123ArticleOnline Logo
Welcome to 123ArticleOnline.com!
ALL >> Travel >> View Article

Opplev Fantastiske Victoria Falls!

By Author: linnea riis
Total Articles: 7

Ingenting i naturen kan måle seg med flotte vannfall. Hvis du planlegger en reise til Afrika, har du en unik mulighet til å besøke Victoria Falls, som er regner som et av naturens syv undre. Referert til som Mosi-oa-Tunya- ”buldrende røyk”, fikk Victoria Falls sitt navn til ære for dronning Victoria da den skotske misjonæren David Livingstone ble den første europeeren som fikk oppleve kreftene til det massive vannfallet i 1855. Victoria Falls blir regnet som et av de største vannfallene i verden, men ble først en turistattraksjon i starten av 1900 tallet da togbane- broen ble bygget over Zambezi elven, mellom Zimbabwe og Zambia. Med sine 1700 meter vide og 100 meters høye vannfall er Victoria Falls et absolutt fantastisk syn. Og det er tettere på enn du kanskje tenker.

Hvis du reiser til Afrika med Nyati Safari på en av deres 4-7 netters luksus safari pakkereiser, kan du lett kombinere det med dette eksotiske stedet i Zimbabwe.

Grunnpakken er i seg selv en fantastisk ferie. De 4-7 netters luksus safari pakkereiser, er komplette med overnatting langs Olifant River, gourmet måltider basert på lokale kulinariske spesialiteter, og sammensatt safari program. Blant aktivitetene inkludert i programmet er guidene bush vandringer, ”big five” safari, en ekskursjon til Drakensfjellene, og tur i safari bil gjennom Kruger Nasjonalpark.

Kombiner grunnpakken med Nyatis Victoria Falls opplevelse i Zimbabwe for ekstra opplevelse Overnatninger i Nyatis pakkereiser inkluderer 2 netter på det 5 stjerners hoteller Victoria Falls Hotell. Hotellet ble etablert i 1904 og har operert med Victoria Falls lengre enn andre rundt Victoria falls, og de har tilbrakt de siste 210 årene med å optimere turistopplevelsen. De 108 rommene som er tilgjengelig for gjester, har utsikt enten over det den store velholdte tropiske hagen som omgir hotellet, eller mot vannfallet.

Disse to dagene vil de reisende oppleve både en guidet vandretur ved Victoria Falls og en solnedgangs cruise på Zambezi River. En frokost buffé er inkludert i turen, og til de andre måltidene kan de reisende besøke en av de tre restaurantene som ligger ved Victoria Falls. Hotellet er lokalisert slik at de besøkende har enkel tilgang til hager omkring og til og med ut til den byen ved Victoria Falls.

During these two nights, travelers will experience both a guided walking tour of Victoria Falls and a Sundowner cruise along the Zambezi River. A breakfast buffet is included with the trip, and for other meals, visitors to the hotel can visit any of the three restaurants located on Victoria Falls Hotel’s grounds. The Hotel is situated such that travelers can easily access paths into the surrounding garden and even venture out into the surrounding town of Victoria Falls.

Feriering I Afrika er en opplevelser for livet. Så hvis du allerede skal til landet, hvorfor ikke utnytte muligheten til å reise til Victoria Falls? Tror du det er ikke rimelig eller for komplisert å sjonglere reiseruter? La Nyati Safari håndtere opplysningene - de gjør opplevelsen rimelig og problemfritt. Bare len deg tilbake, slapp av og nyt det vakre Victoria Falls.

Total Views: 206Word Count: 503See All articles From Author

Travel Articles

1. Visit The Uae Capital With Cheap Abu Dhabi Holidays
Author: Amanda Sutcliffe

2. 3 Historical Treasures In Turkey That You Can`t Afford To Miss
Author: flightsnfareuk

3. Two Of The Most Popular Uses For A Shipping Container
Author: Catherine Jade

4. How To Enjoy The Best Experiences With Toronto Holidays
Author: Daisy Wilkinson

5. Overview Of Nhai’s International & Domestic Highway Projects
Author: srihith vala

6. How Containers Are Beneficial In Freight Shipping
Author: Catherine Jade

7. Gift Your Prospective Family A Wedding Ride With Dulles Airport Limo Service
Author: dulleslimoservice

8. A Summer Getaway That Promises Leisure, Movies And Much More
Author: Mike Suthar

9. Explore Globally Renowned Attractions With Dubai Holidays
Author: Amanda Sutcliffe

10. The Moment You Look For Cheap Limo Deals Is The Moment Mistakes Happen
Author: Cheap Limo Service DC

11. Is Your Travel Agency Software Ready For Today's Consumer?
Author: Glenn

12. Rooms In Solihull,hotels In Solihull
Author: Rahul Sharma

13. Easy Elopements With A Dc Coach Bus Service
Author: dccharterbus

14. Keep The Nuptial Bubble Intact With Phoenix Airport Car Service
Author: Keep the Nuptial Bubble Intact with Phoenix Airpor

15. 3 Things Your Teen Can Bring On A Coach Bus Rental Chicago For Prom Night
Author: Hire Charter Bus

Login To Account
Login Email:
Password:
Forgot Password?
New User?
Sign Up Newsletter
Email Address: