123ArticleOnline Logo
Welcome to 123ArticleOnline.com!

ALL >> General >> View Article

Kruger Nasjonalpark - Sør-afrikas Kronjuvel

By Author: Nyati
Total Articles: 7

Nøkkelen til å nyte din safari utflukt i Sør-Afrika er å velge en destinasjon som vil maksimere eksponeringen til de naturlige underverkene landet har å tilby. Med sine nesten 2 millioner hektar blir Kruger nasjonalpark regnet som den ledende blant de sørafrikanske naturparker og tilbyr besøkende en opplevelser for livet, som alle lett kan bestilles via Nyati Safari.

Kruger nasjonalpark ble opprettet i 1898 og er overvåket av South African National Parks (SANParks) organisasjon. Over hele parken, har SANSParks etablert en rekke miljøstyringstiltak som gjørparkentil ledende og verdenskjent innenfor naturvernarbeid. Over hele parken, har mer enn 300 arkeologiske steder blitt oppdaget, blant disse er Masorini og Thulamela, som forteller de reisende den rike historien om menneskelig interaksjon og utbygging i regionen.

I tillegg til å være enestående i biologisk mangfold, er Kruger nasjonalpark også hjem til Sør-Afrikas "Big Five" - dyr som turister og naturvernere fra hele verden strømmer til Sør-Afrika for å se. Visitasjonen til parken er imidlertid sterkt regulert. Selskaper som Nyati Safari tilbyr reisende garantert inngang i parken samt deres safari pakker, i tillegg til bushwalks rundt Nyati safari grunn, og inkluderer en ekstra full dag i Kruger nasjonalpark. Under "Big Five" utflukten i bushen med åpne Jeeper - et privilegium bare kun tilbys av et begrenset antall turistbyråer - kan passasjerer nyte frokosten imens solen står opp over bushen. Det som følger erlike fantastisk opplevelse som tar pusten fra en.

De åpne jeeper gir passasjerer den sanne safari opplevelsen da det flommer over av severdigheter, lyder og lukter i Sør-Afrika. Kruger nasjonalpark oppfordrer besøkende til ikke å bare oppsøke "Big Five" - løver, leoparder, neshorn, bøfler og elefanter - men også de små fem – bøffel weaver fugl, elefanten spissmus, leopard skilpadde, mauren løve, og neshorn bille. Som reisende gjennom Mopane Bushen, har de sjansen til å se impalaer, kudus, og antiloper. Reiser man sørover gjennom den sentrale savanne kan man se gnuer, sebraer, og geparder vandre, og når reisende ankommer Bush Willow i sør, vil de bli belønnet med severdigheter som giraffer, hyener, og sjeldne hvite neshorn.

Dette er bare noen av de naturlige underverkene du vil oppleve i løpet av turen gjennom Kruger Nasjonalpark som en del av Nyati Safari opplevelsespakker. Med litt forhåndsplanlegging og rikelig åpenhet for opplevelser, vil du forlate Sør-Afrika med minner for livet. La Nyati Safari reise rådgiver hjelp deg å skreddersy din reiseopplevelse og kan garantere at du får se alt Sør-Afrika har å tilby.

Total Views: 230Word Count: 405See All articles From Author

General Articles

1. Weed For Sale Online
Author: 420mmjmeds

2. 4 Most Important Tips For Fire Safety – The Safety Master
Author: rajveer

3. Why Investing In Promotional Bluetooth Speakers Is A Great Idea?
Author: Neo Martin

4. Digital And Screen Printing In Dubai, Lanyard Printing In Sharjah
Author: Sahara

5. Sweets
Author: ezeelo

6. How To Become A Profitable Magnesium Oxide Manufacturer?
Author: hu Allen

7. Purchase A Good Quality Stroller For Your Large Dog!
Author: Petrover

8. Get Instant Information Technology Assignment Help From Experts
Author: MyAssignmentHelpAu

9. Popular Elements Of Jewelry This Year@thereal.su
Author: TheReal.su

10. Personality Customization Pk Product Diamond Jewelry Who Will Win@thereal.su
Author: TheReal.su

11. Buy Brand Diamond Ring The Uneconomic@thereal.su
Author: TheReal.su

12. Watch Has Several Important Considerations In Process Indicators@thereal.su
Author: TheReal.su

13. Graff Diamonds Of Wang Xin Wrist Watch@thereal.su
Author: TheReal.su

14. The Home Inspection Nyc Can Help To Maintain Good Living Conditions In Your Home
Author: noahmasony

15. Wodurch Die Armreifen Wu's Farbenfrohes Kleid Schmeicheln
Author: mekleid.de

Login To Account
Login Email:
Password:
Forgot Password?
New User?
Sign Up Newsletter
Email Address: