123ArticleOnline Logo
Welcome to 123ArticleOnline.com!
ALL >> Travel >> View Article

Sør-afrika Safari Safari Med Stil

By Author: Nyati
Total Articles: 7

Når du planlegger ferie for en familie eller en gruppe, er det alltid en fin balanse som må bli truffet mellom "det perfekte tilfluktsstedet" fra hverdagen og finne tilstrekkelig overnatting slik at ferien fortsatt er mer en opplevelse enn et ork. Det er der selskaper som Nyati Safari kommer inn i planleggingsprosessen. Hvis du vurderer å reise på safari i Sør-Afrika - en reise som hvis den ikke er riktig organisert kan være mer arbeid enn avslapping - så la Nyatis ekspert reise rådgivende team gjør alle de tunge løftene i planleggingsfasen for å hjelpe deg og ditt reisefølge med å finne "opplevelsen for livet."

Jeg trodde først at en safari i Sør-Afrika er for et farlig prospekt, med tramping gjennom bushlands, sko fulle av sand og skitt, vrimmel av mygg, og en mange andre plager. Men enhver bekymring jeg hadde ble imidlertid raskt opphevet da jeg så inn i Nyati Safari Lodge annlegg. En luksus destinasjon som ligger ved bredden av Olifants River i nærheten av Kruger nasjonalpark som er alt annet enn rustikk.

Man kan ikke unngå å overse ulempene med internasjonale reiser når reisemålet er så fantastisk. Anleggets 2 til 3-room private villaer i tillegg til store Cheetah Camp, som har plass til større grupper, har private fasiliteter, bassenger, grill områder, egen kokk, og eksklusive terrasser med panoramautsikt er alle bygget som skandinaviske hytter med 'sjarm og appell. Men opplevelsen er ikke bare om å slappe av i din private bolig eller se solen gå ned over elven mens du nyter lokale cocktails.

Komme ut og se de fantastiske severdighetene i Sør-Afrikas buskas er hovedpoenget for med å reise på en Safari ferie. Nyatis pakkereiser sikrer at de reisende kan gjøre akkurat dette. Nyati safari ferie pakkene inkluderer mange morgen bush turer og heldags åpen bilturer gjennom Kruger nasjonalpark, samt solnedgangs kjøretur på Nyati egen eiendom og halvdags "big 5" safariturer. På reiseruten er også en vandring ut til panorama Drakensberg-fjellene. Besøkende kan velge å legge til en rekke valgfrie aktiviteter til oppholdet. Enten det er storviltjakt du har lyst til, en tur i varmluftsballong eller en tur i mikrofly, eller bare litt ekstra tid i viltreservatet Kruger National Park, er mulighetene endeløse til å skreddersy din safariopplevelse i Sør-Afrika.

Spenningen er i midlertidig ikke kun begrenset til Kruger nasjonalpark. Reisende som søker en mer variert Safari opplevelse kan supplere sin tur med flere destinasjoner som f.eks til Cape Towns hotell Victoria og Alfred, en utflukt til Sør-Afrikas vingårder eller Garden Route langs kysten og til og med utflukt til det vakre og majestetiske Victoria Falls. Det er også mulighet for å kombinere safari utflukter med en uke i en fantastisk strand resort i Mauritius eller opphold på Nyati Beach Lodge i Mosambik.

Uansett hva slags ferie du leter etter, enten det er en avslappende og rolig ferie langs kysten av Olifants River eller noe litt mer eksotisk, vil Nyati Safaris reiserådgivere sikre at din safariopplevelse i Sør-Afrika er en du aldri vil glemme.

Total Views: 123Word Count: 493See All articles From Author

Travel Articles

1. Numerous Benefits Of Hiring Dfw Airport Taxi Or Shuttle Service In Texas!
Author: Shaik Hossain

2. Guided Tours To The Magical Hobbiton From Tauranga
Author: Roger Simister

3. How To Enjoy Great Facilities With All Inclusive Holidays
Author: Daisy Wilkinson

4. Stylish Rides And Low Prices With Limousine Washington Dc
Author: Stylish rides and low prices with Limousine Washin

5. Plan Your Vacation To Luton Airport- Hire Great Britain Cars
Author: jack pero

6. Rajasthan’s Top Tourist Attractions To Visit In Summer Season
Author: Swati Jain

7. Travel The Unforgettable Experience Of Africa’s Amazing Botswana And Serengeti Balloon Safaris
Author: Ombeni African Safari

8. Top Places That Compel A Solo Explorer To Travel In India
Author: Aura Voyages

9. Latin America Tourism Is Booming And Tour Operator Offers The Best Advice To Get The Most Of It!
Author: Anna Avanesova

10. Book Your Hoi An Hotel From Us
Author: Ms. Emma Tran

11. Enjoy A Variety Of Benefits With All Inclusive Holidays
Author: Amanda Sutcliffe

12. 4 Things That You Can Only Buy In Turkey
Author: flightsnfareuk

13. Get Married In San Antonio With A Wedding Party Bus San Antonio
Author: Cheap Limo Service DC

14. 3 Quirkiest Bars In Melbourne That Are Straight Out Of Your Dreams
Author: australiae-visa

15. Wedding Guest Transportation In Phoenix Charter Bus Rental
Author: Hire Charter Bus

Login To Account
Login Email:
Password:
Forgot Password?
New User?
Sign Up Newsletter
Email Address: