123ArticleOnline Logo
Welcome to 123ArticleOnline.com!
ALL >> Web-Design >> View Article

De Bedste Ux/ui-designpraksis Til Magento Webshop-udvikling

Profile Picture
By Author: Noah Nielsen
Total Articles: 54
Comment this article
Facebook ShareTwitter ShareGoogle+ ShareTwitter Share

Selvom vigtigheden af bedre UX/UI-design er blevet understreget så meget af brancheeksperter, er her nogle klare ideer til, hvad "bedre" virkelig står for, og hvad er de bedste praksisser, du kan bruge i din Magento Webshop udviklingsprojekt..

Forståelse af Design Prototyping

Magento UX/UI-designprincipper har været et varmt emne i udviklersamfundet, og hvis en e-websitesejer eller en virksomhedsbeslutningstager forsøger at finde veje ud af det, så er de indstillet på at finde sig selv i knæ-dyb forvirring fordi forskellige udviklere hver især ville have en anden grammatisk tilgang til emnet Prototyping. Men Design Prototyping er noget, der behandles enstemmigt i udgangspunktet for ethvert UX-design.

UX design prototyping involverer alle de eksperimenter og doodlings og brainstorms, der er rettet mod den objektive udvikling af en sømløs, fornøjelig kundelivscyklus. Når det udføres af professionelle, er der flere niveauer af troskab, der afprøves fra bunden.

Det er i denne fase, at de bedste praksisser finder sted, og man bør forstå, at du altid kan give det et skud - de dummeste ...
... ideer, simple low-fidelity-processer eller noget overdrevet fantastisk og high-fidelity, de er alle velkomne, baseret på branchens vertikale.

Derfor, mens man laver prototyper af et design, er kerneformålet at strømline til essensen af den industrielle vertikal over de definerede mål.

For eksempel, når du arbejder med tunge multivariate webshops, ville de bedste UX'er have mere intuitiv navigation, nem søgbarhed og forskellige filtermuligheder. Men hvis du arbejder på mindre nichesider, så kan der lægges vægt på bedre branding-effekter, som vil hjælpe med at booste virksomhedsprofilen gennem hjemmesiden, selv med et lille produktudvalg.

Forenkle indholdet, forstærke informationen

Ryd dit websted ud. Det er fantastisk, at du på dit websted tilbyder 50 % rabattilbud og mange flere, men det behøver ikke at være overalt. Udviklere indser ikke, at dynamiske opfordringer til handlinger, push-meddelelser, glidende bannere og andre facetter ofte ender med at forvirre en kunde. Du behøver ikke længere være stor for at være modig. Hav en pæn kampagnesektion, hvor alle dine rabatter og kampagnetilbud kan findes på én gang. Sagen med push-notifikationer er, at hvis den giver rabat og bliver blinket foran brugeren i det øjeblik, de er kommet ind på siden, selvom det er en god opfordring til handling, ville det være mindst nyttigt, når de brugeren er i gang med at bruge koden under køb - hvis koden ikke også vises ved kassen. Så hvad skal de gøre? Vil du ud af siden og logge ind igen? Lidt ved webstedsejere, at push-notifikationer koster en anstændig sum penge, og selvom de er meget funktionelle for opfordringen til handling, kan du sandsynligvis have samme slags indflydelse fra en kunde, hvis de bedste tilbud vises gennem et skyderbanner . Desuden kan du give push-notifikationerne en glip, men du bør ikke gå glip af at liste de bedste tilbud ved kassen. Fordi de andre sider gør det. Og det er den bedste ting at bruge til at vinde kundernes respekt. Så de kommer tilbage, ikke kun fordi dine produkter er gode, men fordi de havde en god shoppingoplevelse.

Brug Magento Gamification Elements

Websites skal overraske og imponere brugerne og få dem til at vende tilbage igen og igen. Du er aldrig ude af sorten med Magento eCommerce Gamification-mulighederne, der tilbyder forskellige funktioner, funktioner, grafik og visuelle effekter, der tilsammen bidrager til Gamification-oplevelserne fra stilgallerier, til sociale fora, integration af sociale medier, lykkehjul, belønningsprogrammer og en masse mere.

Forfatter Bio:

Pincreate er førende inden for udvikling af robuste UX/UI'er til Magento webshops. Vi gør det essentielt for virksomheder at opnå den slags designprototyper, som ikke kun er hjemmesiden, men en virksomhed, fremragende, engagerende og imponerende.

Total Views: 166Word Count: 587See All articles From Author

Add Comment

Web Design Articles

1. Yellow World Tech: Transforming Digital Landscapes In Dubai With Innovative Solutions
Author: kim jhon

2. Transform Your Business With Revsyntech's Comprehensive Digital Marketing And Website Development Services
Author: Roger Jones

3. Benefits Of Developing Localbitcoins Clone Script?
Author: jack

4. Website Prototyping: Insights From A Leading Website Designing Company In Gurgaon
Author: Advert India

5. Threedee - Design Studio For You
Author: Sam

6. How Does Web Development Differ From Web Design?
Author: Jagadeesan

7. How Much Does It Cost To Develop A Web Application In The Us?
Author: Sigma Solve

8. Choosing The Right E-commerce Platform For Your Business
Author: Sigma Solve

9. Unlocking Success: Your Ultimate Guide To Finding The Best Seo Company In Hyderabad
Author: webmartix

10. Unlocking The Power Of Chatgpt Integration: Revolutionizing Customer Service And Beyond
Author: james Smith

11. Digital Marketing Companies In Delhi Ncr
Author: oakyweb

12. Complete Guide To Mean Stack Development Outsourcing
Author: Imenso Software

13. Salon Booking App Development Company
Author: prbhakartd

14. Benefits Of Having Mobile Apps For Businesses
Author: Sigma Solve

15. Elevating Online Presence With Premier Website Design Company In Mysore
Author: Kautilya

Login To Account
Login Email:
Password:
Forgot Password?
New User?
Sign Up Newsletter
Email Address: