123ArticleOnline Logo
Welcome to 123ArticleOnline.com!
ALL >> Web-Design >> View Article

Hvad Er Netbaseret Webshopdesign, Og Hvorfor Skal Du Bekymre Dig

Profile Picture
By Author: Noah Nielsen
Total Articles: 43
Comment this article
Facebook ShareTwitter ShareGoogle+ ShareTwitter Share

Klar til at oprette din egen webshop? Der er en god mulighed for, at din webudvikler har anbefalet grid-baseret design på et tidspunkt. Dette er et layoutdesignkoncept, der bruger lodrette og vandrette moduler eller "gitre" til at opsætte marginer på tværs af websiden. Det vigtigste træk ved denne designstil er, at selvom der er masser af indhold på hver webside, ser siden stadig organiseret ud. Og denne strømlinede designramme er yderst nyttig for webshops, så den kan rumme alt mulige ting - forskellige produktkategorier, udvalgte produkter, anbefalinger, CTA'er, trivia osv.

Derfor ser du på den grundlæggende struktur af din grænseflade, der er multivariat, men alligevel ikke rodet. Et meget nyttigt visuelt layout til skalerbare webshops sammen med flydende visuel retning og intuitiv navigation - nogle af kerneegenskaberne for design med høj konvertering.

Grid-baseret webshop design og lydhørhed

Responsivt design er mest udbredt til webshops, i modsætning til mobilvenligt eller adaptivt design. Og fordi gitteret tillader lodret ...
... og vandret opdeling af kolonner og rækker, er det muligt at implementere et modulært responsivt design - der er kompatibelt med forskellige mobiler og tablets, nu og i fremtiden.

I responsivt design er det meningen, at layoutet skal ændre sig i henhold til de forskellige skærmstørrelser, mens designet forbliver det samme. I tilfælde af grid-baseret responsivt design bruges væskemoduler, der er i stand til at skalere og omorientere i henhold til skiftende skærmrum. Men hvis du bruger fix-grids til responsivt design, så vil layoutet krympe med skærmstørrelserne sammen med marginerne.

En række sekventielle kolonner og sektioner bærer billedet, teksten og den dynamiske grafik på en sammenhængende måde. Typisk efterlades en del af webstedet med vilje hvidt eller tomt for at gøre indholdet mere centralt placeret. Fra backend er det hele blot et samarbejdssæt af "brugerflows", der omhyggeligt laves af webdesignerne, som ofte indeholder variable vinduer og skærme. De samme designskemaer og layouts kan bruges på andre lignende websider, såsom "produktlister". Så jo mere mulighed der er for at bruge standardiserede layouts, er det mere bekvemt og dermed mere omkostningseffektivt at udvikle skabeloner og wireframes på en konsekvent måde til en volumiserende webshop.

CSS Grids til Webshop Løsning

Webdesignere anbefaler typisk CSS-gitter, hovedsageligt for den ivrige fleksibilitet, det tilbyder. Kassestørrelsesegenskaben for HTML-komponenter er indstillet i kantfeltet. Den bruger et overordnet div-element (gitterbeholderen) og separate underordnede div-elementer (gitterelementerne). Processen giver stor frihed til at adskille større områder i mindre rum - så på trods af at designet er opdelt, forbliver forholdet mellem elementerne intakt, og dermed erobrer designet. Så i stedet for grundlæggende og kedelige bordlignende gitter er der mere mulighed for at bruge interaktive, dynamiske layouts, der kan fjerne monotonien fra det ordnede.

Anatomien i en virkningsfuld webshop og hvordan den påvirker din onlineautoritet og SEO-ydelse

I dag fungerer SEO meget anderledes end hvordan det plejede at fungere for 5-6 år siden – det er ikke længere begrænset til søgeordsoptimering og Inbound/Offline Link Building. Men det er også dybt forankret i hjemmesidedesignkoncepter. I dag har den kodning, som designere bruger, en markant indflydelse på webstedets SEO-ydeevne - nogle af de mest genkendelige elementer er mobilvenlighed, billedoptimering samt oppetid, sikkerhed og intuitiv sømløs navigation. Et CSS-baseret gittersystem kan justere alle rangeringsfaktorerne uden at tabe dem til jorden. Det er det, du har brug for i denne generation.

Total Views: 71Word Count: 533See All articles From Author

Add Comment

Web Design Articles

1. Why Web Design Matters?
Author: T-shomedia

2. What Is Laravel? Why Should You Use It?
Author: Matthew John

3. What Revolution Can We Expect From Web 3.0?
Author: R. Pande

4. What Is The Role Of A Web Developer In Designing A Website?
Author: Liam Mackie

5. 4 Surprising Benefits Of Email Marketing You Should Know
Author: Niveditha Jain

6. 4 Rookie Mistakes In Web Design That Could Hurt Your Seo Ranking
Author: Niveditha Jain

7. Canrone Software | Top Seo Company In Cochin, Kerala
Author: CANRONE SOFTWARE

8. Which Java Framework Is In Demand?
Author: R. Pande

9. How It Staffing Solution Helps Improve The Overall Productivity For Your Business
Author: sataware

10. How To Select The Right Wordpress Website Maintenance Providers
Author: Ryan Shaw

11. Let Experts Design Your Website
Author: Olivia Jones

12. The Ecommerce Website Development Process
Author: Peter Martin

13. Marketing Consultants Vs Agencies: Which Is Might Be Right For You?
Author: sataware

14. Gitterbaserede Layouts Til Moderne Webshopdesign - Hold Det Enkelt Og Tilgængeligt
Author: Noah Nielsen

15. 3 Reasons Websites Are Vital For Small Businesses
Author: Natore -IT

Login To Account
Login Email:
Password:
Forgot Password?
New User?
Sign Up Newsletter
Email Address: