123ArticleOnline Logo
Welcome to 123ArticleOnline.com!
ALL >> Technology,-Gadget-and-Science >> View Article

Geen Feest Zonder Videozuil

By Author: David Richard
Total Articles: 30

U herinnert zich vast en zeker nog het klassieke gastenboek? Dit receptieboek lag vaak op een drukke plek bij feestjes of andere gelegenheden en wie dat wou kon een uitgeschreven boodschap achterlaten.

Heerlijk toch om het jonge bruidspaar zo te bemoedigen voor het dappere avontuur dat ze net zijn aangegaan? Of een vriend welke zich waagt aan een wereldreis en zijn gebruikelijke omgeving moet achterlaten. Maar wat als er een snellere, betere manier was om dezelfde boodschap achter te laten?

De videozuil al vervanging receptieboek

Door het gebruiken van de videozuil ben je minder lang bezig met de juiste woorden te vinden en ze vervolgens neer te pennen maar kan je jouw emoties en gedachten nog beter vertalen in woorden. Vergeet de pen! Met een simpele druk op de knop, begint de opname en kan de boodschap achtergelaten worden. De gast kiest gebruikelijk zelf hoe lang of hoe kort zijn videoboodschap ook is. Je kan hier zelf ook een leuk thema aan vasthangen. Omdat er vaak dingen worden toegewenst aan het koppel, wordt de videopaal ook wel eens een wenspaal genoemd. Een bijkomend doch gigantisch voordeel is het gemak in huren, transport, ultragemakkelijk gebruik en het vlotte opbouwen en afbreken. Door het lichte gewicht is het poepsimpel om het van de grote, open tuin te verplaatsen naar de inkomhal bij regenachtig weer.

De vele mogelijkheden voor het gebruik van een videopaal

Deze handigheid kan best in elke andere situatie, wat ze ook mag zijn, gebruikt worden. Het kan een zeer leuk idee zijn voor op het verjaardagsfeestje van jouw dochter, het verrassingsfeestje van jouw vriend welke terugkomt vanop reis... bij elke gelegenheid kan een wenspaal zeer nuttig zijn. We kunnen het zelf buiten de huiskamer zoeken! Een bedrijfsevent, een leuke vrijdagnamiddag borrel, het afscheid van een hartverwarmende collega, dit toestel is er om het moment voor jou vast te leggen; maar één druk op de knop verwijderd.

Het heeft zeker en vast een wow-factor, omdat het nog niet zo ingeburgerd is, maar al snel voegt het een zeer amicabel, gezellig element toe omdat het uiteindelijk natuurlijker overkomt.

Nog nooit is het zo moeiteloos gegaan een collega, een vriend, een vriendin of een familielid een warme, hartelijke boodschap mee te geven. Zeg vaarwel tegen het klassieke, stoffige gastenboek waar je steeds eerst jouw hoofd moest breken om er een woord uit te krijgen; dit is de toekomst.

Wil je ook een Videozuil Huren, vraag dan gerust om meer informatie bij je lokale feesten & partijen artikelen verhuurder of Klik Hier

Total Views: 88Word Count: 413See All articles From Author

Technology, Gadget and Science Articles

1. Important Qualities Of Storytelling In Vr That Connects With The Users
Author: jack

2. How Cloud Technology Is Driving Hr And Workforce Management
Author: Anish Desai

3. Tips To Make Your Trekking Experience Unforgettable In Your Lifetime
Author: Frolic Adventure

4. Huawei E5885ls-93a Vs Huawei E5788u-96a
Author: RichardGG

5. Fugitive Emissions: How Can You Detect Something You Can't See Or Smell?
Author: John

6. Global Intermittent Catheter Market Share
Author: kusum

7. Odoo Invoice Creation: Things You Must Know
Author: Maulik Shah

8. Rfid - The Ideal Solution For Access Control
Author: Roland Ted

9. Nokia X5 Post Launch Review: Knowing Your Smartphone
Author: amar kayam

10. The 404 Error – How To Detect And Correct It?
Author: Swetha

11. Global Utility Locator Market Growth
Author: kusum

12. Advantages Of Kentico Cms Over Sharepoint
Author: Eldon Broady

13. Comptia Security + Certification; Syo-401 -a Step Towards It Security-
Author: Mike Meyers

14. Global Freight Management System Market Size
Author: Shivani Singh

15. Choose Your Technology Partner
Author: Hvantage Technologies

Login To Account
Login Email:
Password:
Forgot Password?
New User?
Sign Up Newsletter
Email Address: