123ArticleOnline Logo
Welcome to 123ArticleOnline.com!

ALL >> Education >> View Article

300-075 Exam Practice Test

By Author: thomas lamar
Total Articles: 86

Question: 1

Which parameter should be set to prevent H.323 endpoints from registering to Cisco TelePresence Video Communication Server automatically?

A. On the VCS, navigate to Configuration, Protocols, H.323, and set Auto Discover to off.
B. On the VCS, navigate to Configuration, Protocols, H.323, and set Auto Registration to off.
C. On the VCS, navigate to Configuration, Registration, Allow List, and set Auto Registration to off.
D. On the VCS, navigate to Configuration, Registration, Configuration, and set Auto Registration to off.

Answer: A

Question: 2

Refer to the exhibit.

Which statement is true?

A. Endpoints can make calls to unknown IP addresses without the VCS querying any neighbors.
B. If the VCS receives a call to an unknown IP address, it queries its neighbors for the remote address and if permitted, it routes the call through the neighbor.
C. Endpoints that are registered directly to the VCS can call only an IP address of a system that is also registered directly to that VCS.
D. Dialing by IP address is not supported on VCS.

Answer: A

Question: 3

You want to avoid unnecessary interworking in Cisco TelePresence Video Communication Server, such as where a call between two H.323 endpoints is made over SIP, or vice versa.
Which setting is recommended?
A. H.323 - SIP interworking mode. Reject
B. H.323 - SIP interworking mode. On
C. H.323 - SIP interworking mode. Registered only
D. H.323 - SIP interworking mode. Off
E. H.323 - SIP interworking mode. Variable


Answer: C

Question: 4

Which three statements about configuring an encrypted trunk between Cisco TelePresence Video Communication Server and Cisco Unified Communications Manager are true? (Choose three.)

A. The root CA of the VCS server certificate must be loaded in Cisco Unified Communications Manager.
B. A SIP trunk security profile must be configured with Incoming Transport Type set to TCP+UDP.
C. The Cisco Unified Communications Manager trunk configuration must have the destination port set to 5061.
D. A SIP trunk security profile must be configured with Device Security Mode set to TLS.
E. A SIP trunk security profile must be configured with the X.509 Subject Name from the VCS certificate.
F. The Cisco Unified Communications Manager zone configured in VCS must have SIP authentication trust mode set to On.
G. The Cisco Unified Communications Manager zone configured in VCS must have TLS verify mode set to Off.

Answer: A, C, E

Question: 5

Which two statements about configuring mobile and remote access on Cisco TelePresence Video Communication Server Expressway are true? (Choose two.)

A. The traversal server zone on Expressway-C must have a TLS verify subject name configured.
B. The traversal client zone and the traversal server zone Media encryption mode must be set to Force encrypted.
C. The traversal client zone and the traversal server zone Media encryption mode must be set to Auto.
D. The traversal client zone on Expressway-C Media encryption mode must be set to Auto.
E. The traversal client zone and the traversal server zone must be set to SIP TLS with TLS verify mode set to On.

Answer: B, E

Question: 6

Which two actions ensure that the call load from Cisco TelePresence Video Communication Server to a Cisco Unified Communications Manager cluster is shared across Unified CM nodes? (Choose two.)

A. Create a neighbor zone in VCS with the Unified CM nodes listed as location peer addresses.
B. Create a single traversal client zone in VCS with the Unified CM nodes listed as location peer addresses.
C. Create one neighbor zone in VCS for each Unified CM node.
D. Create a VCS DNS zone and configure one DNS SRV record per Unified CM node.
E. In VCS set Unified Communications mode to Mobile and remote access and configure each Unified CM node.

Answer: A, E

Question: 7

Which two options are configuration steps on Cisco Unified Communications Manager that are used when integrating with VCS Expressway servers? (Choose two.)

A. allowing numeric dialing from Cisco phones to Expressway
B. configuring a device pool with video feature enabled
C. allowing dialing to Expressway domain from Cisco phones
D. creating an application user on Cisco Unified Communications Manager with assigned privileges
E. adding the Expressway servers to the Application Servers list

Answer: A, C

Question: 8

Which two statements regarding IPv4 Static NAT address 209.165.200.230 has been configured on a VCS Expressway are true? (Choose two.)

A. The Advanced Networking or Dual Network Interfaces option key has been installed.
B. VCS rewrites the Layer 3 source address of outbound SIP and H.323 packets to 209.165.200.230.
C. VCS applies 209.165.200.230 to outbound SIP and H.323 payload messages.
D. With static NAT enabled on the LAN2 interface, VCS applies 209.165.200.230 to outbound H.323 and SIP payload traffic exiting the LAN1 interface.

Answer: A, C

Question: 9

Which configuration does Cisco recommend for the peer address on the Expressway-C secure traversal zone when the Expressway-E has one NIC enabled?

A. Expressway-E internal IP address
B. Expressway-E external IP address
C. Expressway-E internal FQDN
D. Expressway-E external FQDN

Answer: B

Question: 10

If delegated credentials checking has been enabled and remote workers can register to the VCS Expressway, which statement is true?

A. H.323 message credential checks are delegated.
B. SIP registration proxy mode is set to On in the VCS Expressway.
C. A secure neighbor zone has been configured between the VCS Expressway and the VCS Control.
D. SIP registration proxy mode is set to Off in the VCS Expressway.

Answer: D

Question: 11

Which two options should be used to create a secure traversal zone between the Expressway-C and Expressway-E? (Choose two.)

A. Expressway-C and Expressway-E must trust each other's server certificate.
B. One Cisco Unified Communications traversal zone for H.323 and SIP connections.
C. A separate pair of traversal zones must be configured if an H.323 connection is required and Interworking is disabled.
D. Enable username and password authentication verification on Expressway-E.
E. Create a set of username and password on each of the Expressway-C and Expressway-E to authenticate the neighboring peer.

Answer: A, C

Question: 12

Which two statements regarding you configuring a traversal server and traversal client relationship are true? (Choose two.)

A. VCS supports only the H.460.18/19 protocol for H.323 traversal calls.
B. VCS supports either the Assent or the H.460.18/19 protocol for H.323 traversal calls.
C. VCS supports either the Assent or the H.460.18/19 protocol for SIP traversal calls.
D. If the Assent protocol is configured, a TCP/TLS connection is established from the traversal client to the traversal server for SIP signaling.
E. A VCS Expressway located in the public network or DMZ acts as the firewall traversal client.

Answer: B, D

Question: 13

What is the standard Layer 3 DSCP media packet value that should be set for Cisco TelePresence endpoints?

A. CS3 (24)
B. EF (46)
C. AF41 (34)
D. CS4 (32)

Answer: D

Question: 14

When you configure QoS on VCS, which settings do you apply if traffic through the VCS should be tagged with DSCP AF41?

A. Set QoS mode to DiffServ and tag value 32.
B. Set QoS mode to IntServ and tag value to 34.
C. Set QoS mode to DiffServ and tag value 34.
D. Set QoS mode to IntServ and tag value to 32.
E. Set QoS mode to ToS and tag value to 32.

Answer: C

Question: 15

Refer to the exhibit.


Which three statements about when user A calls user using SIP are true? (Choose three.)

A. SIP TCP/TLS ports must be opened from internal to DMZ and vice versa.
B. Deploying a Cisco VCS Expressway behind a NAT mandates the use of the Advanced Networking option key.
C. Cisco VCS Control and Cisco VCS Expressway support static NAT.
D. Deploying a Cisco VCS Control inside a NAT mandates the use of the Advanced Networking option key.
E. RT and RTCP ports must be opened at the firewall from internal to DMZ and vice versa
F. The NAT device must translate from 10.X.X X to 193.1.1.X and vice versa.


Answer: ABE

Total Views: 51Word Count: 1401See All articles From Author

Education Articles

1. Schools In Sohna Road, Gurgaon: A Smart Choice For Kids
Author: Abhinav Singh

2. Know What It Takes To Become A Good Pole Dancing Teacher
Author: Dee Heath

3. The Future Scope Of Ios App Development
Author: infocampus

4. Why Java Se Is A Good Choice For Implementing Real-time Systems
Author: Infocampus

5. Chinese Language: Scope And Career Opportunities
Author: sifil symbiosis

6. Learn How To Judge The Best B-school For Yourself!
Author: Sukanta Singha

7. Discover The Spirit Of Design At Avantika University
Author: Gaurav Peshkar

8. How To Use Technology For Development Of Your Kid Without Turning It Into Bane?
Author: Shivangi Joshi

9. Instant Success 1y0-340 Exam With Valid 1y0-340 Questions Dumps 2018
Author: Jessica Fay

10. Learning Objectives Of R Programming Training
Author: Multisoftsystems

11. Early Learning Center And Its Role In Childhood Education
Author: Kelly Reed

12. Java Programming Language, Platforms, Java Virtual Machine, Jvm Without Java
Author: Infocampus

13. Architecture Of Search Engine
Author: gagan deep ahik

14. Tlshs-degree Course In Hotel Management
Author: LalitSuri

15. Which College Is Best For An Mba/pgdm Among Itm Bangalore Or Iba Bangalore?
Author: sujatha Reddy

Login To Account
Login Email:
Password:
Forgot Password?
New User?
Sign Up Newsletter
Email Address: