123ArticleOnline Logo
Welcome to 123ArticleOnline.com!
ALL >> Web-Design >> View Article

Mobil- Og Webappudviklingspris - Skjulte Omkostninger Ved Tekniske Stakke

Profile Picture
By Author: Noah Nielsen
Total Articles: 35
Comment this article
Facebook ShareTwitter ShareGoogle+ ShareTwitter Share

For e-handelsapplikationer – enten webapps eller mobilapps, kommer valget af softwareteknologisk stack med konstante skift og opgraderinger. Du er nødt til at bevare skalerbarheden.Så hvor meget er du villig til at betale for det? Lad os få et større billede ind i sagen, skal vi!Hvad er Tech Stack, og hvad der indgår i en webshopløsningEn teknologistabel er sortimentet af softwarerammer, websteds- og applikationsplatforme, programmeringstyper, tilføjede værktøjer, udvidelser og alt, hvad der er nødvendigt for teknisk at oprette en hjemmeside og/eller applikation og også for at vedligeholde den.

Front End Framework er ansigtet for al den tekniske alignment - det der er synligt for kunden. Og så er der Backend, der samler server-side-elementerne i Backend Framework, datastyring, Server-side Load Balancing og værktøjerne til at udføre præstationsovervågning og forbedring. Der er supplerende applikationer som API, BI Tools og User Analytics for at runde stakken af. Så er der den Headless-teknologi, der er i stand til at adskille ...
... frontend-præsentationslaget (hovedet) fra backend-applikationslaget (body), så dit websteds serversidebeslutninger ikke dikterer dine klientsideaspekter.Til en webshop har du brug for alle disse ting og meget mere!

Platformens lag og software - både som en SaaS og som licenserede on-premise leveringsmodeller - tager det til "den ene efter den anden" sekvens, det er derfor, at kalde det en stak.

ROI af Tech Stack - Realisering af fordelen til omkostningsforholdet for websteds- og appudviklingprisDa din teknologistack er placeret på en adskilt måde, skal e-handelsoperationerne også adskilles, hvis det skal svare til Benefit/Cost-forholdet. Forstå nu, at lave omkostninger ikke er lig med omkostningseffektivitet, selvom det er overkommeligt. Du kan ikke have lurvede koder eller indhold i begrænsede ressourcers navn.

Så hvad skal man gøre?

Det første skridt til at styre omkostningerne ved din Tech Stack er at køre en analyse, der ikke kun opfanger prisen på din licenserede software, men også afkoder deres ydeevne. Dette kommer til at tage tid, og på e-handelsområdet er tid penge.

Opdel hele gåden i mindre gitter eller en sekvens som følgende:✔Frontend eCommerce Tech Stack

Grundlæggende kombinationer af HTML/CSS/Java vs. SCSS-scripts, der tilbyder større funktioner for vælgernedarvning, variabler, mixins og indlejring.

Så får du også brug for udførelsesværktøjer - noget som Crunt eller Gulp.✔ Operativsystem web- og mobilapplikationer - Progressive webapps er de mest omkostningseffektive valg før downloadbare webapplikationer. Magento er i dag den bedste inden for e-handelswebsteder sammen med WooCommerce. Mens det for mobilapplikationer altid er et valg, om du har brug for en app på tværs af platforme eller bare den konventionelle Android - det mest brugte OS-system i verden med over 38% brugerbase.✔Andre Backend-valg - fra webservere, database- og lagringsløsninger og også analytiske værktøjer - tag et trin på trin udvælgelsesproces med billeder af vitale elementer.Nogle af de mest almindelige stakke til Webshop Operations inkluderer - LAMP stack, MEAN Stack, Python-Django, mens .NET sites er ret gamle og stort set open source.


Når du nu kommer ned til sagen, er du nødt til at stille dig selv et par spørgsmål eller komme i kontakt med et webshopbureau for at guide dig til at vælge en tech-stack for at få fat i dine forretningsmål og skabe fred med et budget holistisk.


Tal med eksperterne for en strømlinet metode

Så ser man på det som en "Solutions Stack", så overvej det faktum, at valget af teknologi ikke er den eneste faktor, du får brug for infrastruktur, der understøtter sådan teknologi, og den slags mennesker, der er dygtige til at håndtere operationerne, endelig tid! Tag også hensyn til, hvor mange timer du betaler for at vedligeholde din softwaredrift.Open source-teknologier er en livredder. Nogle gange behøver du ikke at have den fulde afstand til at købe licenseret software og ansætte fagfolk. Du kan gøre-det-på-selv. Find svar på følgende overvejelser for at konkludere.


Hvilke muligheder du har for at bruge Open-Source værktøjer

Hvad er prisen og størrelsen af ekspertise, du får brug for

Har du personalet eller eksisterende folk og hardwarekrav til at køre din nye teknologistack

Har du tilstrækkelige test- og analyseløsninger på plads til at bruge din nye teknologi til sit fulde potentiale?

Skal du træne dit personale til noget?


Den anden ende af disse svar hjælper dig normalt med at strømline den bedste teknologi og tekniske versioner til at finde ud af dine behov.

Total Views: 79Word Count: 733See All articles From Author

Add Comment

Web Design Articles

1. What You Know About Managed It Services Orlando And What You Don't Know About Managed It Services Orlando
Author: Kelvin Manhas

2. Best Android App Development Company In Chennai
Author: Saravana kumar

3. Security Issues In Wordpress And How To Overcome Them?
Author: stellagreen

4. Why Is Web 3.0 Important For Business?
Author: R Pande

5. Product Review Script | Php Review & Rating Script
Author: LogicSpice

6. Ways To Be Creative As A Freelance Entity!
Author: Matthew John

7. Creative Branding, Advertising & Digital Marketing Agency In Dubai
Author: cosmosads

8. Aquatec Innovative Private Limited
Author: Ayush Sharma

9. 7 Reasons Why Your Businesses Should Have Mobile App
Author: KnackForge

10. Hotteste Udviklingstendenser I Magento Webshops At Foregribe I 2021
Author: Noah Nielsen

11. Itech Repository Script V6.65
Author: iTechScripts

12. Itech Car Classifieds Script V7.31
Author: iTechScripts

13. Ventures For A Successful Odoo Implementation
Author: CandidRoot

14. What Are The Reasons For The Rejection Of A Mobile App?
Author: Coweso

15. Everything You Need To Know About Minimalist Website Designing
Author: Agdova Technologies

Login To Account
Login Email:
Password:
Forgot Password?
New User?
Sign Up Newsletter
Email Address: