123ArticleOnline Logo
Welcome to 123ArticleOnline.com!
ALL >> Education >> View Article

199-01 Exams Study Guides

By Author: Kristi B. McLeod
Total Articles: 258

Question: 1

You can monitor your Steelhead appliance disk performance using which reports? (Select 2)

A. Data Store Cost
B. Data Store Performance
C. Disk Load
D. SDR Hit
E. Disk Pressure
F. Disk Alarm

Answer: A, C

Question: 2

What happens to traffic when a Steelhead appliance reports admission control?

A. Traffic will be interrupted
B. The Steelhead stops the interception of new connections for optimization for as long as it is in admission control
C. This is just a report and the Steelhead will continue to optimize traffic
D. The Steelhead will start optimizing faster any new connections
E. The Steelhead will shut down in less than a minute

Answer: B

Question: 3

Why should you use promiscuous mode on each in-path virtual NIC for Virtual Steelhead appliance? (Select 2)

A. For LAN/WAN Virtual NICs to intercept traffic not destined for the virtual machine
B. This configuration is mandatory for traffic optimization
C. Promiscuous mode is not required
D. Only verbose mode should be configured
E. Only regular mode should be configured

Answer: A, B

Question: 4

What deployment type supports fail-to-wire?

A. Physical in-path
B. Virtual in-path
C. Out-of-path
D. Virtual Steelhead appliance
E. Proxy file server

Answer: A

Question: 5

Can you optimize FTP using Steelhead Mobile?

A. Yes, this is possible on all FTP modes
B. When using active FTP
C. When using passive FTP
D. It is not possible to optimize FTP traffic
E. Only when there is no firewall enabled

Answer: C

Question: 6

Where are SDR references maintained on a Steelhead appliance?

A. Persistent storage
B. USB keys
C. Flash storage
D. RSP partition
E. Configuration file

Answer: A

Question: 7

Which of the following features are available with the Virtual Steelhead appliance? (Select 2)

A. RSP
B. HSTCP
C. Fail-to-wire
D. PFS
E. Datastore synchronization

Answer: B, E

Question: 8

What of the following are true when deploying the Virtual Steelhead appliance? (Select 2)

A. Only use 10 Gbps link
B. Never reserve virtual CPU
C. Do not over provision physical RAM
D. Always use SSD drives
E. Do not share physical NICs

Answer: C, E

Question: 9

What information does the OVA package include about the Virtual Steelhead appliance? (Select 4)

A. Virtual disks
B. CPU
C. Memory
D. License
E. Storage

Answer: A, B, C, E

Question: 10

When deploying a Virtual Steelhead appliance, how much extra memory should be allocated for the extra VMware overhead?

A. 3%
B. 4%
C. 5%
D. 10%
E. 2%

Answer: C

Question: 11

What are the possible ways to downgrade a Virtual Steelhead appliance after it has been upgraded?

A. Remove the upgrade license and restart the virtual Steelhead appliance
B. Reinstall the original model license
C. Reduce the amount of CPU and RAM allocated to the Virtual Steelhead appliance and it will automatically downgrade at the next startup
D. It is not possible to downgrade after an upgrade

Answer: D

Question: 12

When upgrading a Virtual Steelhead appliance, what steps can be taken to preserve the existing datastore?

A. When upgrading a Virtual Steelhead appliance, it is not possible to preserve the existing datastore
B. Detach the existing datastore and re-attach to the new Virtual Steelhead appliance
C. Run vMotion and move the datastore to a different ESX host before performing the upgrade and then bring it back afterwards
D. Move the existing datastore to an NFS share and move it back after the upgrade

Answer: A

Question: 13

The amount of memory required for Steelhead Mobile installation varies between 81 MB to 228 MB. What is the reasons for the variation?

A. Number of TCP connections
B. Types of application
C. Datastore size
D. Bandwidth
E. All of the above

Answer: C

Question: 14

What platform is supported by SMC-VE?

A. ESX 3.5
B. ESX 4.0
C. ESX 4.1
D. RSP
E. HyperV

Answer: D

Question: 15

Which of the following are Steelhead Mobile Controller alarms? (Select 2)

A. Memory paging
B. Datastore errors
C. Peer version mismatch
D. SSL errors
E. File system full

Answer: A, E

Question: 16

Which of the following is Endpoint alarm?

A. Locked secure vault
B. Firewalled status
C. Network interface error
D. Temperature
E. Memory paging

Answer: B

Question: 17

After upgrading the Steelhead Mobile Controller to the latest software release, it requires a reboot. During the reboot, what would happen to the users connected to the Steelhead Mobile Controller via the Steelhead Mobile client?

A. All optimization ceases to function
B. Existing connections are reset, but subsequent connections will be optimized
C. The Steelhead Mobile client informs the user to reboot their computer
D. No disruption to the end user
E. Only Layer 7 optimization is affected; all other optimization remain unaffected

Answer: D

Question: 18

When configuring SSL optimization for Steelhead Mobile clients, what step must be taken?

A. Mutual exchange of public keys between the Steelhead Mobile Controller and the server-side Steelhead appliance
B. Mutual exchange of private keys between the Steelhead Mobile Controller and the server-side Steelhead appliance
C. Generate a self-signed certificate for the Steelhead Mobile Controller and import that on the client PCs
D. Import the server's public and private keys to the Steelhead Mobile Controller
E. Generate individual certificates for each PC and manually import the public key on the Steelhead Mobile Controller

Answer: A

Question: 19

Which of the following deployments is incompatible with the Branch Warming feature?

A. In-path
B. Virtual in-path
C. Out-of-path
D. WCCP
E. PBR

Answer: C

Question: 20

In a WCCP cluster using mask assignments, if there are six Steelhead appliances in the cluster, what is the minimum number of bits that should be used?

A. 1
B. 3
C. 5
D. 6
E. 7

Answer: B

Total Views: 276Word Count: 833See All articles From Author

Education Articles

1. Interior Design Course In Chennai
Author: Ajay

2. Software Testing Institute In Chennai
Author: Ganesh Kumar

3. I Owe My Success To The Top Engineering College; Jmit
Author: ponting brown

4. Pass Microsoft Dynamics 365 Mb6-895 Exam In First Attempt With Valid Mb6-895 Exam Questions
Author: Bella Henry

5. Study Mbbs In Ukraine- One-stop-place To Study Mbbs
Author: kamal sharma

6. Why 2013 Is The Year Of Php
Author: gyanguide

7. Best Web Designing Tools (2018)
Author: firstenquiry

8. Take The Help Of College Counseling For Getting Admission Abroad
Author: Michelle andre

9. Aspiring To Study Abroad? Take Up The Pte First Before Applying For Student Visa
Author: Mia Seal

10. Engineering In Artificial Intelligence
Author: Gaurav Peshkar

11. How Pmp Training Program Is Beneficial For Your Career?
Author: Multisoftsystems

12. Best Digital Marketing Course In Hyderabad
Author: sai bhargav

13. How Nbfc Companies In Mumbai Is Changing Things For Student Loan:
Author: Eduvanz provides low cost, smart loans to finance

14. Common Mistakes A Graphic Designer Must Always Avoid...
Author: pankaj singh

15. Career Scope In Animation
Author: Visual Media

Login To Account
Login Email:
Password:
Forgot Password?
New User?
Sign Up Newsletter
Email Address: