123ArticleOnline Logo
Welcome to 123ArticleOnline.com!
ALL >> Web-Design >> View Article

Hotteste Udviklingstendenser I Magento Webshops At Foregribe I 2021

Profile Picture
By Author: Noah Nielsen
Total Articles: 43
Comment this article
Facebook ShareTwitter ShareGoogle+ ShareTwitter Share

De nye sociale normer fra det seneste år har banet vejen frem til2021. Social distancering og arbejde hjemmefra vil sandsynligvis fortsætte i nogen tid, derfor vil efterspørgslen efter webshopudviklere være på rekordhøjt niveau i år. Og da Magento viser sig at være et stærkt fundament for succesfulde webshops venter webshopejere spændt på at tage et smugkig ind i de nyeste udviklingstendenser. Det samme skal trods alt bestemme fordelene ved den stadigt udviklende platform. Til gængæld er der masser af spændende Magento webshop udviklingstendenser på vej. Artiklen kaster lys dem.

Nye trends i Magento Webshop udvikling

År 2021 har nogle store ting i vente. Hvis du kæmper for at holde trit med dine konkurrenter og ivrigt finder enhver mulighed for at skille dig ud fra mængden, er her, hvordan du kan holde dig foran.

1. AR/VR i Online Shopping

Millennials i dag er glade for teknologi. Webshops, skal opfylde deres behov. En kombination af Augmented Reality (AR) og Virtual Reality (VR) tjener formålet, hvor førstnævnte muliggør virtuelt at, teste det fremhævede produkt. ...
... Det samme spiller også en væsentlig rolle i opbygningen af en webshop. Med tendenserne, der taler til fordel for dem, håber vi, at du får et fingerpeg på vejen til at forbedre kundernes online shopping oplevelse.

2. Stemmesøgning på Webshop

Forskning viser, at 20 % af befolkningen allerede bruger stemmesøgning til at handle online. Tallet forventes at stige til 50 % i det kommende år. Og hvorfor ikke! Det har forenklet kundernes shopping oplevelse i en sådan grad, at de ikke behøver at skrive et eneste ord for at udforske deres favoritter. Desuden gør Google det obligatorisk at indføre tekstindhold i webshops til stemmesøgning. Dem, der sikrer det samme, nyder skarp synlighed i SERP. Så gå videre og håndtere dine søgeforespørgsler som samtaler for at høste fordelene af denne tendens!

3. Headless Commerce

Statistikker viser en stigning i onlineforbruget fra smartphones til 50 % næste år. Denne kendsgerning betyder, at handlende hurtigt skal investere i headless commerce, så de kan udnytte denne teknologis smidighed og fleksibilitet til at forbedre kundernes online shopping oplevelse. Det bedste ved det er ERP eller CRM, som giver fuld frihed til marketingteamet til at lancere eksklusive tilbud, opdatere prisen eller lave liveopdateringer, uden at være afhængig af udvikleren.

4. Chatbots

Chatbots håndterer allerede 85 % af kundeinteraktionerne. Det samme har hjulpet handlende med at fastholde kunder og vinde deres loyalitet. Brugen af sådanne chatbots vil vokse yderligere i 2021. De, der bruger magento på websites, vil nyde godt af udvidelser og plugins med chatbots.

5. Intelligent handel

Med Intelligent Commerce antyder vi visuel AI fra Magento-drevne webshops. Funktioner som intuitiv søgning i dem vil tilskynde webshop ejere til at forudsige kundevalg baseret på søgehistorik. Det vil også hjælpe handlende med at overbevise kunder om at købe varer, som de vil have dem til at købe.

6. B2B funktioner

Der er masser af funktioner i horisonten for at personalisere B2B-oplevelsen, hvor de mest trendy er - VR, AR, belønningsprogrammer, omnichannel-oplevelse, UX, accelereret B2B-ordreopfyldelse, multi-channel salg, videomarketing osv. Ydermere skal backend-integrationer hurtigt accelerere

7. Personlige push-meddelelser

Underminer aldrig potentialet ved push-meddelelser, især i år! Funktionen har allerede tiltrukket masser af kunder til Magento-drevne butikker. Med Magento 2, der har en række push-meddelelsesudvidelser, kan du nu fange flere kunder ved at opdatere dem om de seneste tilbud. Du kan også trække dem tilbage ved at minde dem om deres forladte vogn.

Magento-drevne webshops vil fortsætte med at regere i 2021. Deres evne til at transformere kundeoplevelser vil gøre dem til det foretrukne valg for brands. Hvis du er en af dem, der søger måder at opnå en fordelpå markedet, skal du holde dig ajour med de nye Magento-udviklingstendenser.

Forfatterbiografi:
Forfatteren finder Magento webshops fascinerende. Hun holder øje med alle sine seneste opdateringer for at sprede budskabet om dem til sine læsere og hjælpe dem med at etablere et stærkere hold på markedet.

Total Views: 84Word Count: 630See All articles From Author

Add Comment

Web Design Articles

1. A Brief Overview Of Live Casino Game Development
Author: Pradeep

2. Find Out The Best Ecommerce Website Designing Company In Your Location
Author: Liam Mackie

3. How Can You Make The Best E-commerce Site By Using Magento Website Development Services?
Author: Web Panel Solutions

4. All-inclusive Insights On The Metaverse Technology And Its Future Potential!
Author: Ash rakars

5. Why Web Design Matters?
Author: T-shomedia

6. What Is Laravel? Why Should You Use It?
Author: Matthew John

7. What Revolution Can We Expect From Web 3.0?
Author: R. Pande

8. What Is The Role Of A Web Developer In Designing A Website?
Author: Liam Mackie

9. 4 Surprising Benefits Of Email Marketing You Should Know
Author: Niveditha Jain

10. 4 Rookie Mistakes In Web Design That Could Hurt Your Seo Ranking
Author: Niveditha Jain

11. Canrone Software | Top Seo Company In Cochin, Kerala
Author: CANRONE SOFTWARE

12. Which Java Framework Is In Demand?
Author: R. Pande

13. How It Staffing Solution Helps Improve The Overall Productivity For Your Business
Author: sataware

14. How To Select The Right Wordpress Website Maintenance Providers
Author: Ryan Shaw

15. Let Experts Design Your Website
Author: Olivia Jones

Login To Account
Login Email:
Password:
Forgot Password?
New User?
Sign Up Newsletter
Email Address: