123ArticleOnline Logo
Welcome to 123ArticleOnline.com!
ALL >> Beauty >> View Article

Med Leiebil I Stockholm

Profile Picture
By Author: leiebilen
Total Articles: 30
Comment this article
Facebook ShareTwitter ShareGoogle+ ShareTwitter Share

Stockholm er en flott by og den er absolutt verdt et besøk. Byen er Sveriges hovedstad, og den har vært landets politiske og økonomiske sentrum siden 1200-tallet. Den er bygd på 14 øyer som er bundet sammen av 53 broer. Byen har over 2,1 millioner innbyggere og er dermed Nordens mest folkerike by.

Stockholm ligger på Sveriges østkyst ved Mälarens utløp, og er berømt for sin vakre beliggenhet. En av årsakene til denne plasseringen er at det er et av få steder der Mälaren og Østersjøen møtes. Dermed har Stockholm hatt vannforbindelse med andre land omkring Østersjøen, svenske kystbyer og andre byer innover i landet. Byen har dessuten fungert som forsvar mot fremmede flåter som har forsøkt å trenge inn i innsjøen Mälaren.

Er du på ferie i Stockholm og omland er leiebil eiebil et godt alternativ. Skal du bevege deg i bykjernen bruker du gjerne sykkel, båt, ferge eller taxi. Skal du ut på øyene går det massevis av små ferger dit. Du kan også gjerne kombinere leiebil med ferge. Da kan du nå andre fergesteder og andre øyer som er mindre folkerike enn øyene helt nær bykjernen.

Kjøremønsteret ...
... i Stockholm

Det er gode motorveier i Sverige. De er godt utbygget, ofte med mange felt, og selv på mindre veier er det ofte forbikjøringsfelt. Kjører du med leiebil og er ny i området bør du unngå rushtiden. Særlig nær storbyer som Stockholm. Avisen VG lagde for noen år siden en liste over Europas verste rushtidskøer. Her kom Istanbul på topp, og Stockholm på en tiendeplass, med beregnet 30 % forsinkelse i rushtiden sammenlignet med vanlig trafikk. Har du ferie og bruker bilutleie er det ergerlig å sitte i bilkø med familien! Unngå derfor rushtrafikken om du anvender bilutleie!

Du kan trøste deg med at en nyere undersøkelse fra 2013 viser at Oslo, Bergen, Stavanger og Trondheim er køverstingene i Norden.

Severdigheter i Stockholm

Reiser du til Stockholm bør du selvsagt besøke det som byen har å tilby. Kommer du i leiebil fra Norge har du hatt en lang reise, og du har sikkert booket hotell på forhånd. Da har du selvsagt sjekket om din leiebil kan parkeres i hotellets garasje.

Mens du er i selve staden kan du gjerne parkere leiebil og benytte taxi, sykkel eller beina. Det er korte avstander i sentrum, og koselig å gå. Du bør selvsagt besøke Gamla Stan, her er et trivelig miljø med mange gode spiseplasser, men med mange turister. Andre severdigheter i byen er øya Djurgården med Vasamuseet, forlystelsesparken Gröna Lund, den herlige restauranten der Blå Porten, og parkområdet Skansen. Og inne i byen besøker du gjerne slottet og tar en av båtene rundt Djurgården og Södermalm.

Severdigheter nær Stockholm

Siden du benytter deg av rimelig bilutleie bør du ta en tur i nærområdet til Stockholm. Jeg anbefaler å kjøre vestover via Bromma og til Lovön der du kan besøke Drottningsholm Slott. Det er et av de fineste slottene i Nord-Europa.

Leiebilen.no tilbyr leiebil og bilutleie fra 600 forskjellige selskaper inkludert Avis, Alamo, Hertz, Europcar, Sixt, CarTrawler, Advantage og Budget. Vi garanterer derfor svært lave priser! Biler i alle fasonger: Vanlig bil, jeep, sportsbil, luksusbil, van og feriebil.

Total Views: 344Word Count: 515See All articles From Author

Add Comment

Beauty Articles

1. Tips For Finding A Skilled Artist To Bring Your Tattoo Design To Life
Author: mehulshahh19

2. How To Find The Best Hair Loss Treatment For Your Needs?
Author: Jagadeesan

3. Driving Confidence: Comprehensive Mobile Tyre Services In Uxbridge And Hillingdon
Author: Dilip Gupta

4. Driving Confidence: Premium Tyre Products And Services In Uxbridge And Hillingdon
Author: Dilip Gupta

5. The Jewelry Trends Of 2024: From Chunky To Minimalist!
Author: Damaris Jewellery

6. Discover Microblading Cost In India- Victress Beauty Lounge
Author: victress

7. Shedding Light On Skincare: A Guide To Choosing The Best Led Face Mask In Australia
Author: Mojia Australia

8. Flatter Your Features A Guide To Bridal Hairstyles By Face Shape
Author: Sneha Bahekar

9. Elevating Your Gaze: Understanding Ptosis Surgery And Its Transformative Impact
Author: Pari Shams

10. Captivating Beauty: Indian Makeup Artist In Auckland
Author: Maiden Missus

11. Botox Behandeling In Lisse | Dream Clinics Netherlands
Author: dreamsclinic

12. Connection Between Dental Health And Mental Health
Author: sina Bn

13. Eyebrow Threading In Doha: The Art Of Perfectly Defined Brows
Author: embelliesalon

14. How The Best Dermatologists Can Tailor Treatments For Your Skin Type
Author: adlerconway

15. Understanding Skin Allergies: Effective Treatment Options
Author: Mayra Singh

Login To Account
Login Email:
Password:
Forgot Password?
New User?
Sign Up Newsletter
Email Address: