123ArticleOnline Logo
Welcome to 123ArticleOnline.com!
ALL >> Web-Design >> View Article

Opgrader Din Magento Webshop Til En Progressiv Webapplikation

Profile Picture
By Author: Noah Nielsen
Total Articles: 54
Comment this article
Facebook ShareTwitter ShareGoogle+ ShareTwitter Share

Progressive Web Application (PWA) er det seneste vidunder i e-handelsteknologiens verden, der lover at ændre kundernes "mobil shopping"-oplevelse. Målet er at bygge en mere centraliseret hjemmeside med en app-lignende brugeroplevelse til mobile enheder.

Det betyder, at mobilkunder ikke behøver at downloade appen hver gang, og blot at besøge webshoppen via browsere ville være tilstrækkeligt. PWA-integration har været den mest trendy trend for Magento-websteder i et stykke tid, men udgivelsen af Magento 2 PWA Studio har nu gjort det officielt, at Magento er klar til at etablere PWA som en integreret funktion for sin eCommerce-afdeling.

Så nu, hvor du har besluttet at melde dig ind i klubben, er her de vigtigste måder, hvorpå du også kan eje denne teknologi til din Magento eCommerce Store.

Hvordan virker Magento Webshop-integration med PWA?

I modsætning til den traditionelle teknik med at producere et responsivt websted og en separat mobilapplikation, giver PWA mulighed for et endimensionelt perspektiv i et web-til-mobilmiljø.

Den traditionelle metode var at bruge PWA-udvidelser ...
... på Magento-websteder. Men med udgivelsen af Magento 2 PWA Studio kan udviklere nu bruge Magento 2 PWA Themes lettere.

PWA-temaerne er bygget på ReactJS og GraphQL og inkluderer to komponenter: en API og en stor PWA Storefront. Den typiske metode er, at designere omskriver webstedsdesignet uafhængigt, og hvis der er nye tredjepartsudvidelser, skal kompatibiliteten mellem dem evalueres manuelt. En samtale med din udvikler kan hjælpe dig med at strømline dit budget og teknologikomponenter.

Introduktion af nye funktionsforbedringer i Magento 2, der hjælper sagen

Mellem marts 2015 og april 2020 fokuserede udviklerne på at forbedre deres sikkerhedsparametre, skalerbarhed, hastighed og ydeevne med funktioner såsom Varnish og Magento Performance Toolkit, forbedret UX-design og en bred vifte af backend- og frontend-UI-ændringer.

Med tilføjelsen af adskillige admin-brugere har Magento 2 opnået øget designfleksibilitet og samtidig reduceret faren for datakonflikter. Med forbedringen af Full Page Cache minimeres serverbelastningen.

Container Wrapper-konceptet og evnen til at organisere blokke på en mere forståelig måde er blandt Magento 2 Webshop Design Enhancements. Dette forbedrer klarheden og præcisionen af Visual Design-redigering.


Hvornår er det bedste tidspunkt at implementere PWA på dit Magento-website?

Det er altid en god idé at støtte nye opgraderinger og innovationer, der er tilgængelige på markedet, men gør det ikke bare fordi dine konkurrenter gør det. Før alt andet skal du spare penge og lave en handlingsplan.

Når det er sagt, er det rigtige tidspunkt at opgradere PWA til din Magento-side, når du især tilføjer nye produkter og har opnået en tæt kundebase. Dette er især vigtigt, når du ønsker at forbedre webstedets brugeroplevelse, når du er klar til at fremstå som et brand på den konkurrenceprægede markedsplads.


Prisen for Magento-PWA-integration ved at samarbejde med et webbureau i København

og andre større byer i Danmark Oprettelse af Magento-websteder er dyr. Men når man sammenligner de langsigtede udgifter til at administrere et PWA-websted, er priserne lavere end priserne på et responsivt websted plus en mobilapp. Du kan også overveje at udvikle en app, der kan downloades til din butik i fremtiden.

Sidste råd: Få mest muligt ud af de seneste teknologier og markedstendenser

Evnen til at udvikle sig er en lille virksomheds største aktiv, fordi "lille" kun er et begyndelsespunkt.

Du kan ikke blive i en lille virksomhed på ubestemt tid. Som følge heraf kan du forvente, at et velrenommeret webbureau i København leverer nye standarder og layouts til optimering af din hjemmeside og søgeresultater. Magento 2 åbner et bredt spektrum for virksomheder til at sælge deres produkter online via deres egen B2C og B2B Webshop. Få integrerede webshopdesignløsninger til WordPress og Magento e-handelssider - Responsivt webdesign, UX/UI-design for at levere fantastiske Brugeroplevelser, SEO Website Design, Website Speed Optimization, Image Optimization - alt er dækket.

Så gå efter det! Og hvis du arbejder med en ekspert, kan du forvente, at de hjælper dig med at foretage skarpe justeringer af dit websted for at manipulere søgerangeringselementerne for at få din virksomhed til sit fulde potentiale.

Forfatter Bio:

Få noget praktisk viden om Magento Webshop udvikling og de forskellige aspekter af det. Forfatteren kommer med en storslået erfaring med at arbejde med det førende webbureau, københavn har at byde på. Så du kan være sikker på at få den mest autoritative viden her!

Total Views: 197Word Count: 676See All articles From Author

Add Comment

Web Design Articles

1. Yellow World Tech: Transforming Digital Landscapes In Dubai With Innovative Solutions
Author: kim jhon

2. Transform Your Business With Revsyntech's Comprehensive Digital Marketing And Website Development Services
Author: Roger Jones

3. Benefits Of Developing Localbitcoins Clone Script?
Author: jack

4. Website Prototyping: Insights From A Leading Website Designing Company In Gurgaon
Author: Advert India

5. Threedee - Design Studio For You
Author: Sam

6. How Does Web Development Differ From Web Design?
Author: Jagadeesan

7. How Much Does It Cost To Develop A Web Application In The Us?
Author: Sigma Solve

8. Choosing The Right E-commerce Platform For Your Business
Author: Sigma Solve

9. Unlocking Success: Your Ultimate Guide To Finding The Best Seo Company In Hyderabad
Author: webmartix

10. Unlocking The Power Of Chatgpt Integration: Revolutionizing Customer Service And Beyond
Author: james Smith

11. Digital Marketing Companies In Delhi Ncr
Author: oakyweb

12. Complete Guide To Mean Stack Development Outsourcing
Author: Imenso Software

13. Salon Booking App Development Company
Author: prbhakartd

14. Benefits Of Having Mobile Apps For Businesses
Author: Sigma Solve

15. Elevating Online Presence With Premier Website Design Company In Mysore
Author: Kautilya

Login To Account
Login Email:
Password:
Forgot Password?
New User?
Sign Up Newsletter
Email Address: