123ArticleOnline Logo
Welcome to 123ArticleOnline.com!

ALL >> General >> View Article

Kruger Nasjonalpark - Sør-afrikas Kronjuvel

By Author: Nyati
Total Articles: 7

Nøkkelen til å nyte din safari utflukt i Sør-Afrika er å velge en destinasjon som vil maksimere eksponeringen til de naturlige underverkene landet har å tilby. Med sine nesten 2 millioner hektar blir Kruger nasjonalpark regnet som den ledende blant de sørafrikanske naturparker og tilbyr besøkende en opplevelser for livet, som alle lett kan bestilles via Nyati Safari.

Kruger nasjonalpark ble opprettet i 1898 og er overvåket av South African National Parks (SANParks) organisasjon. Over hele parken, har SANSParks etablert en rekke miljøstyringstiltak som gjørparkentil ledende og verdenskjent innenfor naturvernarbeid. Over hele parken, har mer enn 300 arkeologiske steder blitt oppdaget, blant disse er Masorini og Thulamela, som forteller de reisende den rike historien om menneskelig interaksjon og utbygging i regionen.

I tillegg til å være enestående i biologisk mangfold, er Kruger nasjonalpark også hjem til Sør-Afrikas "Big Five" - dyr som turister og naturvernere fra hele verden strømmer til Sør-Afrika for å se. Visitasjonen til parken er imidlertid sterkt regulert. Selskaper som Nyati Safari tilbyr reisende garantert inngang i parken samt deres safari pakker, i tillegg til bushwalks rundt Nyati safari grunn, og inkluderer en ekstra full dag i Kruger nasjonalpark. Under "Big Five" utflukten i bushen med åpne Jeeper - et privilegium bare kun tilbys av et begrenset antall turistbyråer - kan passasjerer nyte frokosten imens solen står opp over bushen. Det som følger erlike fantastisk opplevelse som tar pusten fra en.

De åpne jeeper gir passasjerer den sanne safari opplevelsen da det flommer over av severdigheter, lyder og lukter i Sør-Afrika. Kruger nasjonalpark oppfordrer besøkende til ikke å bare oppsøke "Big Five" - løver, leoparder, neshorn, bøfler og elefanter - men også de små fem – bøffel weaver fugl, elefanten spissmus, leopard skilpadde, mauren løve, og neshorn bille. Som reisende gjennom Mopane Bushen, har de sjansen til å se impalaer, kudus, og antiloper. Reiser man sørover gjennom den sentrale savanne kan man se gnuer, sebraer, og geparder vandre, og når reisende ankommer Bush Willow i sør, vil de bli belønnet med severdigheter som giraffer, hyener, og sjeldne hvite neshorn.

Dette er bare noen av de naturlige underverkene du vil oppleve i løpet av turen gjennom Kruger Nasjonalpark som en del av Nyati Safari opplevelsespakker. Med litt forhåndsplanlegging og rikelig åpenhet for opplevelser, vil du forlate Sør-Afrika med minner for livet. La Nyati Safari reise rådgiver hjelp deg å skreddersy din reiseopplevelse og kan garantere at du får se alt Sør-Afrika har å tilby.

Total Views: 169Word Count: 405See All articles From Author

General Articles

1. A Guide To Web Hosting For The Beginner
Author: sumit gadre

2. Caliber Lims
Author: caliber universal

3. The Great Yellow Pages Classified Portal Script
Author: akshay

4. The City Of Dar El Salam
Author: Medhat Elsergany

5. Java Training Institute Teaches You The Concept Of Ejb
Author: Individual

6. Voip Softswitch Providers Give Best Technical Services
Author: sachin kumar

7. Why House Cleaning Is Vital To Your Health And Lifestyle
Author: Cassie Smitty

8. Make Your Home Décor Simple And Unique With Blanket Boxes
Author: Wooden Street

9. 12 Products That Get Rid Of Greasy Hair Fast
Author: priyanka

10. Explosive Detector Market Segmentation
Author: Shivani Singh

11. The Important Role Of Alarm Systems In The Industrial Sector
Author: Anu Walia

12. Votre Robe Calvin Klein était Hors De Ce Monde Sherobe
Author: sherobe

13. Mistakes When Opting For Family Chiropractic Clinics
Author: Nat Houston

14. How To Keep Outdoor Umbrellas From Falling
Author: Simexa

15. You Need Your Own Domain Name...
Author: sumith gadre

Login To Account
Login Email:
Password:
Forgot Password?
New User?
Sign Up Newsletter
Email Address: