123ArticleOnline Logo
Welcome to 123ArticleOnline.com!
ALL >> Real-Estate-and-Foreclosure >> View Article

Care Sunt Clientii Ideali Pentru Inchirieri Garsoniere Craiova Si Cum Ii Poti Gasi

Profile Picture
By Author: Jane Edison
Total Articles: 71
Comment this article
Facebook ShareTwitter ShareGoogle+ ShareTwitter Share

Astfel, orice anunt imobiliar listat oriunde ar trebui sa fie rezultatul unei cercetari amanuntite, a unor comparatii relevante si al asumarii unor comentarii pertinente. 

Cum Poti Adauga Anunt Imobiliar astfel incat sa Atragi Clientii Potriviti

Multi proprietari considera ca a adauga anunt imobiliar pe un site oarecare  este sufficient pentru a gasi clienti. Desi poate parea destul de simplu, adaugarea unui anunt imobiliar cere o anumita cercetare prealabila. Nu orice anunt imobiliar atrage. Acesta trebuie formulat atent astfel incat sa ofere o cantitate potrivita de informatii, fara sa plictiseasca. In acelasi timp, orice anunt trebuie insotit de suportul visual potrivit. In ziua de azi lipsa unui aparat de fotografiat profesional nu mai este o scuza. Majoritatea telefoanelor mobile vin echipate cu lentile si camere sufficient de performante pentru a reda fidel realitatea unui spatiu. 

In aceelasi timp, nu poti adauga anunt imobiliar https://www.craiovaimobiliare.ro/ oriunde sis a speri la raspunsuri. Exista intr-adevar numeroase variante, precum agentii imobiliare, site-uri specializate si chiar ...
... grupuri si pagini de social media care se ocupa cu acest lucru, insa nu orice anunt poate fi postat oriunde. Inainte de publicarea acestuia, orice proprietar ar trebui sa se intereseza despre specificul celor alaturi de care urmeaza sa colaboreze. Exista agentii specializate spre exemplu numai pe spatii comerciale sau industriale. Evident, un anunt de inchiriere pentru un apartament nu ar avea ce sa caute aici. Clientii agentiei nefiind interesati de astfel de investitii nu vor raspunde anuntului si asta nu face decat sa iroseasca timpul atat al proprietarului cat si al agentiei. 

Cea mai noua si mai sigura metoda de a adauga anunt imobiliar este in prezent retelele de socializare. Aici exista grupuri specializate in domeniul tranzactiilor imobiliare care se ocupa de promovarea acestor anunturi in randurile membrilor lor. De asemenea, un astfel de grup are avantajul transparentei si al  unui feedback rapid si nefiltrat. Astfel, orice proprietar care adauga anunt imobiliar pe un astfel de grup va stii aproape imediat daca anuntul sau este formulat corect, daca suma ceruta este cea corecta si, poate cel mai important, daca exista persoane interesate de imobilul listat. Desigur, exista intotdeauna riscul intalnirii unor persoane rau-voitoare, care din lipsa de cunostinte legate de piata imobiliara vor incerca sa hartuiasca proprietarul prin intermediul comentariilor sau al mesajelor. Acest lucru insa trebuie rapid trecut cu vederea, astfel de persoane reprezentand de obicei o mnoritate in astfel de grupuri.  

Clientii Ideali pentru Inchirieri Garsoniere Craiova

Orice prorpietar isi doreste clientul ideal pentru apartamentul sau garsoniera pe cre o are de inchiriat. Acest lucru presupuna insa definirea unor standarde si compararea si ajustarea lor continua in conformitate cu persoanele care se arata interesate. Desi poate un client ideal pentru inchirieri garsoniere Craiova https://www.craiovaimobiliare.ro/anunturi-imobiliare/garsoniere/pret-necunoscut/tt/Vanzari_si_inchirieri_garsoniere/ nu exista, se pot gasi multi care intrunesc cel putin partial conditiile. Asa cum acestia au anumite pretentii de la proprietari si de la imobilele oferite de acestia, la fel si proprietarii au dreptul de a-si selecta potentialii chiriasi in functie de anumite criteria, unele obiective dar cele mai multe subiective. 

Astfel, majoritatea proprietarilor care ofera inchirieri garsoniere Craiova clienti seriosi, care sa fie dispusi sa inchirieze pe perioade lungi de timp. Desigur, fiecare persoana defineste seriozitatea diferit, insa in acest caz este vorba despre persoanele cu un loc de munca stabil sau studentii care cauta o alternative la locuitul in camin. Acestia sunt predispusi la contracte ferme, pe perioade de cel putin cateva luni pe an. In aceste conditii proprietarii isi asigura ocuparea garsonierelor pentru o buna parte din an, cu posibilitatea prelungirii. 

Un alt criteriu foarte cautat de catre cei care ofera inchieri garsoniere Craiova este cel al obiceiurilor clientului. Exista proprietari care refuza sa accepte persoane care sunt de exemplu fumatoare. Motivele din spatele acestei decizii sunt de atura strict personala. Exista insa si exceptii ca de la orice regula. Daca clientul este unul care se dovedeste a fi de incredere si dispus la un contract pe o perioada lunga de timp, atunci proprietarul ar putea fi convins sa accepte si anumite obiceiuri care nu-i sunt neaparat pe plac.

Un aspect foarte important de care majoritatea proprietarilor tin cont in algerea clientilor este felul in care acestia i-ar putea afecat relatia cu vecinii, daca acestia exista. Au existat foarte multe instante in care vecinii au fost deranjati de anumite aspecte ale chiriasilor si au solicitat interventia proprietarilor pentru remedierea acestora. De aceea prorpietarii aleg sa isi trieze clientii, chiar daca numai in baza unei evaluari sumare, inainte de a se initia orice fel de angajament.

Un aspect pe care nu toti cei care se ocupa cu inchirieri garsoniere Craiova il trateaza in mod egal, dar care face de obicei obiectul evaluarii potentialilor clienti, este cel al animalelor de companie. Un animal de companie reprezinta pentru multi proprietari de garsoniere un potential risc. De la zgomotul pe care il poate produce si pana la felul in care poate interactiona cu ceilalti vecini un animal de companie poate fi unul dintre punctele slabe ale unui client, in viziune proprietarului imobilului. Desigur, si in acets caz, ca si in multe altele, depinde de animal in sine si de cat de receptiv este proprietarul si dispus sa faca concesii in favoarea clientului. De multe ori, un contract care ii asigura proprietarului un venit stabil pe un an de zile este mai important decat parul lasat de un caine pe o canapea sau o perdea zgariata de o pisica. 

Oricine se ocupa cu inchirieri garsoniere Craiova stie ca un client bun este greu de gasit, iar odata gasit este uneori si mai greu de pastrat. De aceea toat persoanele implicate in aceasta tranzactie stiu ca aproape totul este negociabil. Desigur, nimeni nu sugereza nimanui sa isi schimbe felul in care vede anumite lucruri sau sa renunte la standardele personale numai de dragul castigului, dar o anumita flexibilitate in gandire si o capacitate de negociere si de a face concesii acolo unde se poate pot aduce multe beneficii.   

Total Views: 284Word Count: 969See All articles From Author

Add Comment

Real Estate and Foreclosure Articles

1. Green Terra: Finest Premium Residential Plots In Mysore
Author: Green Terra

2. Green Building: 5 Green Ways To Add Value To A Home
Author: Anna Paquin

3. Discover Your Dream Home At Oceanus White Meadows: A Haven Of Tranquility In Anjanapura
Author: oceanus

4. 5 Unbelievable Commercial Property For Rent That Will Blow Your Mind
Author: Aman Aggarwal

5. New Construction Villas In Hyderabad - Smr Holdings
Author: SMR Holdings

6. Top Mistakes When Buying Apartments In Panama
Author: Roberto Ramirez, Panacrypto

7. Housiey Helps You To Get The Best Property In Mumbai
Author: Housiey

8. Exploring The Benefits Of Opting For A Private Mortgage In Surrey
Author: Crown Funding

9. Top Investing Trends Of 2024: Navigating The Dynamic Real Estate Market
Author: Aurum Proptech

10. Godrej Rk Bungalow Chembur | 2/3/4 Bhk Flats In Mumbai
Author: Godrej RK Bungalow Chembur

11. Choosing The Right Concrete Sand: Factors To Consider
Author: doctorsand

12. Discover Luxury Living At Its Finest: Lodha Azur Apartment
Author: Lodha azur

13. Innovative Solutions For Today's Real Estate Challenges
Author: advith bakshi

14. The Rising Role Of Technology In India’s Real Estate Sector
Author: Nikhil Mawle

15. The Environmental Factor: Building Inspection's Contribution To Sustainability
Author: adlerconway

Login To Account
Login Email:
Password:
Forgot Password?
New User?
Sign Up Newsletter
Email Address: