123ArticleOnline Logo
Welcome to 123ArticleOnline.com!

ALL >> Travel >> View Article

"sikt Høyt Og Ikke Reis Hjem Før Du Har Opplevd Alt! -alternativet Til En Cruise "

By Author: Nyati
Total Articles: 7

La meg gjette, det er feiretid, og en du er glad I foreslår at dere reiser på cruise? Og du tenker at det siste du har lyst til å gjøre er å tilbringe ferien din med å vente på stopp og utflukter.

Jeg har en bedre ide!

Fir samme tid og investering som en middels cruise – tur, kan du ta en ferie I Sør-Afrika. Og I stedet for å sitte på en båt og se verden passere, kan du være I hjertet av naturens vakreste og villeste områder.

I Sør-Afrika ligger Kruger Nasjonalpark, et 2 millioner hektar stort dyre reservat. Det er mange firmaer, blant annet Nyati safari som samarbeider med parken og private reservater i regionen for å tilby reisende en unik opplevelse for livet.

Det mest sennende tilbudet som er tilgjengelig for turister er Nyatis Safari opplevelser. Med alt fra selv guidede turer til fullt guidet 4 – eller 7 dagers luksus opplevelse med mange utflukter i den afrikanske bush, tilbyr disse pakkereisene alt det beste Sør-Afrika har å by på. Høydepunktet ved disse pakkereisene er å dra inn i bushen ved skumringen i en safari bil for å prøve få øye på ”big five” – løver, leoparder, elefanter, nesehorn og bøfler.

For dem som ikke ønsker å være i bushen og lete etter eksotiske dyr har Nyati Safari andre tilbud. Blant annet har Nyati en privat golfbane og tilgang til profesjonelle trenere som kan hjelpe deg. Det er også bare en times kjøretur fra Merensky Hotel & Spa, hvor man finner en goldfane hvor ingenting står imellom golferne og det Afrikanske dyrelivet. Tilbring ferien i Sør-Afrika i stil og komfort, og spill løs på det grønne.

Kanskje er du på jakt etter noe mer spenning og liker å jakte. Nyati har partnerskap med et lokalt selskap som tilbyr deg muligheten for å jakt etter ditt ønske, og ved de rette prosederer og lisenser, kan jegerne så trofeene de ønsker.

Hvis du heller typer heller vil lene deg tilbake og få inntrykkene servert, tilbyr Nyati mange tilleggsreiser som inkluderer luksustog overnatninger på et de mest luksuriøse togene i verden, Rovos Rail. Slapp av i komfort og se det afrikanske landskapet forandre seg på reisen fra Cape Town til Pretoria eller fra Pretoria til Victoria Falls. Her er noen av de vakreste landskapene i verden, blant annet landemerker i Kruger National Park og Victoria Falls i Zimbabwe.

Du får lite tid til deg selv og å nyte livet, så ikke velg et kjedelig feriemål i år. Vurder i stedet er Sør-Afrika ferie med Nyati. Du vil ikke blir skuffet.

Total Views: 123Word Count: 425See All articles From Author

Travel Articles

1. Celebrate Wedding Anniversary In Style With A Cheap Limo Rental
Author: Dylan MITCHELL

2. Things To Consider When Planning A Destination Wedding In Pushkar
Author: Manisha Nigam

3. A Range Of Transportation Options To Perfect Your Holiday's Plans
Author: Dylan MITCHELL

4. Allocate More For Beer With Limousine Service Of Boston
Author: Dylan MITCHELL

5. 5 Reasons For Boat Hire, Sydney Adventure Seekers Should Consider
Author: Liz Moyle

6. 4 Reasons To Hire A Yacht For Your Girly Getaway
Author: Liz Moyle

7. Three Things You Should Pack For Your First Kimberley Travel Cruise
Author: Liz Moyle

8. Etiquette Tips For Sharing A Cabin On Kimberley Cruises
Author: Liz Moyle

9. Get The Best Tour Guide To Make Your Tour Memorable
Author: Ricardo Davis

10. Promises Of Sai Baba
Author: Srisairam Subhayatra

11. Pilgrimage Attractions Of Sai Baba
Author: Srisairam Subhayatra

12. Merciful Sai Baba
Author: Srisairam Subhayatra

13. Top Honeymoon Destination In Mauritius And Dubai
Author: neeta verma

14. Five Miracles Of Shri Shirdi Sai Baba
Author: Srisairam Subhayatra

15. Baba's Daily Routine
Author: Srisairam Subhayatra


Login To Account
Login Email:
Password:
Forgot Password?
New User?
Sign Up Newsletter
Email Address: