123ArticleOnline Logo
Welcome to 123ArticleOnline.com!

ALL >> Education >> View Article

1z0-443 Exam Certification

By Author: Rocky Hughes
Total Articles: 55

Question: 1

Which three statements are true about Instructor Led Training Events/Tracks/Sessions?

A. They can also help to organize VILT and Online Classes and Courses.
B. They let administrators add an entire structure of ILT training to a Job Profile.
C. They help clients to organize Instructor-Led Training based on two levels of client criteria.
D. They permit users to select from multiple session dates when an Event or Track is added to a Learning Plan.
E. They make it easier for administrators to find specific training in the Instructor Led Training menu in the Control Panel.

Answer: A,B,D

Question: 2

The security policy for password complexity is for users to use passwords that conform to the rule: passwords must contain one uppercase letter, at least two numbers, and one nonalphanumeric symbol.
Which type of password rule must you configure?

A. sequence rule
B. occurrence rule
C. manual rule
D. advanced rule

Answer: D

Question: 3

You are the system administrator of your LearnCenter and are getting responses from supervisors that they are only able to assign users to existing enrollments and are unable to set up their own enrollments.
You have checked all of the supervisor account permissions and all permissions for Manage Enrollments are selected.
Which two statements are true about this issue?

A. The supervisor account permissions do not include permissions to create enrollments.
B. The supervisors must be mapped to a specific group to be able to access additional permissions.
C. Supervisors must be mapped to a separate user role for additional permissions.
D. Supervisors require system administrator permissions to be able to create enrollments.

Answer: B,D

Question: 4

You are importing a new SCORM 1.2 course and select Embedded in the page.
Identify two results that occur when the import is complete.

A. The Course will not have a link in the course player to click on to start it within a new pop-up window.
B. The Course can be embedded in a LearnCenter course to run within the LearnCenter course player.
C. The Course is embedded in the LearnCenter course player and runs within the player.
D. The Course can be embedded in a LearnCenter page for the user to access and complete it.

Answer: A,D

Question: 5

An organization wants to group all their new hires so they can push out a new-hire learning plan. What would the Dynamic Criteria settings look like when configuring the Dynamic Group?

A. Item Type = Users; Field Name = New Hire; Operator = Equal To; Value = Yes
B. Item Type = Users; Field Name = New Hire; Operator = Less Than; Value = 90 days
C. Item Type = Job Profiles; Field Name = Job Profile Name; Operator = Equal To; Value = New Hire
D. Item Type = Learning Plans; Field Name = Learning Plan Name; Operator = Equal To; Value = New Hire Plan

Answer: C

Question: 6

What feature is used to display additional information, about a question or answer, after the user has made an answer choice?

A. General feedback
B. Question feedback
C. Answer feedback
D. Answer categories

Answer: D

Question: 7

A client wants to create individual user accounts where users must set a new password the first time they access the LearnCenter and every three months after that.
Which two options must set to achieve the client’s desired result, in addition to the required fields of Username, Email, Password, and Confirm Password?

A. Force User to Change Password on First Login
B. Future Expiration Set to Every 90 Days
C. Use a System Generated Password
D. Insert Existing User from Another LearnCenter

Answer: A,B

Question: 8

You have configured a user role for HR reporting administrators and mapped users to this role using an HR Reporting Admin group.
An HR reporting administrator user logs in to the system and notices that he/she is unable to access the Control Panel to create or run reports and asks you to investigate the issue.
While performing a quick check, you are able to confirm that the user has been assigned to the correct groups, but the permissions are missing.
Identify three reasons why this happened.

A. The users were not mapped to thegroup when they were first assigned to the role, and you need to update the mapped users for this role.
B. The HR Reporting Administrator role has been set to inactive.
C. The user account has been set to inactive.
D. The HR Reporting Administrator role does not have the permissions to manage reports.

Answer: A,B,D

Question: 9

You have uploaded course files to the SFTP (Secure File Transfer Protocol) site and are now trying to import the new SCORM 1.2 course into your LearnCenter. However, you are receiving error messages that the file could not be found.
What are three reasons for this issue?

A. You have selected a different file name during the import other than theimsmanifest.xmlfile.
B. The new course is missing theimsmanifest.xmlfilewithin the folder structure.
C. The course files were loaded to the AICC folder of the SFTP site instead of the SCORM folder.
D. The folder with the course files on the SFTP is written in capital letters but your path in the import is in lowercase.
E. Youdid not include the “files/” at the beginning of your file path to the course files.

Answer: A,C,E

Question: 10

There are six departments in the organization and each department has an administrator responsible for managing the department’s Web-Based Training. Web-Based Training titles are similar and the administrators need a way to filter in the Control Panel and find the Web-Based Training for their department.
What must you do to meet this requirement?

A. Create a Category for each department, map the department’s training for the corresponding Category, and use the Category as a filter.
B. Create a Training Offering for each department, map the department’s training to the corresponding Training Offering, and use the Training Offering as filter.
C. Create an Assignment for each department, map the department’s training to the corresponding Assignment, and use the Assignment as a filter.
D. Create a Learning Plan for each department, map the department’s training for the corresponding Learning Plan, and use the Learning Plan as a filter.

Answer: A

Total Views: 25Word Count: 1027See All articles From Author

Education Articles

1. One Of The Best And Renowned Cbse School In Pcmc, Pune - Academic Heights Public School
Author: Academic Heights Public School

2. Best Selenium Training Institute In Marathahalli Bangalore
Author: Gyan Guide

3. Accelerate Your Stagnant Career With An Executive Mba
Author: Great Learning

4. Open Access Online Journal Helps Researchers To Provide Research Papers
Author: Dr. Pawan Verma

5. New Mobile App.- 1.9 Launched By Justdakhila For Those Parents Searching School For Their Children
Author: Himanshu

6. Best Spoken English, Pte, Ielts, Toefl Classes In Kurukshetra Harayana
Author: British Institute

7. Improve Career Path With Sap Certification | Sap Simple Finance Training
Author: venkat reddy

8. What Is Digital Marketing? What Are The Modules In Digital Marketing Courses?
Author: Yogesh

9. Take Admissions In One Of The Best Engineering College
Author: ponting brown

10. Ccna Training: A Way For Bright Future
Author: Multisoftsystems

11. Doing The Sunday School Activities Perfectly And Own The Peace
Author: Parveen Kumar

12. Sap C_terp10_67 – Business Process Integration Certification
Author: Jose White

13. Usage Of Selenium In Automated Testing
Author: Siyaram Ray

14. Sap Certified Technology Associate – C_hanatech_11 Edition 2016
Author: Jose White

15. Pmp Is A Rage Among Employers As Well. Enrol For Pmp Training In Hyderabad Right Away
Author: Kirti

Login To Account
Login Email:
Password:
Forgot Password?
New User?
Sign Up Newsletter
Email Address: