123ArticleOnline Logo
Welcome to 123ArticleOnline.com!

ALL >> Travel >> View Article

Ut I Naturens Skjønnhet

By Author: Nyati
Total Articles: 7

Hvis du for noen år siden hadde fortalt en venn at du skulle på en Afrikansk Safari, ville du blitt møtt med lite tiltro. Nå, grunnet utviklingen av parker og reservater i hele Sør-Afrika, er safari her ikke bare trygt men også til rimelig priser. Kruger Nasjonalpark er en av de mest populære g mest utviklede regioner for slike ekskursjoner.

Under regulering av “South African National Parks (SANParks)” ble Kruger Nasjonalpark etablert like før 1900 for å beskytte det Sørafrikanske lavlandet og tilby reisende å utforske og oppleve over 2 millioner hektar av utrolig biologisk mangfold. Grunnet fokuset på å kontrollere jakt og bevare økologien i området har ikke Kruger Nasjonalpark gjerdene som var populære i hele regionen før 1900, på den måten trives dyrelivet bedre. Da det er en grense for hvor mye biltrafikk som er tillatt i parken daglig, og bare dem med reserverte rom i parken slippes inn når terskelen er nådd, er det mange selskaper som arbeider sammen med Kruger Nasjonalpark for å sikre de besøkende en unik og spennende safariopplevelse.

Nyati Safari, i partnerskap med Kruger Nasjonalpark, gir de reisende muligheten til å oppleve hvert aspekt av dyrelivet og skjønnheten til den Sørafrikanske bush i Kruger Nasjonalpark. Firmaets 4- eller 7-dagers safari pakkereiser gir den reisende muligheten til å bo i hjertet at Kruger Nasjonalpark i den privateide Balule Naturreservat. Overnattingssteder langs elven er bygget i tradisjonell afrikansk stil og inkluderer privat terrasse, hvor gjester kan se soloppgang hver morgen og solnedgang hver kveld over Olifant River. Reisende har et utvalg av overnattingsmuligheter å velge mellom. Alt fra små private enheter til større Cheetah Camp lodge områder, som kan være luksus bolig for inntil 12 personer

Enten du booker en 4- eller 7 – dagers reise, vil safarien inkludere flere åpen-bil kjøreturer gjennom Kruger nasjonalpark (et tilbud få reiseselskaper har lisens til å tilby), guidede turer i bushen ledet av sertifiserte og trente voktere, og kveldsturer gjennom Kruger Nasjonalpark i jakten på observasjoner av ”Big five” – løver, elefanter, bøffel, leoparder eller nesehorn. I tillegg til utflukter, kan de reisende booke en tilleggs- heldags tur inn til parken.

Med pakkereiser som er like rimelige som mer dagligdagse alternativer, kan Nyati Safari tilby reisende sjansen til å oppleve oasen av det afrikanske dyreliv, Kruger Nasjonalpark. Og hvis du kan utove oppholder, er Kruger Nasjonalpark i nærheten av mange andre attraksjoner i hele Afrika, hvorav Nyati tilbyr mange av disse som spesial destinasjoner inkludert i ditt 4- eller 7- dagers opphold. Ikke nøy deg med det vanlige. Tenk på Kruger Nasjonalpark som en destinasjon og gjør din ferie ekstraordinær.

Total Views: 183Word Count: 431See All articles From Author

Travel Articles

1. A Whole New World-at The Top, Burj Khalifa
Author: Dalphine Wanjiru

2. Manav Attestation Services – Authentic Attestation
Author: Manav

3. Cheap Holidays To Penang Take You To Charming Places
Author: Amanda Sutcliffe

4. Luxury Tour To India - The Spa And Ayurveda Experience
Author: Ankit Patel

5. Best Travel Tips That Will Help Make A Trip Smoother
Author: allikhan

6. Wonderful Eco Tours In Trinidad And Tobago
Author: bainedushanek

7. Cheap Holidays To Seychelles Take You To Enchanting Beaches
Author: Amanda Sutcliffe

8. Explore Some Interesting Aspects With Cheap Holidays To Langkawi
Author: Amanda Sutcliffe

9. Book Greek Islands Yacht Charters For Wonderful Vacation Experiences
Author: George Iatridis

10. Discover The Amazing Gems Of Nha Trang With An Expert Tour Operator In Vietnam
Author: Dothanh Quan

11. Cape Town Private Tours Are Announced For Those Who Wish For Maximum Luxury!
Author: Matthew Wilson

12. Get Ready To Wed By Booking Limo Service In Gaithersburg
Author: Cheap Limo Service DC

13. 5 Best Hotels In Bhubaneswar To Host Wedding Ceremony
Author: Satish Nilekani

14. How To Travel On Budget While Traveling Solo
Author: MyChoize Cars

15. Sukhad Yatra’s - ‘know–your–highway’ Feature Eases Highway Commuter’s Journey
Author: Prashanth varma

Login To Account
Login Email:
Password:
Forgot Password?
New User?
Sign Up Newsletter
Email Address: