123ArticleOnline Logo
Welcome to 123ArticleOnline.com!
ALL >> Education >> View Article

C_tplm30_66 Exam Questions & Answers

Profile Picture
By Author: thomas lamar
Total Articles: 60
Comment this article
Facebook ShareTwitter ShareGoogle+ ShareTwitter Share

Question: 1

Which of the following are prerequisites for business completion?(Choose two)

A. The order must have actual costs.
B. The order must be fully settled.
C. The balance of the order must be zero.
D. The order must have planned costs.

Answer: B,C

Question: 2

What information does the value category provide in the maintenance order?

A. The costs details for individual technical objects
B. The costs by work center
C. The material costs by valuation category
D. A summary of costs for multiple cost elements

Answer: D

Question: 3

Which of the following Customizing settings is required to assign a notification to a maintenance order operation?

A. Assignment of operations to all object list entries active
B. Assignment of order type to notification type
C. Maintain indicator for notification data on order header
D. Create default value profiles for general order data

Answer: A

Question: 4

When the user creates a maintenance ...
... plan for a call object (order), which value in the planning data determines the order type?

A. Priority
B. Maintenance activity type
C. Maintenance planner group
D. Main work center

Answer: C

Question: 5

A maintenance technician replaces a defective counter with a new counter.
Before the users can create a standard measuring document for the new counter, what step(s) must
they perform?

A. Create a new technical object to represent the new measuring point.
B. Create a special measuring document and set the Counter Replacement indicator.
C. Dismantle the old measuring point and create a new measuring point.
D. Create a new measuring point and change the measuring point from which the measurement reading was transferred.

Answer: B

Question: 6

A user has planned an operation with labor costs and material costs; however, the material
cost element is not assigned to a value category.
Where do the material costs appear in the value categories for the order?

A. In the overhead value category
B. In a new, automatically created value category
C. In the unassigned value category
D. In the internal activity value category

Answer: C

Question: 7

Which of the following always produces up-to-the-minute costing information for maintenance orders?

A. A standard analysis from the Plant Maintenance Information System (PMIS)
B. A standard query in SAP NetWeaver Business Warehouse
C. A maintenance order list
D. A shift report based on shift notes

Answer: C

Question: 8

Which task list can have both external and internal number assignment for the task list group number?

A. Bill of material task list
B. Equipment task list
C. General task list
D. Functional location task list

Answer: C

Question: 9

Which of the following is a function of deadline monitoring (transaction IP30)?

A. Generate a Logistics Information System (LIS) report for scheduled maintenance items within a specific period.
B. Convert maintenance notifications into maintenance orders within a specific period.
C. Convert maintenance calls into call objects within a specific period.
D. Generate a Logistics Information System (LIS) report for all overdue maintenance calls.

Answer: C

Question: 10

A maintenance plan has a completion requirement. The plan contains five maintenance
items that produce five notifications.
Which system status must each notification have before the maintenance call is completed and the
next maintenance call can be generated?


A. REL (Released)
B. ATCO (All Tasks Completed)
C. TECO (Technically Completed)
D. NOCO (Notification Completed)

Answer: D

More About the Author

yes, I am a Student and I am article author as well for CertsChief Network.

Total Views: 663Word Count: 611See All articles From Author

Add Comment

Education Articles

1. What Should You Check Before Selecting A University In Jaipur?
Author: University of Technology

2. Phecc Far Course – First Aid Response Training In Ireland
Author: johnnytorrt

3. Generative Ai Courses Online With Industry Use Case Training
Author: golla kalyan

4. Why Choose A Bachelor Of Business Administration In It And Systems Management After 12th?
Author: Hetal Patel

5. Power Bi Training With Ai | Power Bi Classes Online
Author: Visualpath

6. Gen Ai Testing Online Training | Ai Testing Course Online
Author: Subahan

7. Large Language Model Operations Training | Llmops Course
Author: Visualpath

8. Osep Certification 2026: Pen-300 Exam, Cost, Requirements, Skills & Preparation Guide
Author: passyourcert net

9. Building A Data Analyst Investigation Around Hyderabad’s Water Supply Records
Author: Nirmal

10. Advanced Acne And Acne Scar Treatment In Banjara Hills, Hyderabad
Author: Maheswari

11. How To Choose The Right Specialisation In A 4-semester Mba Program
Author: Hetal Patel

12. Cia Certification 2026: Requirements, Cost, Exam Structure, Training & Preparation Guide
Author: nytcc

13. Affordable And Quality Education At The Best School In Pragathi Nagar
Author: Maheswari

14. Cement Additives: Improving Performance And Durability In Construction
Author: Ivar

15. Polymer Waterproofing Chemical: Enhancing Building Protection
Author: Ivar

Login To Account
Login Email:
Password:
Forgot Password?
New User?
Sign Up Newsletter
Email Address: