123ArticleOnline Logo
Welcome to 123ArticleOnline.com!

ALL >> Travel >> View Article

Spennende Måter å Losjere I Sør-afrika

By Author: Nyati1
Total Articles: 7

Sør-Afrika har blitt en av de hotteste reisemålene på planeten. Folk fra alle land og økonomiske situasjoner besøker ofte landet. Selv om mange sørafrikanere snakker engelsk, kan turister fortsatt få en meget autentisk afrikansk opplevelse. Det er mange spennende måter å losjere i Sør-Afrika enten den reisende søker en rustikk opplevelse, eller ønsker å bo, i det minste midlertidig, omgitt av luksus. Noen rom inkluderer personlig butlerservice.

Johannesburg, Pretoria og Cape Town er bare tre av de store stedene å losjere i SørAfrika. Alternativene inkluderer luksuriøse femstjerners telt og mer primitive telt for en komplett med safariopplevelse. Johannesburg, som en av de 50 største storbyområdene i verden, har alle kjedene og lokale hoteller man forventer av en storby. Pretoria og Cape Town mangler heller ikke innkvarteringer av alle typer. Fordi landet har blitt et så veldig populært reisemål, tilbyr til og med mer landlige områder som Kruger National Park mange måter å losjere i Sør-Afrika.

"Jeg elsker Sør-Afrika fordi det føles som om jeg er i Australia og Afrika på samme tid," sa Carol Jones i Sydney, New South Wales, Australia. "Cape Town blir ofte sammenlignet med Sydney, og jeg må være enig på noen måter. Det er betryggende å høre det engelske språket, men samtidig bli utsatt for så mange forskjellige dialekter og kulturelle opplevelser. Jeg har bodd overalt fra Hyatt Regency i Johannesburg til Lower Sabie Rest Camp i Kruger National Park. "

John Chan, en entreprenør fra Los Angeles, California i USA, gjentok lignende tanker om måter å losjere i Sør-Afrika.

"Jeg har vært ganske åpen om min kjærlighet til Kruger National Park," sa Chan. "Det er både en eksotisk og behagelig opplevelse for reisende i alle evner og aldre. Men jeg liker også noen av bush hyttene og jordhyttene. En favoritt jeg kan nevne er på Sabi Sabi Private Game Reserve. "

Nesten alle lodger og andre typer overnattingssteder i og utenfor Johannesburg tilbyr luft- eller bakketransport. Ellers kan representanter avtale andre løsninger. Den berømte sørafrikanske gjestfrihet har gjort at Jones, en enkelt kvinnelige reisende, føler deg komfortabel med å gå overalt fra indre by til isolerte områder i naturen.

"Jeg er alltid forsiktig når jeg reiser alene, men jeg må si at Sør-Afrika er hjemmet til noen av de mest fremragende turistguider i verden," sier Jones. "Selvfølgelig er det viktig å sjekke folks omdømme og referanser. Ta alltid forhåndsregler, spesielt hvis du reiser alene. Jeg sier dette for mannlige enkeltreisende også. Men egentlig, tror jeg Sør-Afrika er et av de tryggeste og mest spennende stedene i verden enkelt reisende kan besøke. Du kan virkelig ikke sette den kulturelle opplevelser opp mot den økonomiske verdien, selv om du ønsker en fem-stjerners lodge i Sør-Afrika. Hvis du har lyst til å reise dit, så gjør det. Du vil ikke angre på det! "

Total Views: 107Word Count: 462See All articles From Author

Travel Articles

1. Guide For Beginners- Tips Before Going To Sichuan Or Qinghai Birding Tour
Author: Bella Zhang

2. 10 Incredible Reasons Why South Delhi Is The Best Place To Stay At When You Visit New Delhi
Author: Satya Delhi

3. Tips For A Wonderful Holiday With Milan Malpensa Airport Transfer
Author: Directransfers

4. So You Put The Wrong Fuel In Your New Subaru Wrx: What Happens Next?
Author: Ben Sporn

5. Korea Taxi Tour – Take Advantage Of Driver Guide Tour!
Author: Brian Lee

6. Have A Leisure Stay At Best Beach Hotel Puri
Author: puri holidays

7. Book The Best Beach Resort At Affordable Prices
Author: puri holidays

8. Enjoy The Beach At Hotel Holiday Resort Puri
Author: puri holidays

9. Limousine Los Angeles – Travel With Luxury!
Author: Vikram Kumar

10. Limo Service In Los Angeles Is A Solution For Travelers
Author: Vikram Kumar

11. The Things You Should Have On Your Checklist Before Thinking Of Getting A Los Angeles Limo And Conta
Author: Vikram Kumar

12. 7 Shopping Places In Goa You Should Not Miss Visiting
Author: Manisha Nigam

13. Hire Limousine And Party Bus Los Angeles To Have The Best Fun Ride Throughout The City
Author: Vikram Kumar

14. Mt. Seorak Tour – Can Add A Different Taste For Your Korea Private Tour!
Author: Tommy Na

15. Review These Aspects Of Fixed Base Operators In Aviation
Author: Aviation Infrastructure


Login To Account
Login Email:
Password:
Forgot Password?
New User?
Sign Up Newsletter
Email Address: