
Sign Up Newsletter
Email Address: