123ArticleOnline Logo
Welcome to 123ArticleOnline.com!
ALL >> Gamble >> View Article

Bästa Craps Kasinon 2022

Profile Picture
By Author: kenzie
Total Articles: 23
Comment this article
Facebook ShareTwitter ShareGoogle+ ShareTwitter Share

Hur man spelar Craps online
För många nykomlingar i craps-spelet kan reglerna vara lite skrämmande. Det verkar alltid hända mycket med craps och vadslagningsalternativen kan vara ganska förvirrande. Så vi kommer att dela upp det i hanterbara bitar så att du enkelt kan hitta runt online crapsbordet.

Craps-spelet online är inte ett strategispel och det är det första som spelare bör vara medvetna om. Det finns dock olika faktorer som du kan räkna ut i termer av vilka insatser som är bäst för att du ska få de bästa utbetalningarna. Som sådan kommer vi att beskriva alla regler för att hjälpa dig att maximera dina utbetalningar när du spelar online craps. Att inte känna till reglerna kan resultera i att du förlorar en betydande summa pengar, det är därför vi är här för att hjälpa dig. Till skillnad från andra spel är att vinna på craps online inte ett enkelt fall av att rulla det högsta antalet; det är mycket mer än så. Så låt oss dyka in och se vad du behöver veta när du spelar craps på riktigt!

Viktiga ...
... regler

Även om det finns ett antal olika regler att tänka på när du spelar online craps, finns det två huvudsakliga regler som du måste känna till. Dessa är helt enkelt Pass Bet och Don't Pass Bet. Det finns också andra vadslagningsalternativ och dessa har vi beskrivit under Vanligaste Craps-spel. Så fortsätt för att ta reda på exakt hur kunskap om dessa regler kommer att hjälpa dig i vårt craps-spel!

Målet med spelet
Som utgångspunkt är spelets huvudpoäng den satsning som du lägger på resultatet av den roll du har gjort. De olika satsningarna som vi har beskrivit ovan är viktiga för att vinna. Men nu är det dags att ta en titt på processen du behöver göra för att faktiskt spela. Grunderna i craps är att en spelare (skytten) kastar två tärningar, och spelarna runt bordet satsar på resultatet.

Det första kastet sätter scenen för resten av spelet och spelarna ska satsa i förväg om det blir en Pass Line eller Don't Pass Line. Om tärningarna är totalt 7 eller 11 vinner spelare som satsade Pass Line. Om tärningarna totalt är 2, 3 eller 12 vinner spelare som satsar Don’t Pass line.

Om skytten rullade något annat nummer som blir en poäng, och spelare som satsade på Pass Line kan nu satsa på poängen såväl som andra tillgängliga satsningar. Skytten fortsätter att spela tills antingen poängen eller 7:an kastas. Om skytten landar poängen vid nästa kast, belönas vinster till Pass Line-spelarna. När en 7:a har kastats samlas alla insatser och tärningarna överlämnas till en ny spelare.

Förklara Craps-tabellen
Eftersom vi redan har beskrivit alla olika satsningsalternativ och typer, låt oss ta en titt på själva crapstabellen. Det är här många nykomlingar blir lite överväldigade eftersom det finns många avsnitt i det. Vad du behöver förstå är att det är här all vadslagning sker. Det ser dock lite ologiskt och kaotiskt ut och är anledningen till att craps inte lockar många nya spelare. En del av problemet är att layouten och namnen på de olika sektionerna på bordet faktiskt inte är självförklarande. Så låt oss gå igenom var och en av dessa avsnitt.

Total Views: 172Word Count: 526See All articles From Author

Add Comment

Gamble Articles

1. Gaming Latency Has Improved In Recent Time With 5 G Rolled Out In The Country
Author: lotusbook247.info

2. The Illusion Of Control In Ipl Betting
Author: dobi kukreja

3. Customization Will Increase In Gaming With Ai Taking Part In Development Of Games
Author: lotusbook247.info

4. Advanced Ipl Betting: Beyond The Basics
Author: dobi kukreja

5. Valorant's New Agent: Clove's Unique Blend
Author: TomRiva

6. What Are The Rules For A Poker Pool?
Author: dobi kukreja

7. Exploring The Fascination Of Satta Matka: A Guide To Numbers, Websites, And Free Games Online
Author: matkasattaa

8. The Dos And Don'ts Of Using Your Online Cricket Id
Author: Nithya

9. Tc Lottery App
Author: Bhupendra

10. Unlocking Success: The Best Cricket Id For Live Online Betting
Author: Nithya

11. The Top Online Cricket Betting Id Providers In India
Author: kesaronlinecriketid

12. Ipl Score & Win Prediction For Millions
Author: dobi kukreja

13. Online Betting: A Beginner's Guide
Author: Finebook247

14. Unlocking The Boundless Benefits Of An Online Cricket Id
Author: LIVE CRICKET

15. How Cricket Sky 11 Stands Out Among Online Betting Id Providers
Author: LIVE CRICKET

Login To Account
Login Email:
Password:
Forgot Password?
New User?
Sign Up Newsletter
Email Address: