123ArticleOnline Logo
Welcome to 123ArticleOnline.com!

ALL >> Travel >> View Article

Ut I Naturens Skjønnhet

By Expert Author: Nyati

Hvis du for noen år siden hadde fortalt en venn at du skulle på en Afrikansk Safari, ville du blitt møtt med lite tiltro. Nå, grunnet utviklingen av parker og reservater i hele Sør-Afrika, er safari her ikke bare trygt men også til rimelig priser. Kruger Nasjonalpark er en av de mest populære g mest utviklede regioner for slike ekskursjoner.

Under regulering av “South African National Parks (SANParks)” ble Kruger Nasjonalpark etablert like før 1900 for å beskytte det Sørafrikanske lavlandet og tilby reisende å utforske og oppleve over 2 millioner hektar av utrolig biologisk mangfold. Grunnet fokuset på å kontrollere jakt og bevare økologien i området har ikke Kruger Nasjonalpark gjerdene som var populære i hele regionen før 1900, på den måten trives dyrelivet bedre. Da det er en grense for hvor mye biltrafikk som er tillatt i parken daglig, og bare dem med reserverte rom i parken slippes inn når terskelen er nådd, er det mange selskaper som arbeider sammen med Kruger Nasjonalpark for å sikre de besøkende en unik og spennende safariopplevelse.

Nyati Safari, i partnerskap med Kruger Nasjonalpark, gir de reisende muligheten til å oppleve hvert aspekt av dyrelivet og skjønnheten til den Sørafrikanske bush i Kruger Nasjonalpark. Firmaets 4- eller 7-dagers safari pakkereiser gir den reisende muligheten til å bo i hjertet at Kruger Nasjonalpark i den privateide Balule Naturreservat. Overnattingssteder langs elven er bygget i tradisjonell afrikansk stil og inkluderer privat terrasse, hvor gjester kan se soloppgang hver morgen og solnedgang hver kveld over Olifant River. Reisende har et utvalg av overnattingsmuligheter å velge mellom. Alt fra små private enheter til større Cheetah Camp lodge områder, som kan være luksus bolig for inntil 12 personer

Enten du booker en 4- eller 7 – dagers reise, vil safarien inkludere flere åpen-bil kjøreturer gjennom Kruger nasjonalpark (et tilbud få reiseselskaper har lisens til å tilby), guidede turer i bushen ledet av sertifiserte og trente voktere, og kveldsturer gjennom Kruger Nasjonalpark i jakten på observasjoner av ”Big five” – løver, elefanter, bøffel, leoparder eller nesehorn. I tillegg til utflukter, kan de reisende booke en tilleggs- heldags tur inn til parken.

Med pakkereiser som er like rimelige som mer dagligdagse alternativer, kan Nyati Safari tilby reisende sjansen til å oppleve oasen av det afrikanske dyreliv, Kruger Nasjonalpark. Og hvis du kan utove oppholder, er Kruger Nasjonalpark i nærheten av mange andre attraksjoner i hele Afrika, hvorav Nyati tilbyr mange av disse som spesial destinasjoner inkludert i ditt 4- eller 7- dagers opphold. Ikke nøy deg med det vanlige. Tenk på Kruger Nasjonalpark som en destinasjon og gjør din ferie ekstraordinær.

Total Views: 142Word Count: 431See All articles From Author

Travel Articles

1. The Tour Tuscany Offers You The Real Italian Holiday Experience
Author: marlinsanton

2. How Tempo Traveller Hire In Puri The Best Option To Explore The Land Of Lord?
Author: Bipin Kumar Samantaray

3. Korea Tour
Author: Tommy Na

4. Covering All Of Your Holiday Related Travel Needs With A Dc Charter Bus Company
Author: David WILSON

5. Why People Choose To Have Private Car Hire Sydney For Travel Needs
Author: Nicholas Matthew

6. Why Should Tourists Prefer To Have Chauffeur Hire Sydney For Travelling
Author: Nicholas Matthew

7. 3 Advantages In Private Transfer Offered By Sydney Car Hiring Agencies
Author: Nicholas Matthew

8. Are The Private Car Transfers Essential And Justified In Modern Day Scenario
Author: Nicholas Matthew

9. Amazing Wildlife In Morocco
Author: Eric Watson

10. Airport Car Service Boston Offer Safe And Comfortable Ride To Reach Your Destination On Time
Author: mikeadene

11. Tour To Korea – Opt For A Seoul Private Tour Now!
Author: Tommy Na

12. Visit More & New Popular Sightseeing In Japan Tours
Author: Steve Corrigan

13. How Not To Compromise On Quality While Renting A Limo?
Author: Ed Chase

14. Respect The Office Of The Presidency With A Charter Bus Washington Dc
Author: Limo Service DC

15. How To Maximise The Benefits Accrued Through Swiss Cottage Tents
Author: Ajay Martha


Login To Account
Login Email:
Password:
Forgot Password?
New User?
Sign Up Newsletter
Email Address: