123ArticleOnline Logo
Welcome to 123ArticleOnline.com!
ALL >> Business >> View Article

Boligbytte Og Rimelig Ferie På Cuba

Profile Picture
By Author: Jonsan Priter
Total Articles: 6
Comment this article
Facebook ShareTwitter ShareGoogle+ ShareTwitter Share

Cuba er et spennende reisemål. Tiden synes å ha stått stille der i mange år, grunnet boikotten USA har ført mot landet siden Cuba-krisen. Nå åpnes landet mer og mer opp, blokaden fjernes gradvis, og det er lettere å reise dit. Ta en tur til Cuba nå, før landet endres helt!

Hvordan skal du tilbringe ferien på Cuba? Ferieboligbytte er ideelt. Cuba starter opp med å åpne seg for verden, og det vil fremover bli stadig flere familier på øyen som vil benytte den rimelige ferieformen boligbytte / husbytte. Cubanere er ikke veldig velstående, i alle fall ikke den vanlige mann og familie. Derfor er husbytting en ferieform som passer veldig godt for Cuba. Går du inn i boligbyttedatabaser i dag vil du finne relativt få boligbyttetilbud fra Cuba i dag. Men dette vil garantert øke i tiden fremover.

Kanskje du ikke er kjent med ferieformen boligbytte ? Det er en utmerket og rimelig ferieform der du bytter din bolig med noen andre. Det er mange boligbytteforeninger på nett, en av de beste er HomeLink, som har lang erfaring og som tilbyr hjelp i det landet du befinner deg. HomeLink har egen organisator både ...
... i Norge og i Sverige, du kan derfor være sikker på å få personlig hjelp om du skulle trenge det. Du finner mer info på boligbytte.no

Hva vil en boligbytter oppleve på Cuba?

Du og din familie bør oppleve hovedstaden Havana (ofte stavet Habana på spanske kart som over). Dette er en livlig og spesiell by. Her vil du oppleve den spesielle gammeldagse kolonialstilen som er så spesiell for Cuba. Manilamøbler, palmer, koselige kafeer og svært hyggelige folk som er ivrige etter å få vite litt mer om verden rundt seg.

Bilparken i Havana og på Cuba

Du vil helt sikkert også legge merke til den spesielle bilparken på Havana og Cuba. Her er det svært mange gamle amerikanske biler. Bilparken er svært lite fornyet på 30 år, og du finner massevis av Ford, Buick og andre gamle amerikanske biler. Kanskje det er en ide for deg og din familie å leie en bil gjennom et bilutleiefirma? Det er vanlig å bytte bil når en bytter bolig, men det er ikke så mange Cubanere som har egen bil, derfor er leiebil et godt alternativ. Så lei et rimelig amerikansk glis og gli inn i trafikken!

Opplev den Cubanske atmosfæren i et Cubansk boligbytte-hjem.

Poenget med boligbytte er å komme nærmere kulturen du besøker. Du kommer inn i et privat hjem og ser hva slags musikk og bøker familien eier, hvordan de lever og hva de spiser. Du handler på den lokale butikken og spiser på den lokale restauranten. Du glir inn i lokalmiljøet og prater med naboer. Du får et genuint innblikk i hvordan de lever på Cuba!

Over ser du en Cubansk far med et barn som spiser en rikholdig Cubansk frokost. Under ser du litt inventar i en relativt velholden leilighet i Havana. Legg merke til at stilen er relativt gammeldags, med utskårne møbler, vitrineskap, mahognybord og glasslysekrone i taket. Og med en jesusfigur på toppen av skapet. Husk at en på Cuba har mye spansk kultur, og de fleste troende her er katolske.

Gå ikke glipp av kulturlivet

Når du først er på Cuba må du få med deg litt av det rike kulturlivet der. Her er mange religiøse fester, karneval og andre kulturelle begivenheter. Her ser du et bilde av et karneval i hovedstaden. Hva med å hive seg med? Kanskje den hvite mannen i dress kunne vært deg?

En annen ting du må oppleve når du er på Cuba er de berømte cubanske sigarene. Skal en rundt om i verden ha en riktig god sigar må den være laget på Cuba. Hva med å besøke en sigarfabrikk som lager disse sigarene? Kanskje ikke helt tilrådd, men om du røyker kan du jo kjøpe en og ta en blås?

Opplev stranden og nyt det tropiske klimaet

De fleste som reiser fra kjølige Norge og til Cuba på ferie gjør det for å nyte strandlivet og suge inn litt av det deilige tropiske klimaet. Det er jo helt annerledes enn i kjølige og fuktige Norge! Hvite strender, turkisblått hav, lite forurensing og vennlige mennesker. Hva mer kan du ønske deg?

Jeg ønsker deg en riktig god ferie med boligbytte på Cuba!

Boligbytte.no er fortsatt den største nettverk av aktive og pålitelige lere i verden . Nyt den virkelige gleden av boligbytte , og det hjelper også på å finne lere.

Total Views: 215Word Count: 731See All articles From Author

Add Comment

Business Articles

1. Lucintel Forecasts The Global Crude Heater Market Is Expected To Grow With A Cagr Of 4.5% From 2024 To 2030
Author: Lucintel LLC

2. How To Measure The Success Of Your Rpo Partnership
Author: VanatorRPO

3. Lucintel Forecasts The Global Cough Remedy Market To Reach $1 Billion By 2030
Author: Lucintel LLC

4. Are There Different Types Of Esd Tables Available?
Author: Jagadeesan

5. How To Extend The Lifespan Of Your Hydraulic Industrial Lift
Author: Jagadeesan

6. How Best Quality Skin Hydration Mask Work For Your Skin?
Author: Xtaz Mask

7. Mayank Domestic And International Movers | Call: @8792441400
Author: mayanksharma

8. Channel Partner Intelligence: The Power Of Collaborations To Unleash Growth
Author: Netscribes

9. How Customer Intelligence Helps Design Intelligent Business Practices
Author: Netscribes

10. The Importance And Evolution Of School Uniforms: A Comprehensive Guide
Author: abushaikh7261

11. Iso 17020 Certification Conformity Assessment - Comparison Of Iso 17020 And Iso 17025 Standards
Author: Sahin Alam

12. Dialyzer Market Size, Trends, Analysis, Demand, Outlook And Forecast By 2030
Author: pranju

13. How Can Ansoff Matrix Be Used For Developing Successful Business Strategies?
Author: Expandus Business Coaching

14. Deep Cleaning Service In Gurgaon
Author: Balaji Cleaning Agency

15. Lucintel Forecasts The Global Catheter Market To Reach $42 Billion By 2030
Author: Lucintel LLC

Login To Account
Login Email:
Password:
Forgot Password?
New User?
Sign Up Newsletter
Email Address: