123ArticleOnline Logo
Welcome to 123ArticleOnline.com!
ALL >> Gamble >> View Article

Omaha Pokerin Säännöt

Profile Picture
By Author: Karoliina-karo01
Total Articles: 58
Comment this article
Facebook ShareTwitter ShareGoogle+ ShareTwitter Share

Jos sinulla on hyvä käsitys Texas Holdemin pelaamisesta, pitäisi pystyä poimia Omaha nopeasti samankaltaisuuksien ja sen tosiasian vuoksi, että se on peli samasta holdem-pokeripeliperheestä. Johtuen hieman erilaisista säännöistä, jotka liittyvät neljään taskukorttiin kahden sijasta, on suositeltavaa pelata vähintään muutama harjoituskäsi ja saada hyvä fiilis pelistä ennen oikean rahan laittamista linjalle.

Omaha on pokeripeli 2-10 pelaajalle, jossa käytetään tavallista 52 kortin pakkaa ja jota voidaan pelata useissa eri limiittirakenteissa, mukaan lukien Fixed Limit, No Limit ja Pot Limit.

Omahan kohde

Omaha-pokerissa jokainen pelaaja saa yhteensä 9 korttia, joilla luodaan korkein 5 kortin pokerikäde voittaakseen potin. Pelaajan PITÄÄ käyttää täsmälleen 2 taskukorttia ja 3 yhteistä korttia luodakseen viimeisen 5 kortin pokerikäden. Tämä on yleisin virhe uusille Omaha-pelaajille, kun he luulevat, että heillä on erittäin hyvä käsi, mutta huomaavat sitten käyttävänsä ...
... enemmän kuin kahta taskukorttia muodostaakseen sen, mikä ei ole sallittua, jos saat päähän tästä. olet murtanut kuinka pelata Omahaa.

Blindit ja jakajapainike

Samoin kuin Texas Holdemissa, Omaha käyttää jakajan painiketta sanelemaan pelijärjestyksen kädessä. Jokaisen käden lopussa jakajan painike siirtyy vasemmalle seuraavan pelaajan kohdalle. Ennen jokaisen käden alkua asetetaan kaksi pakollista panosta – pieni blindi ja iso blindi.

Small Blind – tämän asettaa pelaaja, joka on suoraan jakajan vasemmalla puolella, ennen kuin korttia jaetaan, ja se on yleensä yhtä suuri kuin pöydän panosten alareuna.
Big Blind – tämän asettaa pelaaja, joka on suoraan pienen blindin vasemmalla puolella, kaksi paikkaa jakajan vasemmalla puolella, ennen kuin korttia jaetaan, ja se on yleensä yhtä suuri kuin pöydän panosten korkeampi pää.
Ennen floppia – Ensimmäinen panostuskierros
Jokainen käsi alkaa jakajan painikkeen asettamisesta ja pienen blindin ja ison blindin panosten asettamisesta, minkä jälkeen jokaiselle pelaajalle jaetaan 4 korttia kuvapuoli alaspäin.

Kun jokaisella pelaajalla on taskukorttinsa, ensimmäinen panostuskierros alkaa ison blindin vasemmalla puolella olevasta pelaajasta.

Jokaisen pelaajan tulee järjestyksessä valita toiminto, jonka hän haluaa suorittaa seuraavista vaihtoehdoista

Tarkista: jos kukaan pelaaja ei ole aiemmin panostanut nykyisellä panostuskierroksella, sinulla on mahdollisuus sököttää, panostamatta pottiin vaan pysyä kädessä. Tämä ei ole käytettävissä ensimmäisellä panostuskierroksella, koska Big Blind on jo tehnyt vedon, joka on lyötävä jatkaakseen.
Panos: Aseta ensimmäiset pelimerkit pottiin panostuskierroksella. Ensimmäisellä panostuskierroksella iso blindi on ensimmäinen panos pottiin.
Call: Vastaamaan viimeisellä panostuskierroksella.
Korota: Voit lisätä edellistä panosta maksamalla ensin ja lisäämällä sitten panossummaa, joka muiden pelaajien on maksettava pysyäkseen nykyisessä kädessä
Fold: Menettääksesi nykyisen käden ja menettääksesi kaikki pottiin laittamasi pelimerkit.
All-In: All-In-panos voidaan tehdä vain no limit -pelissä tai kun pelaajalla on juuri tarpeeksi tai liian vähän pelimerkkejä maksaakseen, panostaakseen tai korottaakseen kiinteässä tai pottilimiittipelissä. All-In-panos tehdään työntämällä kaikki pelimerkit erilliseen pinoon lähellä pottia. Pelaaja voi voittaa jokaiselta pelaajalta vain omaa all-in-vetoaan vastaavan summan.

Kun panostus saavuttaa pienen ja ison blindin pelaajat, he voivat maksaa nykyisen panoksen lisäämällä pottiin sokkopanosten ja nykyisen panoksensa välisen erotuksen. Jos korotusta ei ole tehty, isolle blindille annetaan mahdollisuus sököttää tai panostaa.

Total Views: 189Word Count: 442See All articles From Author

Add Comment

Gamble Articles

1. Gaming Latency Has Improved In Recent Time With 5 G Rolled Out In The Country
Author: lotusbook247.info

2. The Illusion Of Control In Ipl Betting
Author: dobi kukreja

3. Customization Will Increase In Gaming With Ai Taking Part In Development Of Games
Author: lotusbook247.info

4. Advanced Ipl Betting: Beyond The Basics
Author: dobi kukreja

5. Valorant's New Agent: Clove's Unique Blend
Author: TomRiva

6. What Are The Rules For A Poker Pool?
Author: dobi kukreja

7. Exploring The Fascination Of Satta Matka: A Guide To Numbers, Websites, And Free Games Online
Author: matkasattaa

8. The Dos And Don'ts Of Using Your Online Cricket Id
Author: Nithya

9. Tc Lottery App
Author: Bhupendra

10. Unlocking Success: The Best Cricket Id For Live Online Betting
Author: Nithya

11. The Top Online Cricket Betting Id Providers In India
Author: kesaronlinecriketid

12. Ipl Score & Win Prediction For Millions
Author: dobi kukreja

13. Online Betting: A Beginner's Guide
Author: Finebook247

14. Unlocking The Boundless Benefits Of An Online Cricket Id
Author: LIVE CRICKET

15. How Cricket Sky 11 Stands Out Among Online Betting Id Providers
Author: LIVE CRICKET

Login To Account
Login Email:
Password:
Forgot Password?
New User?
Sign Up Newsletter
Email Address: