123ArticleOnline Logo
Welcome to 123ArticleOnline.com!

ALL >> Education >> View Article

100-105 Exam Questions & Answers

By Author: thomas lamar
Total Articles: 86

Question: 1

You have configured the host computers on a campus LAN to receive their DHCP addresses form the local router to be able to browse their corporate site. Which statement about the network environment is true?

A. It supports a DNS server for use by DHCP clients.
B. Two host computers may be assigned the same IP address.
C. The DNS server must be configured manually on each host.
D. The domain name must be configured locally on each host computer.

Answer: C

Question: 2

Which Ethernet interface command is present when you boot a new Cisco router for the first time?

A. speed 100
B. shutdown
C. ip address 192.168.1.1 255.255.255.0
D. duplex half

Answer: B

Question: 3

After you configure a default route to the Internet on a router, the route is missing from the routing table. Which option describes a possible reason for the problem?

A. The next-hop address is unreachable.
B. The default route was configured on a passive interface.
C. Dynamic routing is disabled.
D. Cisco Discovery Protocol is disabled on the interface used to reach the next hop.

Answer: B

Question: 4

Which table displays the MAC addresses that are learned on a switch?

A. FIB
B. ARP
C. TCAM
D. CAM

Answer: B

Question: 5

In which two ways does TCP differ from UDP? (Choose two.)

A. TCP segments are essentially datagrams.
B. TCP uses broadcast delivery.
C. TCP provides sequence numbering of packets.
D. TCP provides synchronized communication.
E. TCP provides best effort delivery.

Answer: CD

Explanation:
Reference: http://www.diffen.com/difference/TCP_vs_UDP

Question: 6

Refer to the exhibit.

A network has been planned as shown,Which three statements accurately describe the areas and devices in the network plan? (Choose three.)

A. Network Device A is a switch.
B. Network Device B is a switch.
C. Network Device A is a hub.
D. Network Device B is a hub.
E. Area 1 contains a Layer 2 device.
F. Area 2 contains a Layer 2 device.

Answer: ADE

Question: 7

Which set of conditions comprises a successful ping attempt between two connected routers configured with IP addresses on the same subnet?

A. The destination host receives an echo reply from the source host within one second and the source host receives an echo request from the destination host.
B. The destination host receives an echo request from the source host within one second.
C. The destination host receives an echo reply from the source host within one second and the source host receives an echo reply from the destination host within two seconds.
D. The destination host receives an echo request from the source host and the source host receives an echo request from the destination host within one second.
E. The destination host receives an echo request from the source host and the source host receives an echo reply from the destination host within two seconds.

Answer: C

Question: 8

Which NTP concept indicates the distance between a device and the reliable time source?

A. clock offset
B. stratum
C. reference
D. dispersion

Answer: B

Question: 9

Which statement is a Cisco best practice for switch port security?

A. Vacant switch ports must be shut down.
B. Empty ports must be enabled in VLAN 1.
C. VLAN 1 must be configured as the native VLAN.
D. Err-disabled ports must be configured to automatically re-enable.

Answer: A

Question: 10

Which statement describes the effect of the overload keyword in the ip nat inside source list 90 interface ethernet 0/0 overload command?

A. Addresses that match address list inside are translated to the IP address of the Ethernet 0/0 interface.
B. Hosts that match access inside are translated to an address m the Ethernet 0/0 network.
C. Hosts on the Ethernet 0/0 LAN are translated to the address pool in access list 90.
D. Addresses that match access list 90 are translated through PAT to the IP address of the Ethernet 0/0 interface

Answer: D

Explanation
The command “ip nat inside source list 90 interface ethernet0/0 overload” means:
+ “ip nat”: use NAT
+ “inside”: NAT from inside to outside
+ “source list 90”: the source addresses can be found in access list 90
+ “Interface Ethernet 1”: NAT out of this interface
+ “overload”: use NAT overload (PAT)

Question: 11

Which technique can you use to route IPv6 traffic over an IPv4 infrastructure?

A. NAT
B. 6to4 tunneling
C. L2TPv3
D. dual-stack

Answer: B

Question: 12

Which NAT command can be applied to an interface?

A. ip nat inside
B. ip nat inside test access-list-number pool pool-name
C.ip nat inside source static 10.10.10.0 10.10.10.50
D. ip nat pool test 10.10.10.0 10.10.10.50 255.255.255.0

Answer: D

Question: 13

Which subnet address is for the IP address 172.19.20.23/28?

A. 172.19.20.20
B. 172.19.20.0
C. 172.19.20.32
D. 172.19.20.15
E. 172.19.20.16

Answer: E

Explanation:
/28
4 mask 16 subnets
4 unmask 16 hosts for block size
192.19.20.0 to 192.19.20.15
192.19.20.16 to 192.19.20.31
14 more times for the full range of subnets

Question: 14

Which protocol verifies connectivity between two switches that are configured with IP addresses in the same network?

A. ICMP
B. STP
C. VTP
D. HSRP

Answer: A

Question: 15

Which command displays the number of times that an individual router translated an inside address to an outside address?

A. show ip protocol 0
B. show ip nat translation
C. show counters
D. show ip route
E. show ip nat statistics

Answer: E

Question: 16

On which OSI layer doesa VLAN operate?

A. Layer 1
B. Layer 2
C. Layer 3
D. Layer 4

Answer: B

Question: 17

Which statement describes the effect of the copy run start command on a router in enable mode?

A. The running configuration of the router is saved to NVRAM and used during the boot process.
B. The router reboots and loads the last saved running configuration.
C. A copy of the running configuration of the router is sent by FTP to a designated server.
D. A new running configuration is loaded from flash memory to the router.

Answer: A

Question: 18

Refer to the exhibit. All devices attached to the network are shown. Which number of collision domains are present in this network?

A. 9
B. 3
C. 6
D. 2
E. 15

Answer: E

Total Views: 53Word Count: 915See All articles From Author

Education Articles

1. Oracle Dba Training In Hyderabad
Author: joeconnors

2. How Can Play-therapy Help Autistic Children?
Author: The Lizard Centre

3. Software Testing- Static And Dynamic Analysis
Author: Siyaram Ray

4. Sap Assignment Help Offers Best Aid To Secure Higher Marks
Author: onlineassignmentexpertt

5. What Fundamental Aspects Right Childcare Granville Follows
Author: Colleen Grenville

6. Exception Handling In Java
Author: raju

7. Best Ccnp & Ccie Certification And Training Course
Author: NetTech India

8. An Overview Of Scrum Master Training Along With Its Benefits
Author: Multisofts

9. Choosing The Perfect College
Author: Arjun

10. What Jobs Are Available In Big Data Industry?
Author: Roopali Parandekar

11. 5 Reasons To Use An Effective Business Coach In Tauranga
Author: Roger Simi

12. Professional Bookkeeping Service Is Very Important In Today’s Complicated Ledger
Author: Austin Loader

13. Thesis Format
Author: Techsparks

14. How Do Online Cpr Certification Course Work Better With Busy Schedule?
Author: Jennifer Lowrence

15. Pilot Training Eligibility–things You Must Know
Author: HM Aviation

Login To Account
Login Email:
Password:
Forgot Password?
New User?
Sign Up Newsletter
Email Address: