123ArticleOnline Logo
Welcome to 123ArticleOnline.com!

ALL » Travel >> View Article

Ut I Naturens Skjønnhet

By Expert Author: Nyati

Hvis du for noen år siden hadde fortalt en venn at du skulle på en Afrikansk Safari, ville du blitt møtt med lite tiltro. Nå, grunnet utviklingen av parker og reservater i hele Sør-Afrika, er safari her ikke bare trygt men også til rimelig priser. Kruger Nasjonalpark er en av de mest populære g mest utviklede regioner for slike ekskursjoner.

Under regulering av “South African National Parks (SANParks)” ble Kruger Nasjonalpark etablert like før 1900 for å beskytte det Sørafrikanske lavlandet og tilby reisende å utforske og oppleve over 2 millioner hektar av utrolig biologisk mangfold. Grunnet fokuset på å kontrollere jakt og bevare økologien i området har ikke Kruger Nasjonalpark gjerdene som var populære i hele regionen før 1900, på den måten trives dyrelivet bedre. Da det er en grense for hvor mye biltrafikk som er tillatt i parken daglig, og bare dem med reserverte rom i parken slippes inn når terskelen er nådd, er det mange selskaper som arbeider sammen med Kruger Nasjonalpark for å sikre de besøkende en unik og spennende safariopplevelse.

Nyati Safari, i partnerskap med Kruger Nasjonalpark, gir de reisende muligheten til å oppleve hvert aspekt av dyrelivet og skjønnheten til den Sørafrikanske bush i Kruger Nasjonalpark. Firmaets 4- eller 7-dagers safari pakkereiser gir den reisende muligheten til å bo i hjertet at Kruger Nasjonalpark i den privateide Balule Naturreservat. Overnattingssteder langs elven er bygget i tradisjonell afrikansk stil og inkluderer privat terrasse, hvor gjester kan se soloppgang hver morgen og solnedgang hver kveld over Olifant River. Reisende har et utvalg av overnattingsmuligheter å velge mellom. Alt fra små private enheter til større Cheetah Camp lodge områder, som kan være luksus bolig for inntil 12 personer

Enten du booker en 4- eller 7 – dagers reise, vil safarien inkludere flere åpen-bil kjøreturer gjennom Kruger nasjonalpark (et tilbud få reiseselskaper har lisens til å tilby), guidede turer i bushen ledet av sertifiserte og trente voktere, og kveldsturer gjennom Kruger Nasjonalpark i jakten på observasjoner av ”Big five” – løver, elefanter, bøffel, leoparder eller nesehorn. I tillegg til utflukter, kan de reisende booke en tilleggs- heldags tur inn til parken.

Med pakkereiser som er like rimelige som mer dagligdagse alternativer, kan Nyati Safari tilby reisende sjansen til å oppleve oasen av det afrikanske dyreliv, Kruger Nasjonalpark. Og hvis du kan utove oppholder, er Kruger Nasjonalpark i nærheten av mange andre attraksjoner i hele Afrika, hvorav Nyati tilbyr mange av disse som spesial destinasjoner inkludert i ditt 4- eller 7- dagers opphold. Ikke nøy deg med det vanlige. Tenk på Kruger Nasjonalpark som en destinasjon og gjør din ferie ekstraordinær.

Total Views : 118Word Count Appx. : 431See All articles From Author

Travel Articles

1. With A Quality, Cheap Limo Bus, Dc Is Still A Lot Of Fun
Author: partybusdcrental

2. High End Transport For All Occasions With Limo Rentals In Phoenix
Author: Jordan I. Paige

3. Hassle Free Travel With Baltimore Car Service
Author: Chris Cornell

4. "shared Past Puts Us All In The Same Boat"
Author: Kosher Cruise

5. How Not To Mess Up Your Best Friend’s Wedding
Author: Limo Rental Atlanta

6. Discover Costa Rica- The World Of Wanderlust!
Author: Dorian D

7. Vip Airport Transfer Service Kenya Offers Safe And Timely Travel To Your Destination
Author: giliesreory

8. Guest House North Devon Will Bring You Close To Nature
Author: Brian Miller

9. English Words That Should Not Be Used Overseas
Author: www.cheapfares.com

10. Make Flying More Comfortable
Author: www.cheapfares.com

11. Do Not Be Humiliated At The Airport
Author: www.cheapfares.com

12. “homeless” First Class Traveler
Author: www.cheapfares.com

13. Us Legacy Airlines Introducing “no Frills” Fares
Author: www.cheapfares.com

14. Business Travelers Drawn To Uber And Lyft
Author: www.cheapfares.com

15. New Approach To Hotel Loyalty Programs
Author: www.cheapfares.com

Login To Account
Login Email:
Password:
Forgot Password?
New User?
Sign Up Newsletter
Email Address: