123ArticleOnline Logo
Welcome to 123ArticleOnline.com!
ALL >> Business >> View Article

De Fem Bedste Ferie Destinationer I Sydafrika

Profile Picture
By Author: nyatisafaridk
Total Articles: 1
Comment this article
Facebook ShareTwitter ShareGoogle+ ShareTwitter Share

Hvis du planlægger den perfekte familie ferie med naturoplevelser i verdensklasser er Sydafrika et oplagt valg. Det er et af de sikreste steder i Afrika at tage til og så er det uden tvivl det mest udviklede land i Afrika, hvor man kan stole på, at de oplevelser der stilles i udsigt også lever op til forventningerne. I det følgende kan du læse om nogle af landets højdepunkter.
Kruger Nationalpark
Kruger Nationalpark er en af de største nationalparker i Afrika med den højeste koncentration af dyr. Parken er verdensberømt for sine næste 2 millioner hektar med 16 økosystemer, hvilket gør den til den park i verden med den største variation af dyr og natur. Dette er Afrika når det er bedst. Oplev “Big 5” (næsehorn, elefant, bøffel, løve og leopard) enten til fods eller i åbne 4x4 safari biler. Du kan vælge at bo inde i selve parken på de lidt mere simple lodges, der ligger her. Du kan også vælge at bo i det område, der populært betegnes som Great Kruger National Park. Det er et bælte, der omkranser selve nationalparken, hvor private har fået lov at købe ...
... land, der grænser op til nationalparken. Her er ingen hegn imellem selve nationalparken og dette areal, så det er de samme dyr, der kan opleves her som inde i selve nationalparken. Til gengæld kan man bo under noget mere luksuriøse former her end det er muligt inde i Kruger Nationalpark. Det vil være muligt at finde rigtigt gode deals online på nogle af disse luksus lodges.
Cape Town og Kapprovinsen
Cape Town er en af verdens absolut smukkeste storbyer og byen byder udover sin skønhed på shopping i verdensklasse, natteliv samt vin- og madoplevelser i særklasse og gå ikke glip af et besøg på det karakteristiske Taffelbjerg, byens varemærke. En tur rundt i Kapprovinsen byder også på fantastiske naturoplevelser. Her finder du blandt andet charmerende fiskerlejer, smukke kendis strande, hvalsafari og naturligvis Kap det Gode Håb, hvor havene mødes. Her er også mulighed for at besøge en af verdens smukkeste botaniske haver, sejle ud til fængselsøen Robben Island, hvor Nelson Mandela sad fanget og rund dit besøg af med uovertruffent dybhavsfiskeri eller måske en spændende dykkertur under havets overflade.
Vinlandet
Oplev de prisvindende sydafrikanske vine på førstehånd på en tur gennem det sydafrikanske vinland ad en af de berømte vinruter. Vinlandet kan både opleves med egen lejebil eller på en guidet tur. Gå ikke glip af de smukke historiske landsbyer her bygget i den karakteristiske Kap Holland arkitektur. Du kan også vælge at tage et par nætter her, fx i Stellenbosch by, en af de ældste europæiske bosættelser eller oplev en af de skønne vingårde, som er blevet ombygget til luksus boutique hotel.
Garden Route
Sydafrikas berømte Garden Route er et rent paradis og uden tvivl en af verdens smukkeste kystlinjer. Garden Route består aft re nationalparker og byder på naturoplevelser i verdensklasse. Naturelskere valfarter hertil fra nær og fjern for at opleve et af naturens mirakler helt tæt på. Nogle af højdepunkterne langs denne smukke kystlinje inkluderer Mossel Bay, Knysna, Oudtshoorn, Plettenberg Bay og Nature's Valley; og ikke mindst George, den største by på denne strækning, hvortil man fx kan flyve fra Cape Town. Det er en god ide at have en fast base i fx den charmerende by Knysna, hvorfra man vil kunne køre til alle højdepunkterne langs Garden Route på dagsudflugter.
Johannesburg
Oplev Johannesburg, Sydafrikas største by, også kendt som “City of Gold”, fordi byen blev grundlagt af guldgravere helt tilbage i 1886, da man fandt guld i området. Byen er siden vokset til den dynamiske storby, vi kender i dag med et pulserende forretningsliv samt masser af shopping, underholdning og kulturoplevelser. Byen er i dag Sydafrikas finansielle og industrielle center og et trafikalt og kommercielt tyngdepunkt for hele det sydlige Afrika. Gå ikke glip af muligheden for at opleve denne imponerende metropolis på vej til flere oplevelser i Sydafrika.

Total Views: 137Word Count: 646See All articles From Author

Add Comment

Business Articles

1. Lucintel Forecasts The Global Crude Heater Market Is Expected To Grow With A Cagr Of 4.5% From 2024 To 2030
Author: Lucintel LLC

2. How To Measure The Success Of Your Rpo Partnership
Author: VanatorRPO

3. Lucintel Forecasts The Global Cough Remedy Market To Reach $1 Billion By 2030
Author: Lucintel LLC

4. Are There Different Types Of Esd Tables Available?
Author: Jagadeesan

5. How To Extend The Lifespan Of Your Hydraulic Industrial Lift
Author: Jagadeesan

6. How Best Quality Skin Hydration Mask Work For Your Skin?
Author: Xtaz Mask

7. Mayank Domestic And International Movers | Call: @8792441400
Author: mayanksharma

8. Channel Partner Intelligence: The Power Of Collaborations To Unleash Growth
Author: Netscribes

9. How Customer Intelligence Helps Design Intelligent Business Practices
Author: Netscribes

10. The Importance And Evolution Of School Uniforms: A Comprehensive Guide
Author: abushaikh7261

11. Iso 17020 Certification Conformity Assessment - Comparison Of Iso 17020 And Iso 17025 Standards
Author: Sahin Alam

12. Dialyzer Market Size, Trends, Analysis, Demand, Outlook And Forecast By 2030
Author: pranju

13. How Can Ansoff Matrix Be Used For Developing Successful Business Strategies?
Author: Expandus Business Coaching

14. Deep Cleaning Service In Gurgaon
Author: Balaji Cleaning Agency

15. Lucintel Forecasts The Global Catheter Market To Reach $42 Billion By 2030
Author: Lucintel LLC

Login To Account
Login Email:
Password:
Forgot Password?
New User?
Sign Up Newsletter
Email Address: