123ArticleOnline Logo
Welcome to 123ArticleOnline.com!

ALL >> Education >> View Article

C_tfin52_64 Free Demo Questions And Answers

By Author: thomas lamar
Total Articles: 86

Question: 1

Into which types can Special G/L transactions be divided? (Choose three)

A. Automatic offsetting entry
B. Noted item
C. Value adjustment
D. Interest
E. Free offsetting entry

Answer: A,B,E

Question: 2

What controls the posting key? (Choose three)

A. Account type
B. Debit/credit indicator
C. Document type
D. Number range
E. Field status

Answer: A,B,E

Question: 3

What are the prerequisites for setting up cross-company cost accounting? (Choose two)

A. The same fiscal year is used for all company codes.
B. The same variant for open periods is used for all company codes.
C. The same chart of accounts is used for all company codes.
D. The same currency is used for all company codes.

Answer: A,C

Question: 4

You want to capitalize an Asset under Construction (AuC) using the line item settlement process. However, the settlement does not work. What could be the reason? (Choose three)

A. The AuC has not been released.
B. There is no settlement profile assigned to the company code.
C. The settlement profile does not allow assets as valid receivers.
D. The status of the AuC is set to Summary Management.
E. The Depreciation Engine is not active.

Answer: B,C,D

Question: 5

What is one of the benefits of document parking?

A. It enables technically incomplete documents to be posted.
B. It enables individual document numbers to be assigned.
C. It provides a user friendly way of changing posted documents.
D. It enables the use of the dual control principle.

Answer: D

Question: 6

When dealing with Financial Statement Versions (FSVs), how do you ensure that the requirements of the various target groups (for example auditors, tax authorities, and banks) are satisfied?

A. Create different versions of the same FSV.
B. Create one FSV, then save different variants based on the needs of the various groups.
C. Create one FSV and enhance it with different sets of notes.
D. Create different FSVs based on the needs of the target group.

Answer: D

Question: 7

You entered a G/L account posting and received an error message which says that account type S is not allowed. Which object causes this error?

A. Currency key
B. Document type
C. Posting key
D. Field status variant

Answer: B

Question: 8

Your customer wants to clear minor payment differences for incoming payments automatically. Which objects do you have to use to fulfill this requirement?

A. Tolerance groups for G/L account and tolerance groups for employees
B. Tolerance groups for G/L account and tolerance groups for customers/vendors
C. Tolerance groups for employees and tolerance groups for document types
D. Tolerance groups for employees and tolerance groups for customers/vendors

Answer: D

Total Views: 43Word Count: 486See All articles From Author

Education Articles

1. Are You Looking For Online Tutorial For Programming?
Author: saftutorials

2. Private Tuitions From Experienced And Qualified Teachers For The Student’s Development
Author: Hayden Bowden

3. The Impact Of A School On A Child’s Life
Author: DIS

4. Documentation Required For Studying At Melbourne Is Easier With Professional Consultants
Author: Tyler Conley

5. Seek Admission In Igcse Schools In Bangalore
Author: Jayesh Jagtap

6. Learning Objectives Of Itil® Foundation Training Program
Author: Multisoftsystems

7. 4 Ways To Eradicate Guitar Vacillation
Author: Almaden School of Music & Art

8. Hire A Consultant Today Far Dissertation Writing
Author: Dissertation Help

9. Dyslexia Software Goes One Click - Ghotit Dyslexia
Author: 1888pressrelease

10. What Is Digital Marketing
Author: rakesh verma

11. Sap Hana Driving Big Data Startups
Author: MicahWilliams

12. Why We Stereotype Engineering?
Author: ponting brown

13. Why Best Educational Apps For Kids Succeeds
Author: ponting brown

14. Why It Is Important To Have A Good Digital Marketing Strategy In An Online Business
Author: Yogeshsashi

15. A Week At Homeschool
Author: Unknown

Login To Account
Login Email:
Password:
Forgot Password?
New User?
Sign Up Newsletter
Email Address: