Comment this article
Facebook ShareTwitter ShareGoogle+ ShareTwitter Share

Mohamed Salah skulle have givet de

mohamed salah skulle have polyester fodboldtrøjer meget tæt i øjeblikket

Efter at have mistet den første etape 3-1 i Spanien vidste Liverpool, at de var nødt til at score mindst to gange for at komme videre til semifinalen, og de havde masser af muligheder.

Mohamed Salah skulle have givet de røde føringen inden for to minutter, da han befandt sig ren igennem, men kunne kun skyde direkte mod Thibaut Courtois. Den belgiske målmand lavede også en strålende redning for at nægte James Milner fra rækkevidde.

Besøgende kom for at forsvare, men havde altid den trussel, hver gang de havde bolden og nærmest tog føringen på komisk måde, da de ramte stolpen efter Ozan Kabak tacklede Karim Benzema.
Fodboldtrøjer Børn

Ting blev opvarmet midt i første halvdel, da en sen Casemiro-tackling på James Milner udløste en berøringslinje med Andy Robertson, selvom Zinedine Zidane syntes at nyde udsigten.

Fodboldtrøjer Til Børn

Hjemmesiden fortsatte med at undersøge og kom næsten ind, da Sadio Mane næsten kom på slutningen af ...
... ​​Trent Alexander-Arnolds indlæg, men de havde to store chancer i de sidste par minutter før pausen.
fodboldtrøjer

For det første kunne Salah ikke effektivt grave en anstændig indsats ud efter godt arbejde af Georginio Wijnaldum og Mane. Og øjeblikke senere lavede Wijnaldum en komplet hash af et tydeligt skud mod mål.
fotball drakter

Gæsterne var meget svære at bryde sammen i anden halvleg og kom uden tvivl tættere på end Liverpool for at bryde dødvandet, da Alisson Becker gjorde det godt med at nægte Vinicius Jr, mens Benzema fejlagtigt forkastede et hovedstød.

Det betyder ikke noget for Los Blancos, da de fik det resultat, de havde brug for, hvilket kunne se Eden Hazard vende tilbage til den tidligere klub Chelsea, forudsat at han kommer sig i tide fra sin ankelskade.

Med hensyn til Liverpool skal de sørge for, at de ”spiller i konkurrencen næste sæson med Premier League” top fire løb meget tæt i øjeblikket.

Total Views: 84Word Count: 313See All articles From Author