123ArticleOnline Logo
Welcome to 123ArticleOnline.com!
ALL >> Travel >> View Article

Ut I Naturens Skjønnhet

By Author: Nyati
Total Articles: 7

Hvis du for noen år siden hadde fortalt en venn at du skulle på en Afrikansk Safari, ville du blitt møtt med lite tiltro. Nå, grunnet utviklingen av parker og reservater i hele Sør-Afrika, er safari her ikke bare trygt men også til rimelig priser. Kruger Nasjonalpark er en av de mest populære g mest utviklede regioner for slike ekskursjoner.

Under regulering av “South African National Parks (SANParks)” ble Kruger Nasjonalpark etablert like før 1900 for å beskytte det Sørafrikanske lavlandet og tilby reisende å utforske og oppleve over 2 millioner hektar av utrolig biologisk mangfold. Grunnet fokuset på å kontrollere jakt og bevare økologien i området har ikke Kruger Nasjonalpark gjerdene som var populære i hele regionen før 1900, på den måten trives dyrelivet bedre. Da det er en grense for hvor mye biltrafikk som er tillatt i parken daglig, og bare dem med reserverte rom i parken slippes inn når terskelen er nådd, er det mange selskaper som arbeider sammen med Kruger Nasjonalpark for å sikre de besøkende en unik og spennende safariopplevelse.

Nyati Safari, i partnerskap med Kruger Nasjonalpark, gir de reisende muligheten til å oppleve hvert aspekt av dyrelivet og skjønnheten til den Sørafrikanske bush i Kruger Nasjonalpark. Firmaets 4- eller 7-dagers safari pakkereiser gir den reisende muligheten til å bo i hjertet at Kruger Nasjonalpark i den privateide Balule Naturreservat. Overnattingssteder langs elven er bygget i tradisjonell afrikansk stil og inkluderer privat terrasse, hvor gjester kan se soloppgang hver morgen og solnedgang hver kveld over Olifant River. Reisende har et utvalg av overnattingsmuligheter å velge mellom. Alt fra små private enheter til større Cheetah Camp lodge områder, som kan være luksus bolig for inntil 12 personer

Enten du booker en 4- eller 7 – dagers reise, vil safarien inkludere flere åpen-bil kjøreturer gjennom Kruger nasjonalpark (et tilbud få reiseselskaper har lisens til å tilby), guidede turer i bushen ledet av sertifiserte og trente voktere, og kveldsturer gjennom Kruger Nasjonalpark i jakten på observasjoner av ”Big five” – løver, elefanter, bøffel, leoparder eller nesehorn. I tillegg til utflukter, kan de reisende booke en tilleggs- heldags tur inn til parken.

Med pakkereiser som er like rimelige som mer dagligdagse alternativer, kan Nyati Safari tilby reisende sjansen til å oppleve oasen av det afrikanske dyreliv, Kruger Nasjonalpark. Og hvis du kan utove oppholder, er Kruger Nasjonalpark i nærheten av mange andre attraksjoner i hele Afrika, hvorav Nyati tilbyr mange av disse som spesial destinasjoner inkludert i ditt 4- eller 7- dagers opphold. Ikke nøy deg med det vanlige. Tenk på Kruger Nasjonalpark som en destinasjon og gjør din ferie ekstraordinær.

Total Views: 190Word Count: 431See All articles From Author

Travel Articles

1. Numerous Benefits Of Hiring Dfw Airport Taxi Or Shuttle Service In Texas!
Author: Shaik Hossain

2. Guided Tours To The Magical Hobbiton From Tauranga
Author: Roger Simister

3. How To Enjoy Great Facilities With All Inclusive Holidays
Author: Daisy Wilkinson

4. Stylish Rides And Low Prices With Limousine Washington Dc
Author: Stylish rides and low prices with Limousine Washin

5. Plan Your Vacation To Luton Airport- Hire Great Britain Cars
Author: jack pero

6. Rajasthan’s Top Tourist Attractions To Visit In Summer Season
Author: Swati Jain

7. Travel The Unforgettable Experience Of Africa’s Amazing Botswana And Serengeti Balloon Safaris
Author: Ombeni African Safari

8. Top Places That Compel A Solo Explorer To Travel In India
Author: Aura Voyages

9. Latin America Tourism Is Booming And Tour Operator Offers The Best Advice To Get The Most Of It!
Author: Anna Avanesova

10. Book Your Hoi An Hotel From Us
Author: Ms. Emma Tran

11. Enjoy A Variety Of Benefits With All Inclusive Holidays
Author: Amanda Sutcliffe

12. 4 Things That You Can Only Buy In Turkey
Author: flightsnfareuk

13. Get Married In San Antonio With A Wedding Party Bus San Antonio
Author: Cheap Limo Service DC

14. 3 Quirkiest Bars In Melbourne That Are Straight Out Of Your Dreams
Author: australiae-visa

15. Wedding Guest Transportation In Phoenix Charter Bus Rental
Author: Hire Charter Bus

Login To Account
Login Email:
Password:
Forgot Password?
New User?
Sign Up Newsletter
Email Address: