123ArticleOnline Logo
Welcome to 123ArticleOnline.com!

ALL >> Travel >> View Article

Ut I Naturens Skjønnhet

By Author: Nyati
Total Articles: 7

Hvis du for noen år siden hadde fortalt en venn at du skulle på en Afrikansk Safari, ville du blitt møtt med lite tiltro. Nå, grunnet utviklingen av parker og reservater i hele Sør-Afrika, er safari her ikke bare trygt men også til rimelig priser. Kruger Nasjonalpark er en av de mest populære g mest utviklede regioner for slike ekskursjoner.

Under regulering av “South African National Parks (SANParks)” ble Kruger Nasjonalpark etablert like før 1900 for å beskytte det Sørafrikanske lavlandet og tilby reisende å utforske og oppleve over 2 millioner hektar av utrolig biologisk mangfold. Grunnet fokuset på å kontrollere jakt og bevare økologien i området har ikke Kruger Nasjonalpark gjerdene som var populære i hele regionen før 1900, på den måten trives dyrelivet bedre. Da det er en grense for hvor mye biltrafikk som er tillatt i parken daglig, og bare dem med reserverte rom i parken slippes inn når terskelen er nådd, er det mange selskaper som arbeider sammen med Kruger Nasjonalpark for å sikre de besøkende en unik og spennende safariopplevelse.

Nyati Safari, i partnerskap med Kruger Nasjonalpark, gir de reisende muligheten til å oppleve hvert aspekt av dyrelivet og skjønnheten til den Sørafrikanske bush i Kruger Nasjonalpark. Firmaets 4- eller 7-dagers safari pakkereiser gir den reisende muligheten til å bo i hjertet at Kruger Nasjonalpark i den privateide Balule Naturreservat. Overnattingssteder langs elven er bygget i tradisjonell afrikansk stil og inkluderer privat terrasse, hvor gjester kan se soloppgang hver morgen og solnedgang hver kveld over Olifant River. Reisende har et utvalg av overnattingsmuligheter å velge mellom. Alt fra små private enheter til større Cheetah Camp lodge områder, som kan være luksus bolig for inntil 12 personer

Enten du booker en 4- eller 7 – dagers reise, vil safarien inkludere flere åpen-bil kjøreturer gjennom Kruger nasjonalpark (et tilbud få reiseselskaper har lisens til å tilby), guidede turer i bushen ledet av sertifiserte og trente voktere, og kveldsturer gjennom Kruger Nasjonalpark i jakten på observasjoner av ”Big five” – løver, elefanter, bøffel, leoparder eller nesehorn. I tillegg til utflukter, kan de reisende booke en tilleggs- heldags tur inn til parken.

Med pakkereiser som er like rimelige som mer dagligdagse alternativer, kan Nyati Safari tilby reisende sjansen til å oppleve oasen av det afrikanske dyreliv, Kruger Nasjonalpark. Og hvis du kan utove oppholder, er Kruger Nasjonalpark i nærheten av mange andre attraksjoner i hele Afrika, hvorav Nyati tilbyr mange av disse som spesial destinasjoner inkludert i ditt 4- eller 7- dagers opphold. Ikke nøy deg med det vanlige. Tenk på Kruger Nasjonalpark som en destinasjon og gjør din ferie ekstraordinær.

Total Views: 161Word Count: 431See All articles From Author

Travel Articles

1. Tanzania Family Safari Invites You For Adventurous Holidays With Your Family
Author: friendssafaris

2. Quality But Cheap Limo Service In Phoenix, Az
Author: John Parker

3. Tips For Taking The Best Pictures On Your Luxury Boat Charter
Author: Liz Moyle

4. Luxury Tour Packages In India
Author: Top Travel and Tours Pvt Ltd

5. Tips For Kimberley Holidays For Honeymooners
Author: Liz Moyle

6. Tips For Making The Most Of Luxury Boat Hire, Sydney Visitors Should Know
Author: Liz Moyle

7. How To Make Your Cabin Feel Bigger On Luxury Kimberley Cruises
Author: Liz Moyle

8. Refuge From Heat For Weddings In Miami Via Bus Rental Service
Author: Hire Charter Bus

9. Worry-free Honeymoon Rides Through San Diego Car Service
Author: MARK JONY

10. The Priority Of Time During Your Wedding Via Limo Rental In Atlanta, Ga
Author: Anderson Parker

11. Making The Bachelor Party Better, One Detail At A Time, With An Atlanta Party Bus Rental
Author: Cheaplimoservicedc

12. How Egypt Travel Packages Offer You The Sights Of Internal Traditional And Cultural Vision?
Author: Amir Mores

13. Hotels In Nairobi And Mombasa – Great Accommodations For Great Holidays
Author: Liz Tapawa

14. Budget Sea Beach Resort In Puri- Online Booking
Author: puri holidays

15. Visit A Little China In Puri- Hotel Holiday Resort Presents Its Best Chinese Delight
Author: puri holidays

Login To Account
Login Email:
Password:
Forgot Password?
New User?
Sign Up Newsletter
Email Address: