123ArticleOnline Logo
Welcome to 123ArticleOnline.com!

ALL » Travel >> View Article

Sør-afrika Safari, Safari Med Stil

By Expert Author: Nyati

Når du planlegger ferie for en familie eller en gruppe, er det alltid en fin balanse som må bli truffet mellom "det perfekte tilfluktsstedet" fra hverdagen og finne tilstrekkelig overnatting slik at ferien fortsatt er mer en opplevelse enn et ork. Det er der selskaper som Nyati Safari kommer inn i planleggingsprosessen. Hvis du vurderer å reise på safari i Sør-Afrika - en reise som hvis den ikke er riktig organisert kan være mer arbeid enn avslapping - så la Nyatis ekspert reise rådgivende team gjør alle de tunge løftene i planleggingsfasen for å hjelpe deg og ditt reisefølge med å finne "opplevelsen for livet."

Jeg trodde først at en safari i Sør-Afrika er for et farlig prospekt, med tramping gjennom bushlands, sko fulle av sand og skitt, vrimmel av mygg, og en mange andre plager. Men enhver bekymring jeg hadde ble imidlertid raskt opphevet da jeg så inn i Nyati Safari Lodge annlegg. En luksus destinasjon som ligger ved bredden av Olifants River i nærheten av Kruger nasjonalpark som er alt annet enn rustikk.

Man kan ikke unngå å overse ulempene med internasjonale reiser når reisemålet er så fantastisk. Anleggets 2 til 3-room private villaer i tillegg til store Cheetah Camp, som har plass til større grupper, har private fasiliteter, bassenger, grill områder, egen kokk, og eksklusive terrasser med panoramautsikt er alle bygget som skandinaviske hytter med 'sjarm og appell. Men opplevelsen er ikke bare om å slappe av i din private bolig eller se solen gå ned over elven mens du nyter lokale cocktails.

Komme ut og se de fantastiske severdighetene i Sør-Afrikas buskas er hovedpoenget for med å reise på en Safari ferie. Nyatis pakkereiser sikrer at de reisende kan gjøre akkurat dette. Nyati safari ferie pakkene inkluderer mange morgen bush turer og heldags åpen bilturer gjennom Kruger nasjonalpark, samt solnedgangs kjøretur på Nyati egen eiendom og halvdags "big 5" safariturer. På reiseruten er også en vandring ut til panorama Drakensberg-fjellene. Besøkende kan velge å legge til en rekke valgfrie aktiviteter til oppholdet. Enten det er storviltjakt du har lyst til, en tur i varmluftsballong eller en tur i mikrofly, eller bare litt ekstra tid i viltreservatet Kruger National Park, er mulighetene endeløse til å skreddersy din safariopplevelse i Sør-Afrika.

Spenningen er i midlertidig ikke kun begrenset til Kruger nasjonalpark. Reisende som søker en mer variert Safari opplevelse kan supplere sin tur med flere destinasjoner som f. eks til Cape Towns hotell Victoria og Alfred, en utflukt til Sør-Afrikas vingårder eller Garden Route langs kysten og til og med utflukt til det vakre og majestetiske Victoria Falls. Det er også mulighet for å kombinere safari utflukter med en uke i en fantastisk strand resort i Mauritius eller opphold på Nyati Beach Lodge i Mosambik.

Uansett hva slags ferie du leter etter, enten det er en avslappende og rolig ferie langs kysten av Olifants River eller noe litt mer eksotisk, vil Nyati Safaris reiserådgivere sikre at din safariopplevelse i Sør-Afrika er en du aldri vil glemme.

Total Views : 100Word Count Appx. : 496See All articles From Author

Travel Articles

1. With A Quality, Cheap Limo Bus, Dc Is Still A Lot Of Fun
Author: partybusdcrental

2. High End Transport For All Occasions With Limo Rentals In Phoenix
Author: Jordan I. Paige

3. Hassle Free Travel With Baltimore Car Service
Author: Chris Cornell

4. "shared Past Puts Us All In The Same Boat"
Author: Kosher Cruise

5. How Not To Mess Up Your Best Friend’s Wedding
Author: Limo Rental Atlanta

6. Discover Costa Rica- The World Of Wanderlust!
Author: Dorian D

7. Vip Airport Transfer Service Kenya Offers Safe And Timely Travel To Your Destination
Author: giliesreory

8. Guest House North Devon Will Bring You Close To Nature
Author: Brian Miller

9. English Words That Should Not Be Used Overseas
Author: www.cheapfares.com

10. Make Flying More Comfortable
Author: www.cheapfares.com

11. Do Not Be Humiliated At The Airport
Author: www.cheapfares.com

12. “homeless” First Class Traveler
Author: www.cheapfares.com

13. Us Legacy Airlines Introducing “no Frills” Fares
Author: www.cheapfares.com

14. Business Travelers Drawn To Uber And Lyft
Author: www.cheapfares.com

15. New Approach To Hotel Loyalty Programs
Author: www.cheapfares.com

Login To Account
Login Email:
Password:
Forgot Password?
New User?
Sign Up Newsletter
Email Address: