123ArticleOnline Logo
Welcome to 123ArticleOnline.com!
ALL >> Technology,-Gadget-and-Science >> View Article

Florina Muntean Avocat Asigurari Specializat In Dreptul Asigura

By Author: Brooks Richmond
Total Articles: 99

Dna. Avocat Florina Muntean practica avocatura in municipiul Baia Mare, avand cabinet individual in cadrul Baroului Maramures – Uniunea Nationala a Barourilor din Romania. Dna. Avocat Florina Muntean are o vasta experienta in domeniul juridic al asigurarilor in care a lucrat efectiv in calitate de consilier juridic timp de 12 ani si apoi, timp de 18 ani, in calitate de director de sucursala a uneia din cele mai mari companii de asigurare din Romania. Atat inainte de a lucra in domeniul asigurarilor, cat si in prezent, Dna. Avocat Florina Muntean a practicat si practica avocatura in acelasi barou, ca avocat definitiv pledant.
MISIUNE: Crezand cu adevarat in idea de protectie prin asigurare, ni se pare firesc ca aceasta protectie sa fie efectiva atunci cand se produce riscul asigurat, iar clientul nostru, persoana fizica sau juridica, sa-si primeasca la timp si integral despagubirile cuvenite ca pe un drept contractual si nu o favoare. Imi iubesc si respect profesia, respectandu-mi clientii si implicit respectandu-ma pe mine.
SERVICII: Oferim servicii de consultanta si asistenta juridica, inclusiv reprezentare in fata firmelor de asigurare sau intantelor de judecata, atit persoanelor fizice cat si persoanelor juridice.
Serviciile noastre se adreseaza asiguratilor sau altor persoane prejudiciate care intampina greutati in relatia lor cu firmele de asigurare in vederea obtinerii despagubirilor si sumelor asigurate.
SERVICII - AVOCAT SPECIALIZAT ASIGURARI

Oferim servicii de consultanta si asistenta juridica, inclusiv reprezentare in fata firmelor de asigurare sau instantelor de judecata, atat persoanelor fizice cat si persoanelor juridice.

Serviciile noastre se adreseaza asiguratilor sau altor persoane prejudiciate care intampina greutati in relatia lor cu firmele de asigurare in vederea obtinerii despagubirilor si sumelor asigurate.

Apeland la serviciile Dnei. Avocat Florina Muntean puteti evita un proces indelungat si costisitor, obtinand despagubirile sau sumele asigurate pe cale amiabila intr-un timp mult mai scurt. In cazul in care diferendul ajunge la instantele de judecata, va reprezentam in fata acestora sustinandu-va interesele, inclusiv restituirea cheltuielilor de judecata si a formalitatilor de executare a sentintei definitive.

Asistenta juridica specializata poate sa va ajute sa obtineti despagubiri materiale si nepatrimoniale (servicii medicale si daune morale) maxime cuvenite, precum si, in caz de neplata in termen a acestora, penalizari de intarziere subtantiale din partea asiguratorului. Este esential sa solicitati serviciile noastre imediat dupa producerea riscului asigurat pentru a evita pierderi materiale din cauza necunoasterii legislatiei si practicii in domeniu.
DOMENII DE EXPERTIZA :Consultanta si asistenta juridica persoanelor fizice si juridice prejudiciate in relatiile cu fírmele de asigurare sau alte persoane fizice/juridice sau a altor institutii, organizatii sau autoritati de drept public sau privat
-Reprezentare si asistenta juridica in litigii in fata instantelor judecatoresti avand ca obiect interpretarea si aplicarea prevederilor legale privind dreptul de asigurare/politelor-contractului de asigurare

-Consultanta si asistenta juridica in medierea conflictelor sau diferendurilor pe cale amiabla pentru evitarea unui proces indelungat si costisitor

-Recuperare daune auto; RCA; CASCO ; Asigurari Auto/de Viata/Medicala,/Cladiri/Carte Verde, etc.

-Recuperare taxa auto

-Consultanta si asistenta juridica in vederea constituirii si desfasurarea activitatii societatilor de asigurare-reasigurare

-Elaborarea de acte juridice ( cereri, contracte, conventii, plangeri, contestatii ) in domeniul dreptului asigurarilor precum si reprezentarea clientilor in fata persoanelor fizice/juridice la negocierile legate de incheiarea acestor acte
CONTACT AVOCAT ASIGURARI AUTO
Pentru asistenta juridica, va rugam sa ne contactati la E-mail: contact@avocatasigurari.com sau Tel: +4(026) 222 58 40

http://www.avocatasigurari.com/acasa
http://www.avocatasigurari.com/servicii

Total Views: 89Word Count: 547See All articles From Author

Technology, Gadget and Science Articles

1. Best Repair Service Provider For Your Motorola Phone Repairs
Author: UK Motorola Phone Repairs

2. The Role Of Ai In Improving Customer Experience
Author: Amit Tiwari

3. Erp Software
Author: verpseo

4. Situations When A Mobile Mechanic Can Be The Reason Of Your Headache
Author: Jason Bower

5. Global Video Management Software Market Size And Market Share
Author: Shivani Singh

6. Working Principle Of Car Jump Starter
Author: azdome

7. Benefits Of Information Technology In Business
Author: Sevenmonies

8. What You Can Assume From The Leaked New Lg Phone Model
Author: LG Repairer

9. Smart Wireless Sensors For Easy Monitoring
Author: Ubi Bot

10. Telstra 4gx Wifi Pro E5787 Vs Optus Modem Ac800s
Author: RicardG

11. Procedure To Create The Digital Marketing Campaign
Author: James Belly

12. Solar Energy Capacity Goes Up In India
Author: Abhishek Sawant

13. Global Automatic Identification And Data Capture Market Trend
Author: kusum

14. Your Roadmap To An Honest Mobile Application Development Tactic
Author: Emma Watson

15. Gan Power Device Market Segmentation, Opportunities, Trends & Future Scope To 2025
Author: Rajani Bele

Login To Account
Login Email:
Password:
Forgot Password?
New User?
Sign Up Newsletter
Email Address: