123ArticleOnline Logo
Welcome to 123ArticleOnline.com!
ALL >> Health >> View Article

Kilo Vermenin Yolları: İştahı Bastıran Yiyecekler

Profile Picture
By Author: kilovermekistiyorum
Total Articles: 1
Comment this article
Facebook ShareTwitter ShareGoogle+ ShareTwitter Share

Kilo Vermek birçok yolu vardır fakat bunlardan bazıları size kendinizi çok kısıtlayıcı bir diyetteymişsiniz gibi hissettirecektir. Eğer hiç kilo verme diyeti yaptıysanız, kalori alımını azaltma ile bağlantılı olan içinizi kemiren açlık hissi size tanıdık geliyordur. Ancak diyetinize dahil edip, iştahı bastırıp, hızlı kilo vermeyi sağlamak için diyetinize ekleyebileceğiniz yiyecekler bulunmaktadır.

Kilo vermeye başlamanın bir yolu Ahududu Ketonu Takviyesi’ne göz atmaktır. Bu, kilo verme yolculuğunuzda güçlü bir başlangıçtır ve Ahududu Ketonu’nun sayısız faydası bulunmaktadır.

Ahududu Ketonu, ahududuya lezzetli kokusunu veren ve sağlıklı bir diyet ve düzenli egzersiz kombinasyonu ile alındığında vücudunuzun kilo verme ve yağ depolarını azaltmasında metabolik yeteneğine yardım eden biyokimyasal bir maddedir!


Ahududu ketonu ...
... takviyesi, hücrelerde depo edilmiş yağı, vücudun güvenli ve etkin bir şekilde bir enerji kaynağı olarak kullanılmasını sağlar. Karaciğer ile birlikte güvenli olarak çalışarak, depo edilen yağ miktarı enerjiye çevrilir ve sonuç olarak yağı daha az ve enerjisi daha çok bir vücut ortaya çıkar.

Ahududu ketonunun bir biyokimyasal protein olan Adiponektin üretimi üzerinde direkt etkisi vardır. Genelde yemek yedikten sonra açığa çıkan Adiponektin’in yağ yağma sürecinde etkisi bulunmaktadır.

İnsülin seviyesini ve glukoz hassasiyetini etkileyerek, glukozun kan dolaşımına salınımını yavaşlatır.
Aynı zamanda, yağ asidi oksidasyonu olarak adlandırılan bir süreçte, vücudun depolanmış yağları enerji için yakmaya başlamasına neden olur.
Ayrıca, obez olup bu yüzden de yağı ve glukozu metabolize etmede düşük yetenek gösteren, ki bunun da Tip 2 diyabet ve kardiyovasküler hereketlerin riskinde artışa sebep olduğu kişilerde, daha düşük miktarda olduğu tespit edilmiştir.

Ahududu Keton almak için kilo için tıklayın

Yine aynı şekilde kilo verme uyaran özelliği taşıyan ve kullanmayı düşünebilceğiniz diğer bazı gıdalar ise şunlardır:

Lean proteinleri

Yağsız et, tavuk, balık, yumurta ve soya fasülyesini içeren lean proteinleri, iştahı bastırmaya yardımcı olmaktadırlar. Bu gıdalar size kendinizi daha dolu hissettirirler ve bu sayede de açlık hissetmezsiniz. Açlık hissetmeyeceğiniz için gereksiz yeme ihtiyacınız olmaz ve kilo vermek kolaylaşır.

Katı gıdalar

Katı gıdalar iştahı bastırarak kilo vermek isteyen herkes için idealdir. İçeceklerde çok fazla miktarda su bulunmaktadır ve bunlar katı gıdalar gibi midede uzun süre kalmamaktadırlar. Bu yüzden içecekler katı gıdaların yaptığı gibi açlığı azaltmayacaklardır. O nedenle eğer yemek yerine geçecek bir bar ile yemek yerine geçecek bir içecek arasında seçim yapmak istiyorsanız, daha fazla tokluk için barı seçiniz.

Avakado

Eğer hızlı kilo vermek istiyorsanız avakado da diyetinizin bir parçası olmalıdır. Avakado tekli doymamış yağlar bakımından zengindir. Vücudun avakadoyu sindirmesi zaman alır ve bu da iştahın bastırılmasında yardımcı olur. Avakado ayrıca vücuda çözünür lif sağlamaktadır. Bu da bağırsakta dolaşan kalın bir jel oluşturur ve sindirimi yavaşlatır.

Keten tohumu

Keten tohumu, kilo vermek isteyen kişiler için, omega-3 ve lif içeren harika bir kaynaktır. Keten tohumu ayrıca da sağlıklı proteinler için de iyi bir kaynaktır. Bu küçücük tohumlar midede çok yer tutmadığı halde iştahın bastırılmasına yardımcı olurlar. Kilo vermenin yollarını ararken keten tohumunu diyetinize dahil etmelisiniz. Keten tohumu daha doygun bir duygu yaratıp, kilo almaya sebep olan yeme krizlerinizi minimize eder.

Yoğurt

Kilo vermek isteyenler için yoğurt harika bir besin kaynağıdır. Yoğurt yapmak için ise normal yoğurdu süzün ve içinde hiç whey (paynir altı suyu)

Total Views: 91Word Count: 494See All articles From Author

Add Comment

Health Articles

1. The Best Dental Services You Can Get In Markham, Ontario
Author: Onyx Braun

2. Tips For Saving On Fut Hair Transplant Cost
Author: Jagadeesan

3. Pathology Ai Market Growth, Size, Share And Trends Analysis
Author: Delvens

4. How Often Should I Visit The Dental Clinic?
Author: Jagadeesan

5. Sci Ivf Hospital: Pioneering Altruistic Surrogacy And Ivf Solutions In Delhi
Author: SCI IVF Hospital

6. Best Air Ambulance Services In India
Author: Bluedot Air Ambulance

7. Prebiotic Soda 101: Understanding Its Role In Digestive Health
Author: Grey Cicada

8. Fusion Protein Market: Global Industry Analysis By Market Share, Size, Competitive Landscape
Author: Puja

9. Choosing A Great Care Home Company For You Or Your Loved One
Author: Forest Health

10. Diabetes Test Strips For Cats Can Save More Money For You On The Use!
Author: Mr. Asif

11. Revolutionizing Patient Care: The Power Of Digital Marketing For Hospitals
Author: GetSurgeryLead

12. The Importance Of Home Care In Tasmania
Author: AD Healthcare

13. Meth Addiction And Depression Treatment With The Best Rehab Facilities In California
Author: drug rehabs centers

14. Buy Roche 10mg Online: Convenience, Privacy And Accessibility
Author: Riley Johnson

15. Convenience And Accessibility Of Buying Tapentadol 100mg Online
Author: Riley Johnson

Login To Account
Login Email:
Password:
Forgot Password?
New User?
Sign Up Newsletter
Email Address: