123ArticleOnline Logo
Welcome to 123ArticleOnline.com!

ALL >> Technology,-Gadget-and-Science >> View Article

Florina Muntean, Avocat Baia Mare Avocati Baia Mare Ofera Asistenta Juridica

By Author: Brooks Richmond
Total Articles: 99

Dna. Avocat Florina Muntean practica avocatura in municipiul Baia Mare, avand cabinet individual in cadrul Baroului Maramures – Uniunea Nationala a Barourilor din Romania. Dna. Avocat Florina Muntean, AVOCAT Baia Mare, are o vasta experienta in domeniul juridic al asigurarilor in care a lucrat efectiv in calitate de consilier juridic timp de 12 ani si apoi, timp de 18 ani, in calitate de director de sucursala a uneia din cele mai mari companii de asigurare din Romania. Atat inainte de a lucra in domeniul asigurarilor, cat si in prezent, Dna. Avocat Florina Muntean a practicat si practica avocatura in acelasi barou, ca avocat definitiv pledant.
Crezand cu adevarat in idea de protectie prin asigurare, ni se pare firesc ca aceasta protectie sa fie efectiva atunci cand se produce riscul asigurat, iar clientul nostru, persoana fizica sau juridica, sa-si primeasca la timp si integral despagubirile cuvenite ca pe un drept contractual si nu o favoare. Imi iubesc si respect profesia, respectandu-mi clientii si implicit respectandu-ma pe mine.
Avocati Baia Mare ofera servicii de consultanta si asistenta juridica, inclusiv reprezentare in fata firmelor de asigurare sau intantelor de judecata, atit persoanelor fizice cat si persoanelor juridice.
Serviciile avocati Baia Mare se adreseaza asiguratilor sau altor persoane prejudiciate care intampina greutati in relatia lor cu firmele de asigurare in vederea obtinerii despagubirilor si sumelor asigurate.
Avocati Baia Mare - DREPTUL ASIGURARILOR
Domeniul asigurarilor este fascinant si complex, contractul de asigurare protejand in mod real atat persoana fizica, bunurile acesteia, raspunderea civila (generala sau profesionala), cat si persoana juridica, bunurile, raspunderea civila, activitatea acesteia, si altele.
Reglementarile juridice in domeniul asigurarilor sint dense, foarte diversificate, si greu de inteles, iar acest lucru poate duce la consecinte uneori ireparabile. De acea este esential sa apelati la specialisti cu practica efectiva in domeniul asigurarilor. Numai cei care au lucrat in interiorul unui sistem il inteleg la nivel de detaliu, facand conexiunile necesare intre contractul de asigurare concret si reglementarile juridice speciale si generale si practica in materie.
Dna Avocat Florina Muntean are o experienta indelungata in domeniul asigurarilor in care a lucrat timp de 30 de ani, acumuland cunostinte profunde teoretice si practice. Serviciile noastre in dreptul asigurarilor se bazeaza pe aceasta experienta si pe cunoasterea legislatiei in vigoare.
CONTACT AVOCAT BAIA MARE
Pentru asistenta juridica, va rugam contactati avocat Baia Mare la E-mail: contact@avocatasigurari.com sau Tel: +4(026) 222 58 40

avocat baia mare
avocat baia mare

Total Views: 69Word Count: 401See All articles From Author

Technology, Gadget and Science Articles

1. Best Innovative And Featured Salesforce Training Online
Author: Riley Louis

2. Samsung Mobile Phone Repairs In The Uk
Author: Best Samsung Tablet Repair in the UK

3. Quick Services For Iphone 6s Plus Repair In Manchester
Author: Tony Blair

4. 3d Scanner Market Analysis, Size, Competitive Strategies And Forecasts To 2024
Author: Gomez R

5. The Top 10 Reasons You Should Implement Document Scanning
Author: lucas

6. Ai Is Changing How Real Estate Professionals Do Business.
Author: Ramjee Yadav

7. How Ai Changed The Real Estate Industry
Author: Ramjee Yadav

8. How Retailers Can Use Mobile Apps During The Holidays
Author: Ramjee Yadav

9. Iphone 6 Repair Centre In The Uk
Author: iPhone 6 Services Cost in the UK

10. Playstation Plus Repairs In The Uk
Author: PlayStation Plus Repair Center in the UK

11. Dell Tablet Service Centre In The Uk
Author: Dell Service Centre in the UK

12. Qualities You Need To Know About Nintendo Ds
Author: Nintendo Repairer

13. Mobile Phone Services In The Uk
Author: Mobile Phone Repair Centre in the UK

14. Global Artificial Intelligence Chip Market
Author: kusum

15. The Role Of Virtual Reality Experience In Different Sectors
Author: James

Login To Account
Login Email:
Password:
Forgot Password?
New User?
Sign Up Newsletter
Email Address: