123ArticleOnline Logo
Welcome to 123ArticleOnline.com!
ALL >> Fashion-Costume >> View Article

Kleuren Van Plus Size Wedding Dresses

Profile Picture
By Author: okmifans
Total Articles: 25
Comment this article
Facebook ShareTwitter ShareGoogle+ ShareTwitter Share

De bruid draagt een witte bruiloft jurken voor de grote dag, maar het accent kleuren zijn ook erg belangrijk. Meer kleur geaccentueerd plus size goedkope bruidsjurk zijn goede keuze voor bruiden te bochtige zijn. Kleur is een goede manier om te benadrukken en markeer uw beste eigenschappen en voeg een beetje persoonlijkheid in hun kleding. Als u kleur toe te voegen aan je jurk, dat geïnteresseerd zijn hier enkele tips en richtlijnen.


Monochrome Dress Size

Monochrome meeste plus size trouwjurken kan een lange, slanke silhouet zijn. Daarnaast is het gemakkelijk om een blik van avondjurken te combineren.

Als u bezorgd bent dat monochrome uitstraling van een jurk of een eenvoudig experiment grootte, met sjaals en linten van felle kleuren, de resolutie van de formulieren. Dit is een uitstekende kans op het smalste punt van de stam, meestal alleen maar om onder de buste te markeren.

U kunt ook spelen met textuur, als je jurk is monochroom. Voeg een aanraking van kant toe te voegen, of mix en stoffen om je beste kwaliteiten. ...
... Een goede manier is om textuur.


Trouwjurk kleuraccenten Size

Mollige vrouwen zijn meestal geadviseerd om alleen donkere kleuren en verticale strepen te gebruiken. Merk op dat dit geen absolute regel. Of het is belangrijker dat een jurk flatteert de weelderige rondingen en displays gevonden. Zodra u een knippen en stijl dat maakt deze keuze accentkleuren zal een briesje.


Bij het kiezen van accentkleuren, moet de vorm van het lichaam in aanmerking genomen. In het algemeen is het toevoegen van donkere tinten om het meeste gewicht en helderder kleuren, waar u dichterbij. Bijvoorbeeld, als je meer gewicht op uw onderlichaam, kies een donkerdere tint voor een deel van haar jurk.


Als dit niet mogelijk is, op zoek naar rijk taille trouwjurken of een lijn trouwjurken. Om accentkleuren toe te voegen en maak uw taille lijken nog kleinere, probeer dan een gordel rond het kleinste deel van je taille en stropdas. Dit is een eenvoudig gebruik van kleur, maar rijk elegant vlakker uw figuur.


Als je jurk is mouwloos of strapless, je een beetje dekking van zijn armen nodig hebben en terug, moet je gebruik maken van een sjaal of nek doek kleuren. Dit is ook een geweldige manier, de kleuren van je trouwjurk worden geïntegreerd. Sjaals en sjaals gemaakt in vloeiende, voeg een vleugje gevoelige weefsel van romantiek en vrouwelijkheid tot een jurk.


Wat u maat, kunt u spatten van kleur toe te voegen aan haar kleding en accessoires. Sieraden, schoenen en handtassen kunnen ook gebruik maken van de perfecte pop van kleur.


Kleurrijke Wedding Dress Size

Wilt u meer kleur in haar trouwjurk toe als heeft eindeloze mogelijkheden. Black is een slimme keuze voor veel plus size bruiden. Overweeg lange tafels in zwart voor haar trouwjurk aan een lange silhouet. Het is een geweldige manier om de aandacht af te leiden van het centrale deel en maak uw taille kleiner.


Gebruikt als accentkleur is donkere chocolade met veel andere kleuren zoals antiek goud, ivoor, bruin of donker roze worden gecombineerd.

In het algemeen dient heldere kleuren worden vermeden in de nabijheid van de middensectie voor weelderige meisjes. Echter, in de mate als accentkleur gebruikt een visuele impact statement.


Lime groen, zonneschijn, helder blauw of oranje moeten met mate worden gebruikt in kleding. Het beste is om deze kleuren te nemen in de decoratie of voor gebruik in sjaals. Als er een jurk ontworpen om een integer vleien, kunnen deze felle kleuren zijn erg vleiend. De heldere kleuren van de zomer zijn misschien het best tot uiting in de accessoires en accenten.


De felle kleuren als ze in de eerste plaats een bruiloft op wit of wit kan een bruiloft gecombineerd frisse en zomerse maken. Maar het moet worden gemengd, in plaats van een dominant thema bruiloft.

Plus size trouwjurken niet zuiver wit. Door de strategische keuze van de kleuren, vormen en patronen kunt u hun beste vermogen te benadrukken

Total Views: 364Word Count: 660See All articles From Author

Add Comment

Fashion/Costume Articles

1. Exploring The Artistry Of Bead, Leather, And Metal Bracelets
Author: Andrew Wilson

2. Unique And Thoughtful Groomsmen Gift Ideas
Author: Andrew Wilson

3. Designer Custom Leather Bracelets For Men
Author: Andrew Wilson

4. Stylish And Cool Cross Necklaces For Men: A Guide To Mens Fashion Accessories
Author: Andrew Wilson

5. Classic Cross Pendant Necklaces As Groomsmen Gifts
Author: Andrew Wilson

6. How To Choose The Right T Shirt Mockup Bundle?
Author: Elmon Scott

7. Apparel Mockups: An Economical Way To Display Your Designs
Author: Elmon Scott

8. Ladies Bomber Leather Jackets
Author: Davidmarco

9. Setmundu Online
Author: Haradhi

10. Exploring The Mysterious Charms Of Emerald Cut Diamond Rings
Author: rebeccaabrown67

11. Elevate Your Style With The Best Floral Kalidar Kurta Pant Set
Author: Radhey Collections

12. Industrial Products Marketing: Definition And Scope
Author: Shanaka

13. Is Ombre Brow Training Certification Worth It? | Victress Beauty Academy
Author: victressbeautyacademy

14. The Best Places To Buy Watch In Dubai
Author: Boutique Seven

15. The Ultimate Guide To Buy Glasses Online: Tips For A Hassle-free Experience
Author: The Glasses Company

Login To Account
Login Email:
Password:
Forgot Password?
New User?
Sign Up Newsletter
Email Address: