123ArticleOnline Logo
Welcome to 123ArticleOnline.com!
ALL >> Business >> View Article

Beste Beursstands En Standbouwers Kiezen? Let Op Deze Punten!

Profile Picture
By Author: Rob Dirkzwager
Total Articles: 3
Comment this article
Facebook ShareTwitter ShareGoogle+ ShareTwitter Share

Een goede beursstand is cruciaal voor een succesvolle beursdeelname. Waar moet je op letten bij het kiezen van de beste standbouwers? Volg deze stappen.

Een succesvolle beursdeelname begint bij je stand. Valt je beursstand niet op? Dan lopen bezoekers je voorbij en krijg je niet eens de kans om je verhaal te doen. Maar hoe kies je een betrouwbare standbouwer? En waar moet je op letten als je partijen vergelijkt?

Beste standbouwers kiezen begint bij bewijzen
Iedereen kan roepen dat hij of zij de beste is. Maar waar blijkt dat uit? Een betrouwbare en succesvolle standbouwer heeft geen enkele moeite om bewijsstukken te overleggen. Ze hebben niets te verbergen, dus vraag ernaar. En vraag ook door.

Vraag naar voorbeelden van soortgelijke projecten. Bekijk testimonials en aanbevelingen van vorige opdrachtgevers. En kijk kritisch of deze mensen echt bestaan. Je kunt ook een stap verder gaan en ze benaderen. Als ze echt tevreden zijn doen ze het met plezier.

Als een standbouwer mysterieus doet over aanbevelingen en referenties moet je op je hoede zijn. Hetzelfde geldt voor testimonials zonder naam en toenaam. Als je het niet vertrouwt, kun beter eieren kiezen voor je geld.

Succesvolle standbouwers maken beste beursstand zelf
Standbouwers werken op verschillende manieren. Het liefste ga je in zee met een partij die alles zelf doet. Er zijn ook bouwers die het werk uitbesteden. Ze maken een ontwerp en laten de bouw over aan een externe partij. Dit heeft verschillende nadelen.

Bij een standbouwer die het werk uitbesteedt betaal je vrijwel altijd meer. De tussenpartij wil ook geld verdienen. Het verschil kan oplopen tot wel 20% ten opzichte van rechtstreeks zakendoen. Zonde van je geld dus.

Nog een nadeel van een externe bouwer is dat de communicatie vrijwel altijd verloopt via de tussenpartij. Dat is een extra schakel en het maakt overleggen lastiger. Vraag daarom altijd vooraf wie de beursstand bouwt. Dat voorkomt extra kosten en mogelijke ergernissen.

Beste beursstands en standbouwers? Je krijgt waar je voor betaalt
Als je met pinda’s betaalt werf je apen, zeggen ze in Engeland. Weinig betalen is inderdaad prettig, maar kijk wel kritisch waarop wordt bespaard.

Kwaliteit merk je aan alles. De opbouw van de stand, de uitstraling en ook zeker duurzaamheid. Een hoogwaardige beursstand kopen die je vaker inzet is altijd goedkoper dan steeds opnieuw shoppen.

Soms zit er bij een goedkope stand ook een addertje onder het gras: verborgen kosten. Het basismodel is spotgoedkoop, maar voor kleine aanpassingen betaal je de hoofdprijs. En ben je alsnog duurder uit. Koop daarom bij voorkeur een beursstand voor een vaste prijs. En kijk altijd kritisch naar de kleine lettertjes.

Betrouwbare standbouwers hebben keurmerken
Professionele en betrouwbare standbouwers zijn transparant. Zo is Expo Beursstand lid van CLC-VECTA, de branchevereniging voor bedrijven en professionals is de beurs- en eventbranche. Dit biedt o.a. inkoopvoordelen, garanties en financiële zekerheid voor jou als opdrachtgever.

Professionele standbouwer kijk verder dan de stand
Een beursstand is je visitekaartje, maar het is allerminst het enige dat je beurssucces bepaalt. Denk alleen maar aan je marketingboodschap, standmedewerkers en projectmanagement. Een succesvolle standbouwer heeft professionals op alle terreinen in dienst:

●Designers
●Standbouwers
●Marketeers
●Projectmanagers
●Logistiek medewerkers etc

Samen bieden ze voortdurend meerwaarde en vullen ze elkaar aan. Met advies, inzichten, tips en decennia ervaring. Bij de beste standbouwers koop je kortom meer dan een mooi visitekaartje.

Modulaire beursstand zorgt voor flexibiliteit
Vroeger kocht je een beursstand en daar zat je dan jaren aan vast. Dankzij modulaire systemen is dit niet langer nodig. Je koopt een basismodel en kunt dit vervolgens eenvoudig uitbreiden, naar gelang de beurs en beschikbare ruimte.

Modulaire beursstands zijn er verschillende soorten en maten. Idealiter bekijk je de verschillende opties van dichtbij voor je tot aankoop overgaat. Bijvoorbeeld bij een van de showrooms van Expo Beursstand in binnen- en buitenland. We laten je de verschillende mogelijkheden zien en adviseren je wat de beste beursstand is voor jouw wensen en doelen. Zien is geloven.

Beste standbouwers zijn transparant
Als je kwaliteit levert heb je niets te verbergen. Daarom zijn de beste standbouwers volledig transparant in hun prijzen, diensten en deadlines. Zo werken we bij Expo Beursstand met vaste all-in-prijzen. Kies een pakket dat bij je past en je weet precies waar je aan toe bent. Zo houd je grip op je budget en kom je nooit voor financiële verrassingen te staan.

Gratis 3D Prototype
“Het is toch niet helemaal wat ik ervan verwacht had.” Bestel je een jas via internet, dan stuur je hem gewoon terug. Bij een splinternieuwe beursstand is dat een ander verhaal. Daarom is het vanaf het eerste moment belangrijk om de juiste verwachtingen te hebben. Als opdrachtgever én standbouwer wil je vooraf glashelder hebben wat iemand krijgt.

Bij Expo Beursstand kun je gratis en vrijblijvend een 3D Prototype van je beursstand aanvragen. Kies een opzet op basis van meer dan 900 basismodellen en geef je wensen aan. We sturen een voorstel en fine-tunen tot je volledig tevreden bent. Zo weet je precies wat je krijgt.

Betrouwbare standbouwer denkt ook na over logistiek
Voor een beurs heb je vaak genoeg stress. Gedoe over deadlines en logistiek kun je dan niet gebruiken. Bij ervaren standbouwers werken ze met vaste aanspreekpunten en beheersen ze logistiek en projectmanagement tot in de puntjes. Qua oplevering, opbouw, internationaal vervoer, invoerrechten en nog veel meer. Dit geef je als opdrachtgever rust en zekerheid

Neem de tijd voor het kiezen van de beste beursstands en standbouwers
Een succesvolle beursdeelname begint bij een hoogwaardige stand. Veel bedrijven zeggen deze te kunnen maken. Wees echter kritisch voor je met een bedrijf in zee gaat en laat je goed voorlichten. Er komt namelijk meer bij kijken dan je denkt. De tips en suggesties uit dit artikel helpen je bij je een succesvolle zoektocht.

More About the Author

Beursstand ontwerpt en bouwt beursstands op de belangrijkste beurslocaties in Europa.

Total Views: 42Word Count: 927See All articles From Author

Add Comment

Business Articles

1. How An Investor Made $1 Million From A Retirement Saving Of $35,000
Author: maria

2. How The Covid-19 Pandemic Led To An Increase In Cryptocurrency Scams?
Author: Alex Miller

3. Complex Fertilizers Market To Hit 54.32 Billion Usd By 2022
Author: Sonal

4. Car Insurance Calgary: Some Basic Pointers To Buy Insurance
Author: Jason Davis

5. How To Prevent Ransomware With Some Simple Tips?
Author: defencebyte

6. Covid-19 Impact On Medical Supplies Market | Increased Demand Of Ppe Kits And N95 Masks Globally
Author: robert henric

7. 8 Things To Know Before Contacting A Website Development Company
Author: Ratnesh sharma

8. Flavor Enhancers Market: Significant Growth Is Observed In The Asia-pacific Region
Author: Sonal

9. How To Setup Battery Manufacturing Business In India?
Author: SolutionBuggy

10. A Basic Summary Of A Bariatric Post Op Diet
Author: Johnny Kwon

11. Defining Features Of Awg Fire Alarm Cable
Author: Greg Anixter

12. The Future Of Communication - Contactless Near Field Communication (nfc)
Author: NFC Tagify

13. Covid-19 Impact Analyzer For Peptides And Heparin Market Through, Concludes Fact.mr
Author: Faisal

14. Four Steps For The Perfect Fresh Coat Of Paint
Author: Jrossi Construction

15. Best Astrologer In Mississauga | Famous Indian Astrologer In Mississauga
Author: Pandit Ganapathi

Login To Account
Login Email:
Password:
Forgot Password?
New User?
Sign Up Newsletter
Email Address: