123ArticleOnline Logo
Welcome to 123ArticleOnline.com!

ALL >> Travel >> View Article

Sør-afrika Safari, Safari Med Stil

By Expert Author: Nyati

Når du planlegger ferie for en familie eller en gruppe, er det alltid en fin balanse som må bli truffet mellom "det perfekte tilfluktsstedet" fra hverdagen og finne tilstrekkelig overnatting slik at ferien fortsatt er mer en opplevelse enn et ork. Det er der selskaper som Nyati Safari kommer inn i planleggingsprosessen. Hvis du vurderer å reise på safari i Sør-Afrika - en reise som hvis den ikke er riktig organisert kan være mer arbeid enn avslapping - så la Nyatis ekspert reise rådgivende team gjør alle de tunge løftene i planleggingsfasen for å hjelpe deg og ditt reisefølge med å finne "opplevelsen for livet."

Jeg trodde først at en safari i Sør-Afrika er for et farlig prospekt, med tramping gjennom bushlands, sko fulle av sand og skitt, vrimmel av mygg, og en mange andre plager. Men enhver bekymring jeg hadde ble imidlertid raskt opphevet da jeg så inn i Nyati Safari Lodge annlegg. En luksus destinasjon som ligger ved bredden av Olifants River i nærheten av Kruger nasjonalpark som er alt annet enn rustikk.

Man kan ikke unngå å overse ulempene med internasjonale reiser når reisemålet er så fantastisk. Anleggets 2 til 3-room private villaer i tillegg til store Cheetah Camp, som har plass til større grupper, har private fasiliteter, bassenger, grill områder, egen kokk, og eksklusive terrasser med panoramautsikt er alle bygget som skandinaviske hytter med 'sjarm og appell. Men opplevelsen er ikke bare om å slappe av i din private bolig eller se solen gå ned over elven mens du nyter lokale cocktails.

Komme ut og se de fantastiske severdighetene i Sør-Afrikas buskas er hovedpoenget for med å reise på en Safari ferie. Nyatis pakkereiser sikrer at de reisende kan gjøre akkurat dette. Nyati safari ferie pakkene inkluderer mange morgen bush turer og heldags åpen bilturer gjennom Kruger nasjonalpark, samt solnedgangs kjøretur på Nyati egen eiendom og halvdags "big 5" safariturer. På reiseruten er også en vandring ut til panorama Drakensberg-fjellene. Besøkende kan velge å legge til en rekke valgfrie aktiviteter til oppholdet. Enten det er storviltjakt du har lyst til, en tur i varmluftsballong eller en tur i mikrofly, eller bare litt ekstra tid i viltreservatet Kruger National Park, er mulighetene endeløse til å skreddersy din safariopplevelse i Sør-Afrika.

Spenningen er i midlertidig ikke kun begrenset til Kruger nasjonalpark. Reisende som søker en mer variert Safari opplevelse kan supplere sin tur med flere destinasjoner som f. eks til Cape Towns hotell Victoria og Alfred, en utflukt til Sør-Afrikas vingårder eller Garden Route langs kysten og til og med utflukt til det vakre og majestetiske Victoria Falls. Det er også mulighet for å kombinere safari utflukter med en uke i en fantastisk strand resort i Mauritius eller opphold på Nyati Beach Lodge i Mosambik.

Uansett hva slags ferie du leter etter, enten det er en avslappende og rolig ferie langs kysten av Olifants River eller noe litt mer eksotisk, vil Nyati Safaris reiserådgivere sikre at din safariopplevelse i Sør-Afrika er en du aldri vil glemme.

Total Views: 114Word Count: 496See All articles From Author

Travel Articles

1. The Tour Tuscany Offers You The Real Italian Holiday Experience
Author: marlinsanton

2. How Tempo Traveller Hire In Puri The Best Option To Explore The Land Of Lord?
Author: Bipin Kumar Samantaray

3. Korea Tour
Author: Tommy Na

4. Covering All Of Your Holiday Related Travel Needs With A Dc Charter Bus Company
Author: David WILSON

5. Why People Choose To Have Private Car Hire Sydney For Travel Needs
Author: Nicholas Matthew

6. Why Should Tourists Prefer To Have Chauffeur Hire Sydney For Travelling
Author: Nicholas Matthew

7. 3 Advantages In Private Transfer Offered By Sydney Car Hiring Agencies
Author: Nicholas Matthew

8. Are The Private Car Transfers Essential And Justified In Modern Day Scenario
Author: Nicholas Matthew

9. Amazing Wildlife In Morocco
Author: Eric Watson

10. Airport Car Service Boston Offer Safe And Comfortable Ride To Reach Your Destination On Time
Author: mikeadene

11. Tour To Korea – Opt For A Seoul Private Tour Now!
Author: Tommy Na

12. Visit More & New Popular Sightseeing In Japan Tours
Author: Steve Corrigan

13. How Not To Compromise On Quality While Renting A Limo?
Author: Ed Chase

14. Respect The Office Of The Presidency With A Charter Bus Washington Dc
Author: Limo Service DC

15. How To Maximise The Benefits Accrued Through Swiss Cottage Tents
Author: Ajay Martha


Login To Account
Login Email:
Password:
Forgot Password?
New User?
Sign Up Newsletter
Email Address: