123ArticleOnline Logo
Welcome to 123ArticleOnline.com!
ALL >> Search-Engine-Optimization >> View Article

Hoge Kwaliteit Mobielvriendelijke Website

Profile Picture
By Author: Hoge Kwaliteit Mobielvriendelijke Website
Total Articles: 24
Comment this article
Facebook ShareTwitter ShareGoogle+ ShareTwitter Share

In 2012 zagen we een gemiddelde van 15-25% van de mobiele bezoekers naar de website van onze klant (het bekijken van hun Google Analytics-statistieken). Toch waren er een aantal websites die maanden waar ze werden gemiddeld 30% of meer mobiele verkeer gehad!

Het is belangrijk dat we het optimaliseren van de mobiele bezoeker ervaring. We doen dit door gebruik te maken van meerdere technologieën om kleinere beeldbestanden die schalen naar de juiste afmetingen (om te helpen de pagina's sneller te laden), de schaal van de tekst om het gemakkelijker maken om te lezen, veranderen de menu's van de site die het gemakkelijker maken om te navigeren te laden, te voorkomen laden van zware JavaScripted bibliotheken en nog veel meer. Deze technieken helpen om de pagina's te schalen om te passen in elk scherm (handheld, tablet, kleine laptop, desktop of zelfs tv's), helpen om de pagina's sneller laden, maken het menu gemakkelijker te navigeren met je vingers op mobiele apparaten en nog veel meer. Dus geen vervelende "pinch-n-zoom" om de inhoud en snellere laadtijden te bekijken!

We maken mobielvriendelijke website design, zodat ...
... we een site kunnen gebruiken om de inhoud van uw site in plaats van het creëren van een volledig aparte website voor mobiel. Het hebben van een aparte site voor mobiele telefoons is niet optimaal voor uw website Search Engine Optimization. Ook een aparte mobiele site richt zich meestal specifieke mobiele apparaat in plaats van Responsive, waarbij de site reageert of zich aanpast aan verschillende dimensies scherm. Zonder al te technisch, Responsive web design kan ook "reageren" om meer dan alleen de browser breedte, het kan detecteren voor oriëntatie, aspect-ratio, kleur, resolutie en meer.

Met Responsive gebruiken we dezelfde plaats te maken het geoptimaliseerd voor veel apparaten en dit maakt het makkelijker voor u om de inhoud van de website te beheren en ook voor verdere ontwikkeling, omdat we niet om meerdere sites te behouden.
Bij het ontwerpen en herontwerpen van een site, moet u ook rekening houden met het creëren van alternatieve, mobiel-vriendelijke versie van de site. Deze versies zijn niet te verwarren met local applicaties pass on live operation uw cell phones. PDAs hebben alle webbrowsers en kan uw site renderen met wisselend succes. In wezen, moet u een lijst van wat apparaten ondersteunen, en het ontwerp van alternatieve locaties te maken om deze meerdere doelen te voldoen Anders dan dat, de meest voor de hand liggende beperking ze allemaal delen is het kleine grootte van het scherm van de telefoon browservensters. Webvantage bieden een hoge kwaliteit mobielvriendelijke website diensten aan ondernemers in een sector waar de service en kwaliteit is zeldzaam. Wij treden op als uw on-call web development personeel. U kunt op ons rekenen om te zorgen voor elk facet van uw web development behoeften, het vrijmaken van uw tijd om zich te concentreren op het runnen van uw bedrijf.
kunnen wij u helpen met uw technische eisen, waar ook in Nederland of de wereld je kan zijn. Wij werken met de snelheid en efficiëntie, dus we kunnen een oplossing up and running zo snel als je nodig hebt en als we eenmaal hebben zich gecommitteerd aan een leveringsdatum, zullen we vasthouden aan het hebben. Gewaarborgd. Voor meer informatie bezoek de site https://www.webvantage.nl/ .

Total Views: 320Word Count: 535See All articles From Author

Add Comment

Search Engine Optimization Articles

1. Maximum Your Business Results With The Best E-commerce Seo Companies In Gurgaon
Author: Mobyink Innovations

2. Seo Strategies For E-commerce Websites
Author: Brainwavesindia

3. Branding | Advertising & Performance Marketing Agency In Hyd
Author: Outline Media

4. Best Seo Services Company/agency In Mumbai - Mayank Seo Services
Author: Mayank

5. Elevate Your Online Presence With Top-tier Seo Services In Dublin
Author: Dylan Holland

6. Elevate Your Online Presence: Navigating The World Of Seo And Ppc In New Zealand
Author: Top Rank Digital

7. Driving Digital Growth: Seo And Social Media Marketing Services In New Zealand
Author: Top Rank Digital

8. Demystifying Data Privacy & Marketing Compliance Everything You Need To Know
Author: JRC Marketing Solution

9. How Seo Consultancy In India Accelerates Success?
Author: Mobyink Innovations

10. Discover The Potential Of Social Media Optimization Services
Author: By Mass Technologies LCC

11. Mastering Social Bookmarking: A Comprehensive Guide To Effective Usage
Author: jacks

12. Ansun Internationals- Elevating Online Success As Best Seo Agency In Usa
Author: Ansun Internationals

13. How To Keep Your Mental Strength When Working On High Pressure Web Development Projects?
Author: Liam Mackie

14. Elevate Your Online Visibility: The Power Of Engaging With Seo Experts In Waterloo
Author: MarketinGROW

15. Unleash Your Website's Potential: The Best Seo Optimization Tools Of 2024
Author: Adam Scott

Login To Account
Login Email:
Password:
Forgot Password?
New User?
Sign Up Newsletter
Email Address: