123ArticleOnline Logo
Welcome to 123ArticleOnline.com!
ALL >> Education >> View Article

C-tbit44-73 Exam Practice Test

Profile Picture
By Author: C-TBIT44-73 Free Demo Material
Total Articles: 60
Comment this article
Facebook ShareTwitter ShareGoogle+ ShareTwitter Share

Question: 1

You want to build an operation mapping using multiple mapping programs per direction. Which restrictions do you have to consider?

A. The output of each mapping program must fit the target message type.
B. The mapping programs are processed in the specified sequence from top to bottom.
C. The checkbox must be enabled in interface determination to preserve the sequence during the runtime.
D. All the mapping programs have to belong to the same namespace.

Answer: B

Question: 2

Which step types can be used as the first step in an integration process?

A. Block
B. Receive
C. Wait
D. Send

Answer: B

Question: 3

In which cases do you need to use ccBPM processes? (Choose two)

A. When collecting messages
B. When querying databases
C. When using a synchronous/asynchronous bridge
D. When using scenarios that are based on an AEX installation

Answer: A,C

Question: 4

Which of the following SAP NetWeaver components use Enterprise ...
... Services Repository? (Choose two)

A. SAP NetWeaver Business Warehouse
B. SAP NetWeaver Portal
C. SAP NetWeaver Process Integration
D. SAP NetWeaver Mobile
E. SAP NetWeaver Developer Studio

Answer: C,E

Question: 5

You are working on a dual-stack system and want to configure an integration scenario with
one sender and two receivers. Each receiver uses two different service interfaces. The WS adapter is
used for each receiver. The sender provides an IDoc from an ABAP system.
How many sender agreements do you have to configure?

A. 0
B. 1
C. 3
D. 2

Answer: A

Question: 6

What is the purpose of the standard SplitByValue function?

A. To split the payload
B. To replicate a value of a field that occurs once
C. To insert context changes into a queue
D. To split a string into substrings

Answer: C

Question: 7

The Advanced Adapter Engine is installed as a component on the Integration Server. When would you install the non-central Advanced Adapter Engine?

A. When a firewall between the business system and the Integration Server prevents them from communicating directly
B. When the business department requires Knowledge Management on a separate system
C. When you want to use cross-component business process management (ccBPM) in the Advanced Adapter Engine
D. When you want to use the advanced monitoring capabilities of the Integration Engine

Answer: A

Question: 8

Which Web-services-related protocol is supported by SAP NetWeaver PI 7.3?

A. Web Services Description Language (WSDL)
B. WS-Reliable Messaging (WS-RM)
C. Representational state transfer (REST)
D. Open Data Protocol (OData)

Answer: B

Question: 9

Which of the following are characteristics of enterprise services? (Choose two)

A. They are based on global data types.
B. They are semantically harmonized across applications.
C. They can be easily used as imported archive objects.
D. They can be used to extend BAPIs.

Answer: A,B

Question: 10

Which conversion parameters are available in the SOAP adapter? (Choose two)

A. Keep Headers
B. Do Not Use SOAP Envelope
C. Sync/Async Bridge
D. File Content Conversion

Answer: A,B

More About the Author

yes, I am a Student and I am article author as well for CertsChief Network.

Total Views: 595Word Count: 549See All articles From Author

Add Comment

Education Articles

1. Mineral Admixtures For Rust Prevention In Concrete
Author: Ivar

2. Polymer-based Corrosion Protection For Long-lasting Performance
Author: Ivar

3. Inhibitors For Steel Reinforcement: Improving Concrete Durability
Author: Ivar

4. Concrete Sealers With Corrosion Inhibitors: Protecting Durable Structures
Author: Ivar

5. Python Vs Java: Which Programming Language Should Beginners Learn First In Bangalore?
Author: aptech

6. Top 10 Cbse Schools In Howrah: Key Factors Parents Should Consider
Author: Siya

7. Why Choosing The Right English Medium School In Khordha Matters For Your Child’s Future
Author: Asha International School

8. Ai Security Online Training And Ai Security Course
Author: Subahan

9. Salesforce Devops Course | Salesforce Devops Ai Training
Author: Visualpath

10. How Does Draft Management Work In Sap Rap Applications?
Author: golla kalyan

11. Aaism Certification: Exam Cost, Requirements, Domains, Training & Study Guide
Author: nytcc

12. Generative Ai For Azure Data Engineers – Corporate Training
Author: Vamsi Ulavapati

13. Enhancing Workplace Safety With Expert Training: Empowering A Safer Future
Author: Abijith

14. Navodaya Evs Book Pdf: Download Free Study Material For Class 6 Jnvst 2027
Author: VedaAcademy1

15. Best Foreign Languages To Learn In 2026 For Career Growth
Author: Jai

Login To Account
Login Email:
Password:
Forgot Password?
New User?
Sign Up Newsletter
Email Address: