123ArticleOnline Logo
Welcome to 123ArticleOnline.com!

ALL >> Education >> View Article

1z0-333 Real Exam

By Author: mcleod.k
Total Articles: 261

Question: 1

After loading your budget data into Fusion Genera. Ledger, you can view budget balances using these feature.
Which feature does not belong on the list?

A. Application Development Framework Desktop Integration(ADFdi)
B. Account Inspector
C. Account Monitor
D. Smart View

Answer: B

Question: 2

You need to build a complex account rule. Which four value types can you use in your definition?

A. Value Set
B. Constant
C. Existing Account Rule
D. Account Combination
E. Mapping Set
F. Source

Answer: A, B, C, F

Question: 3

Your customer has enabled budgetary and encumbrance controls at the requisition level. You have a purchase order for $1,000 USD, which is fully reserved and has one invoice for $600 USD. When the purchase order is matched through the final match process, the purchase order is closed for further invoicing.
What happens to the remaining $400 USD?

A. Invoice type will have less funds available by $400 USD.
B. Manual encumbrance journal needs to be entered In General Ledger to release the budget amount of $400 USD.
C. Only obligation type will have $400 USD funds available.
D. $400 USD will be added back to available funds
E. $400USD will be expired and not available for use.

Answer: A

Question: 4

Your user forgot the password. How do you resolve this?

A. Use the Manage Users page to update the user's information and change the password.
B. Use Oracle Identity Management (OIM) to reset the user's password.
C. Log in to the user's machine as an Administrator and change the password from the login pa
D. Use Access Policy Manager (APM) to reset the user's password.
E. Create a new user ID and password for the user.

Answer: B

Explanation:
Reference:
http://docs.oracle.com/cd/E21764_01/doc.1111/e15477/pwd.htm#IMINT236

Question: 5

Identify three differences between Oracle Transactional Business Intelligence (OTBI) and Oracle Business Intelligence Applications (OBIA).

A. OBIA is based on the universal data warehouse design with different prebuilt adapters that canconnect to various source application
B. Both OBIA and OTBI provide a set of predefined reports and dashboards and a library of metrics that help to measure business performance
C. OBIA works for multiple sources including E-Business Suite, PeopleSoft, JD Edwards, SAP, andFusion Applications.
D. OTBI allows you to create custom reports from real-time transactional data against thedatabase directly
E. Cloud customers can use both OTBI and OBIA.

Answer: B,C,D

Question: 6

Your customer is using budgetary control and encumbrance. You have an open purchase order for $500 USD, which you decide to match to an invoice for $300 USD.
What will be the fund status of the purchase order and invoice?

A. The purchase order is Partially Liquidated and the invoice is Partially Reserved.
B. The purchase order is Partially Liquidated and the invoice will be reserved.
C. Both are reserved.
D. The purchase order is liquidated and the invoice is Partially Reserved. E. Both are Partially Reserved.
F. The purchase order is Open and the invoice is validated.

Answer: C

Question: 7

Which two delivered roles can access the full functionality of Functional Setup Manager,

A. Application Implementation Manager
B. Functional Setup Manager Superuser
C. Application Implementation Consultant
D. Any functional user
E. IT Security Manager

Answer: A,C

Question: 8

Which two statements are true regarding how Intercompany Balancing Rule, are defied?

A. All ledgers engaged in an intercompany transaction must share the same chart: of accounts in order to define balancing rules
B. You can only define balancing rules for different journals' sources. You cannot define balancing rules for different journal categories.
C. You can define different balancing rules for different combinations of journal sources, journal categories, and transaction types
D. You can define different rules for different charts of accounts, ledgers, legal entities, and primary balancing segment value.

Answer: A

Question: 9

The Accounting Manager requests that a schedule be created to automatically post journals from subledgers at different times.
Which journal attribute should you use to set the automatic posting criteria?

A. Journal Category
B. Journal Source
C. Journal Batch
D. Journal Description

Answer: C

Question: 10

Which three reporting tools are based on real-time data or balances?

A. Oracle Business Intelligence Applications (OBIA
B. Smart View
C. Business Intelligence Publisher (BI Publisher)
D. Oracle transactional Business Intelligence (OTBI)
E. Oracle Financial Reporting (FR)

Answer: BDE

Total Views: 205Word Count: 707See All articles From Author

Education Articles

1. Creativity And Creative Thinking
Author: Billy Mason

2. Huge Career Opportunities In Salesforce Field Today
Author: Riley Louis

3. The Tuition Classes For Kids In Dwarka Can Make A Difference To Excel In Maths And Science
Author: aadikanal

4. 4 Basic Skills Of Hr Management
Author: jitendre

5. How To Create Business Unit
Author: muralikrishna

6. Overview Of Talend
Author: gracylayla

7. How To Choose The Best Nata Coaching Centres In Chennai
Author: aptoinn

8. Ibm Mainframe Training In Hyderabad
Author: IBM Mainframe Training in Hyderabad

9. Hire The Best Writing Company With Qualified Writers
Author: steve robert

10. Augment Visual Learning With posters
Author: Roomana Basha

11. Need Of The Hour For Every Student Or Professional - Wealth Management Course
Author: -

12. I Want To Write Ios Apps. Where Do I Start?
Author: infocampus

13. Become A Professional With Python And Move Ahead With The World
Author: Multisoft Virtual Academy

14. When The Chords Of Piano Entice The Heart Of South Delhi
Author: symphony South

15. How Cognos Bi Training Program Is Beneficial For Your Career Growth?
Author: Multisoftsystems

Login To Account
Login Email:
Password:
Forgot Password?
New User?
Sign Up Newsletter
Email Address: