123ArticleOnline Logo
Welcome to 123ArticleOnline.com!

ALL >> Travel >> View Article

Sør-afrika Safari, Safari Med Stil

By Author: Nyati
Total Articles: 7

Når du planlegger ferie for en familie eller en gruppe, er det alltid en fin balanse som må bli truffet mellom "det perfekte tilfluktsstedet" fra hverdagen og finne tilstrekkelig overnatting slik at ferien fortsatt er mer en opplevelse enn et ork. Det er der selskaper som Nyati Safari kommer inn i planleggingsprosessen. Hvis du vurderer å reise på safari i Sør-Afrika - en reise som hvis den ikke er riktig organisert kan være mer arbeid enn avslapping - så la Nyatis ekspert reise rådgivende team gjør alle de tunge løftene i planleggingsfasen for å hjelpe deg og ditt reisefølge med å finne "opplevelsen for livet."

Jeg trodde først at en safari i Sør-Afrika er for et farlig prospekt, med tramping gjennom bushlands, sko fulle av sand og skitt, vrimmel av mygg, og en mange andre plager. Men enhver bekymring jeg hadde ble imidlertid raskt opphevet da jeg så inn i Nyati Safari Lodge annlegg. En luksus destinasjon som ligger ved bredden av Olifants River i nærheten av Kruger nasjonalpark som er alt annet enn rustikk.

Man kan ikke unngå å overse ulempene med internasjonale reiser når reisemålet er så fantastisk. Anleggets 2 til 3-room private villaer i tillegg til store Cheetah Camp, som har plass til større grupper, har private fasiliteter, bassenger, grill områder, egen kokk, og eksklusive terrasser med panoramautsikt er alle bygget som skandinaviske hytter med 'sjarm og appell. Men opplevelsen er ikke bare om å slappe av i din private bolig eller se solen gå ned over elven mens du nyter lokale cocktails.

Komme ut og se de fantastiske severdighetene i Sør-Afrikas buskas er hovedpoenget for med å reise på en Safari ferie. Nyatis pakkereiser sikrer at de reisende kan gjøre akkurat dette. Nyati safari ferie pakkene inkluderer mange morgen bush turer og heldags åpen bilturer gjennom Kruger nasjonalpark, samt solnedgangs kjøretur på Nyati egen eiendom og halvdags "big 5" safariturer. På reiseruten er også en vandring ut til panorama Drakensberg-fjellene. Besøkende kan velge å legge til en rekke valgfrie aktiviteter til oppholdet. Enten det er storviltjakt du har lyst til, en tur i varmluftsballong eller en tur i mikrofly, eller bare litt ekstra tid i viltreservatet Kruger National Park, er mulighetene endeløse til å skreddersy din safariopplevelse i Sør-Afrika.

Spenningen er i midlertidig ikke kun begrenset til Kruger nasjonalpark. Reisende som søker en mer variert Safari opplevelse kan supplere sin tur med flere destinasjoner som f. eks til Cape Towns hotell Victoria og Alfred, en utflukt til Sør-Afrikas vingårder eller Garden Route langs kysten og til og med utflukt til det vakre og majestetiske Victoria Falls. Det er også mulighet for å kombinere safari utflukter med en uke i en fantastisk strand resort i Mauritius eller opphold på Nyati Beach Lodge i Mosambik.

Uansett hva slags ferie du leter etter, enten det er en avslappende og rolig ferie langs kysten av Olifants River eller noe litt mer eksotisk, vil Nyati Safaris reiserådgivere sikre at din safariopplevelse i Sør-Afrika er en du aldri vil glemme.

Total Views: 128Word Count: 496See All articles From Author

Travel Articles

1. Tanzania Family Safari Invites You For Adventurous Holidays With Your Family
Author: friendssafaris

2. Quality But Cheap Limo Service In Phoenix, Az
Author: John Parker

3. Tips For Taking The Best Pictures On Your Luxury Boat Charter
Author: Liz Moyle

4. Luxury Tour Packages In India
Author: Top Travel and Tours Pvt Ltd

5. Tips For Kimberley Holidays For Honeymooners
Author: Liz Moyle

6. Tips For Making The Most Of Luxury Boat Hire, Sydney Visitors Should Know
Author: Liz Moyle

7. How To Make Your Cabin Feel Bigger On Luxury Kimberley Cruises
Author: Liz Moyle

8. Refuge From Heat For Weddings In Miami Via Bus Rental Service
Author: Hire Charter Bus

9. Worry-free Honeymoon Rides Through San Diego Car Service
Author: MARK JONY

10. The Priority Of Time During Your Wedding Via Limo Rental In Atlanta, Ga
Author: Anderson Parker

11. Making The Bachelor Party Better, One Detail At A Time, With An Atlanta Party Bus Rental
Author: Cheaplimoservicedc

12. How Egypt Travel Packages Offer You The Sights Of Internal Traditional And Cultural Vision?
Author: Amir Mores

13. Hotels In Nairobi And Mombasa – Great Accommodations For Great Holidays
Author: Liz Tapawa

14. Budget Sea Beach Resort In Puri- Online Booking
Author: puri holidays

15. Visit A Little China In Puri- Hotel Holiday Resort Presents Its Best Chinese Delight
Author: puri holidays

Login To Account
Login Email:
Password:
Forgot Password?
New User?
Sign Up Newsletter
Email Address: