123ArticleOnline Logo
Welcome to 123ArticleOnline.com!
ALL >> Fashion-Costume >> View Article

Verschillende Kledingpatronen In Verschillende Landen

Profile Picture
By Author: Stylonic
Total Articles: 12
Comment this article
Facebook ShareTwitter ShareGoogle+ ShareTwitter Share

We zijn een reeks pagina's aan het voorbereiden over kledingpatronen voor het hele land. We hebben nu meer dan 60 landen geïndexeerd in onze sectie Verenigde Staten. De meeste hebben een gerelateerde webpagina met minimaal een paar primaire feiten over jongens setjes en kleding in die Verenigde Staten. We hebben specifieke feiten ontwikkeld voor tal van algemene Europese landen en de Verenigde Staten. Veel van de pagina's in de Verenigde Staten worden momenteel echter gewoon geschetst. Ga dus nog niet uit van een buitensporige hoeveelheid. We hebben een aantal verschillende pagina's te doen, dus het zal enige tijd eerder zijn dan dat we kennis zullen nemen van alle landen op onze lijst. Van richting hier hebben we uw hulp nodig. HBC heeft nu niet langer de functionaliteit om naar al die landen te gaan of ze misschien te bestuderen.

Sta ons toe om te begrijpen wanneer u tekstuele inhoud of snapshots heeft om een ​​bijdrage te leveren over uw Verenigde Staten. De hedendaagse eurocentrische kennis van HBC is te wijten aan het feit dat Europese lezers het meest geneigd waren om een ​​bijdrage te leveren aan ...
... feiten. We hebben geprobeerd een webpagina te maken voor elke Verenigde Staten, zelfs als we ervan uitgaan dat de handigste, ingetogen feiten beschikbaar zijn. Dit biedt ruimte voor het verzamelen van feiten. We wensen dat onze lezers een bijdrage leveren aan inzichten in de stijlontwikkelingen van hun eigen land. HBC heeft feiten verzameld over landen die groter zijn dan mannen of vrouwen. De feiten over het maximum van die naties zijn niettemin vaag. We zijn er echter in geslaagd behoorlijk gespecificeerde feiten over Amerika en talrijke Europese landen te verzamelen.

Afghanistan

HBC heeft op dit moment weinig of geen feiten over Afghaanse jongens. Kledingpatronen waren sterk gekweld door sociale ontwikkelingen en regeerden via een communistische autoriteiten en nu onbuigzame Taliban-theocratie. We hebben weinig feiten over kinderkleding op een bepaald moment in het communistische tijdperk, maar de Taliban verkoopt lange gesloten overhemden en slordige broeken.

Chronologie
De ingrijpende politieke veranderingen in Afghanistan hadden gevolgen voor de kleding.

Communistisch tijdperk (de jaren tachtig)
De communistische autoriteiten die in Kabul domineerden, volgden de westerse kledij voor zowel jongeren als volwassenen, ook al wordt in plattelandsdorpen conventionele kleding toch gewoon.

Traditionele kleding (de jaren negentig)
Na het vertrek van de Sovjet-Unie in 1989 is het traditionele kleden teruggekeerd. De opwaartse kracht van de Taliban, met name na 1996, heeft deze trend versterkt, bestaande uit de meest strenge varianten van islamitische kledij voor dames en meisjes. Mannen moesten baarden en slordige broeken aantrekken. Behalve voor kleine dames, moesten meisjes de geheel overlappende boerka aantrekken.

Bevrijding (de jaren 2000)
De bevrijding van Afghanistan door de Noordelijke Alliantie en de Verenigde Staten binnen de nasleep van de terreuraanslag van 911 tegen de Verenigde Staten heeft een primair effect gehad op dameskleding. Traditionele kinderkleding en jongens setjes blijft gebruikelijk, maar niet langer hoeven alle meisjes de boerka aan te trekken. We begrijpen geen van de belangrijkste extra's in jongens- en jongenskleding. Beste jongens setjes vindt u bij Stylonic.

kinder Overhemden
De gesloten voorkant blouse is naar verluidt ontstaan ​​binnen de islamitische wereld. Een HBC-lezer merkt op dat de "lange blouse" nu op grote schaal wordt gedragen in Afghanistan. Deze kinderkleding en jongens setjes heeft een volledig vintage geschiedenis - waarschijnlijk meer dan 1000 jaar. Het zijn de authentieke kinderkleding die in islamitische landen wordt gedragen en die binnen de koran worden aangehaald. Als een natuurlijke vorm van de islamitische aankledingcode, wordt het beoefenen van die sport onderschreven in islamitische landen. Het is overduidelijk een aanwijzing hoe de gesloten voorhemden aanvankelijk waren gemaakt. Toen de katoenonderneming zich in Brits-Indië (toen nog Pakistan) vestigde, produceerden de Indiërs die overhemden voor Europeanen in een kortere vorm. In feite wordt het Britse leger waarschijnlijk het belangrijkste bedrijf dat ze onderneemt. Tegenwoordig worden de leukste kinderkleding van verschillende merken verkocht op Stylonic.nl.

More About the Author

Stoere kinderkleding nodig? De leukste outfit koopt u bij Stylonic.nl. Bovendien is het de website met bijzondere design jongens kleding en meisjes kleding. Om maar nog niet te spreken van het aanbod met de mooiste collecties in baby kleding. Hoog kwalitatief Italiaans, Duits en Spaans design kleding. Jullie als trotse ouders willen stoere babykleding of hippe baby kleding hebben. Het grootste aanbod goedkope kleding voor alle kinderen. En in het bijzonder de leukste kinder kleding merken.

Total Views: 369Word Count: 633See All articles From Author

Add Comment

Fashion/Costume Articles

1. Is A Dick Butkus Jersey The Most Sought After Chicago Bears Jersey Of All Time?
Author: Mark Davis

2. Why You Should Invest In Sustainable Dresses
Author: Akash Bajaj

3. How To Make A Wig Look Natural .docx
Author: Priyanshi Khandelwal

4. Jewelry Tips For Nigerian African Brides
Author: Grace Ojo

5. A Guide On Where To Buy Bespoke Jewellery In Scotland That Truly Honours The Capturing Of Love
Author: Darren White

6. Where To Shop For Beautiful, Bespoke Engagement Rings In Glasgow And How To Choose The Right Design
Author: Darren White

7. Realme Covers For Perfect Security
Author: Prachi Verma

8. Characteristics Of Ideal Boxers For Men Available Online
Author: Avadhi Gupta

9. African Printed & Wax Print Cotton Fabric Manufacturers In India
Author: fiber

10. Knowing The Importance Of Pattern Making In Garment Creation
Author: Meriline Hodge

11. Clothes To Look For In Plus Size Clothing This Summer!
Author: Jessica Stable

12. Why Choose To Buy From Trendy Online Clothing Boutiques?
Author: Joseph Mourinho

13. Last Minute Mothers Day Gift Ideas
Author: jazron LLC

14. Frames Trending This Season
Author: The Glasses Company

15. Adding A Bit Of Style To Your Reading Experience With The Help Of The Glasses Company
Author: The Glasses Company

Login To Account
Login Email:
Password:
Forgot Password?
New User?
Sign Up Newsletter
Email Address: