123ArticleOnline Logo
Welcome to 123ArticleOnline.com!
ALL >> Education >> View Article

C-tbit44-731 Preparation Guides

Profile Picture
By Author: thomas lamar
Total Articles: 61
Comment this article
Facebook ShareTwitter ShareGoogle+ ShareTwitter Share

Question: 1

Which step types can be used as the first step in an integration process?

A. Block
B. Receive
C. Wait
D. Send

Answer: B

Question: 2

Which of the following SAP NetWeaver components use Enterprise Services Repository?(Choose two)

A. SAP NetWeaver Business Warehouse
B. SAP NetWeaver Portal
C. SAP NetWeaver Process Integration
D. SAP NetWeaver Mobile
E. SAP NetWeaver Developer Studio

Answer: C,E

Question: 3

In which cases do you need to use ccBPM processes?(Choose two)

A. When collecting messages
B. When querying databases
C. When using a synchronous/asynchronous bridge
D. When using scenarios that are based on an AEX installation

Answer: A,C

Question: 4

You want to build an operation mapping using multiple mapping programs per direction. Which restrictions do you have to consider?

A. The output of each mapping program must fit the target message type.
B. The mapping programs are processed ...
... in the specified sequence from top to bottom.
C. The checkbox must be enabled in interface determination to preserve the sequence during the runtime.
D. All the mapping programs have to belong to the same namespace.

Answer: B

Question: 5

Which of the following are characteristics of enterprise services?(Choose two)

A. They are based on global data types.
B. They are semantically harmonized across applications.
C. They can be easily used as imported archive objects.
D. They can be used to extend BAPIs.

Answer: A,B

Question: 6

Which Web-services-related protocol is supported by SAP NetWeaver PI 7.31?

A. Web Services Description Language (WSDL)
B. WS-Reliable Messaging (WS-RM)
C. Representational state transfer (REST)
D. Open Data Protocol (OData)

Answer: B

Question: 7

You are working on a dual-stack system and want to configure an integration scenario with
one sender and two receivers. Each receiver uses two different service interfaces. The WS adapter is
used for each receiver. The sender provides an IDoc from an ABAP system.
How many sender agreements do you have to configure?

A. 0
B. 1
C. 3
D. 2

Answer: A

Question: 8

Which conversion parameters are available in the SOAP adapter?(Choose two)

A. Keep Headers
B. Do Not Use SOAP Envelope
C. Sync/Async Bridge
D. File Content Conversion

Answer: A,B

Question: 9

The Advanced Adapter Engine is installed as a component on the Integration Server. When would you install the non-central Advanced Adapter Engine?

A. When a firewall between the business system and the Integration Server prevents them from communicating directly
B. When the business department requires Knowledge Management on a separate system
C. When you want to use cross-component business process management (ccBPM) in the Advanced Adapter Engine
D. When you want to use the advanced monitoring capabilities of the Integration Engine

Answer: A

Question: 10

What is the purpose of the standard SplitByValue function?

A. To split the payload
B. To replicate a value of a field that occurs once
C. To insert context changes into a queue
D. To split a string into substrings

Answer: C

More About the Author

yes, I am a Student and I am article author as well for CertsChief Network.

Total Views: 500Word Count: 546See All articles From Author

Add Comment

Education Articles

1. Top Clat Coaching In Kolkata: Key Factors That Help Students Achieve Higher Scores
Author: Amrita

2. A Complete Guide To Finding The Best Cbse School In Howrah District For Quality Education
Author: Siya

3. How Can Aigp Certification Training Help Ai Governance Careers In The Usa, Uae, And India?
Author: Passyourcert

4. Sap Artificial Intelligence Training With Practical Work
Author: gollakalyan

5. Nebosh Igc Course Details To Kickstart Your Hse Journey
Author: Gulf Academy Safety

6. Site Reliability Engineering Training | Sre Course Online
Author: Vamsi Ulavapati

7. Azure Data Engineer Course In Bangalore | Azure Data Engineer
Author: naveen

8. Bhopal's Growing Digital Economy And The Need For Data Analytics Skills
Author: Vaishnavi

9. Mayadhar Higher Secondary School – Helping Students Aim For Neet Success In Odisha
Author: Mayadhar School

10. Isep Skills For Managers: Building Sustainable Leaders
Author: Gulf Academy Safety

11. Ai Agent Development Training | Ai Agents With Copilot
Author: Visualpath

12. Rcdd Certification: Exam, Cost, Training, And Career Benefits
Author: Passyourcert

13. Cia Challenge Certification: Your Complete Guide To Eligibility, Exam Preparation, Fees, And Success
Author: Passyourcert

14. How Engineering Assignment Help Uk Reduces Academic Stress
Author: Grace jones

15. A Complete Guide To Finding The Best Clat Coaching In Kolkata For Law Entrance Preparation
Author: Amrita

Login To Account
Login Email:
Password:
Forgot Password?
New User?
Sign Up Newsletter
Email Address: