123ArticleOnline Logo
Welcome to 123ArticleOnline.com!

ALL >> Travel >> View Article

Sør-afrika Safari, Safari Med Stil

By Author: Nyati
Total Articles: 7

Når du planlegger ferie for en familie eller en gruppe, er det alltid en fin balanse som må bli truffet mellom "det perfekte tilfluktsstedet" fra hverdagen og finne tilstrekkelig overnatting slik at ferien fortsatt er mer en opplevelse enn et ork. Det er der selskaper som Nyati Safari kommer inn i planleggingsprosessen. Hvis du vurderer å reise på safari i Sør-Afrika - en reise som hvis den ikke er riktig organisert kan være mer arbeid enn avslapping - så la Nyatis ekspert reise rådgivende team gjør alle de tunge løftene i planleggingsfasen for å hjelpe deg og ditt reisefølge med å finne "opplevelsen for livet."

Jeg trodde først at en safari i Sør-Afrika er for et farlig prospekt, med tramping gjennom bushlands, sko fulle av sand og skitt, vrimmel av mygg, og en mange andre plager. Men enhver bekymring jeg hadde ble imidlertid raskt opphevet da jeg så inn i Nyati Safari Lodge annlegg. En luksus destinasjon som ligger ved bredden av Olifants River i nærheten av Kruger nasjonalpark som er alt annet enn rustikk.

Man kan ikke unngå å overse ulempene med internasjonale reiser når reisemålet er så fantastisk. Anleggets 2 til 3-room private villaer i tillegg til store Cheetah Camp, som har plass til større grupper, har private fasiliteter, bassenger, grill områder, egen kokk, og eksklusive terrasser med panoramautsikt er alle bygget som skandinaviske hytter med 'sjarm og appell. Men opplevelsen er ikke bare om å slappe av i din private bolig eller se solen gå ned over elven mens du nyter lokale cocktails.

Komme ut og se de fantastiske severdighetene i Sør-Afrikas buskas er hovedpoenget for med å reise på en Safari ferie. Nyatis pakkereiser sikrer at de reisende kan gjøre akkurat dette. Nyati safari ferie pakkene inkluderer mange morgen bush turer og heldags åpen bilturer gjennom Kruger nasjonalpark, samt solnedgangs kjøretur på Nyati egen eiendom og halvdags "big 5" safariturer. På reiseruten er også en vandring ut til panorama Drakensberg-fjellene. Besøkende kan velge å legge til en rekke valgfrie aktiviteter til oppholdet. Enten det er storviltjakt du har lyst til, en tur i varmluftsballong eller en tur i mikrofly, eller bare litt ekstra tid i viltreservatet Kruger National Park, er mulighetene endeløse til å skreddersy din safariopplevelse i Sør-Afrika.

Spenningen er i midlertidig ikke kun begrenset til Kruger nasjonalpark. Reisende som søker en mer variert Safari opplevelse kan supplere sin tur med flere destinasjoner som f. eks til Cape Towns hotell Victoria og Alfred, en utflukt til Sør-Afrikas vingårder eller Garden Route langs kysten og til og med utflukt til det vakre og majestetiske Victoria Falls. Det er også mulighet for å kombinere safari utflukter med en uke i en fantastisk strand resort i Mauritius eller opphold på Nyati Beach Lodge i Mosambik.

Uansett hva slags ferie du leter etter, enten det er en avslappende og rolig ferie langs kysten av Olifants River eller noe litt mer eksotisk, vil Nyati Safaris reiserådgivere sikre at din safariopplevelse i Sør-Afrika er en du aldri vil glemme.

Total Views: 118Word Count: 496See All articles From Author

Travel Articles

1. Guide For Beginners- Tips Before Going To Sichuan Or Qinghai Birding Tour
Author: Bella Zhang

2. 10 Incredible Reasons Why South Delhi Is The Best Place To Stay At When You Visit New Delhi
Author: Satya Delhi

3. Tips For A Wonderful Holiday With Milan Malpensa Airport Transfer
Author: Directransfers

4. So You Put The Wrong Fuel In Your New Subaru Wrx: What Happens Next?
Author: Ben Sporn

5. Korea Taxi Tour – Take Advantage Of Driver Guide Tour!
Author: Brian Lee

6. Have A Leisure Stay At Best Beach Hotel Puri
Author: puri holidays

7. Book The Best Beach Resort At Affordable Prices
Author: puri holidays

8. Enjoy The Beach At Hotel Holiday Resort Puri
Author: puri holidays

9. Limousine Los Angeles – Travel With Luxury!
Author: Vikram Kumar

10. Limo Service In Los Angeles Is A Solution For Travelers
Author: Vikram Kumar

11. The Things You Should Have On Your Checklist Before Thinking Of Getting A Los Angeles Limo And Conta
Author: Vikram Kumar

12. 7 Shopping Places In Goa You Should Not Miss Visiting
Author: Manisha Nigam

13. Hire Limousine And Party Bus Los Angeles To Have The Best Fun Ride Throughout The City
Author: Vikram Kumar

14. Mt. Seorak Tour – Can Add A Different Taste For Your Korea Private Tour!
Author: Tommy Na

15. Review These Aspects Of Fixed Base Operators In Aviation
Author: Aviation Infrastructure


Login To Account
Login Email:
Password:
Forgot Password?
New User?
Sign Up Newsletter
Email Address: