123ArticleOnline Logo
Welcome to 123ArticleOnline.com!
ALL >> Health >> View Article

Ψυχολογικά τεστ γύ&#

Profile Picture
By Author: Mike Jackson
Total Articles: 1
Comment this article
Facebook ShareTwitter ShareGoogle+ ShareTwitter Share

Κάθε οργανισμός σ’ αυτόν τον κόσμο έχει τον δικό του τρόπο να αντιδρά στα εξωτερικά ερεθίσματα. Τα ζώα αντιδρούν στα ερεθίσματα με τους δικούς τους ξεχωριστούς τρόπους. Το ίδιο παρατηρείται και στην περίπτωση των αντρών και ...
... των γυναικών. Τα δύο φύλα έχουν τους δικούς τους τρόπους να προσεγγίζουν μία κατάσταση και να αντιδρούν σ’ αυτήν, γεγονός που οφείλεται στη διαφορά ψυχοσύνθεσής τους. Υπάρχουν ποικίλα ψυχολογικά τεστ που καθορίζουν κατά πόσο μία σχέση είναι υγιής και επιτυχημένη, όπως το τεστ απιστίας, το τεστ διατήρησης μίας σχέσης, το τεστ που καθορίζει τις προτιμήσεις μεταξύ καριέρας και οικογένειας κοκ.

Οι περισσότεροι γάμοι καταλήγουν σε διαπληκτισμούς και συγκρούσεις. Μερικές από τις συγκρούσεις αυτές είναι σοβαρές και καταλήγουν στη διάλυση του γάμου. Ο καλύτερος τρόπος να επιλύσετε τα προβλήματά σας είναι να στραφείτε σε έναν σύμβουλο γάμου που θα σας βοηθήσει με διάφορα ψυχολογικά τεστ. Με τη βοήθεια του συμβούλου ίσως μπορέσετε να κατανοήσετε τον σύντροφό σας καλύτερα. Επίσης, με τη βοήθεια του πιθανόν να μειώσετε τα επίπεδα άγχους, κάτι απολύτως απαραίτητο σε μία σχέση.

Τα προβλήματα του ζευγαριού δεν εμφανίζονται ποτέ στο ξεκίνημα της σχέσης. Με την άφιξη όμως ενός μωρού, αρχίζουν οι τριγμοί στο έγγαμο βίο, που οφείλονται όχι στο μωρό αυτό καθαυτό, αλλά στην αλλαγή της ψυχολογικής κατάστασης των γονιών μετά την άφιξη του παιδιού. Τα προβλήματα αυτά επηρεάζουν τόσο την ανάπτυξη όσο και τη συμπεριφορά του παιδιού. Αν στραφείτε στη βοήθεια ειδικού, θα μπορέσετε να δημιουργήσετε μία ευτυχισμένη οικογένεια και να μεγαλώσετε ένα ευτυχισμένο και υγιές παιδί.

Οι ερευνητές έχουν ανακαλύψει ότι οι άντρες έχουν την τάση να αντιδρούν στην καινούρια κατάσταση περισσότερο από τις γυναίκες. Τα προβλήματα που ξεπηδούν με την άφιξη του νεογέννητου οφείλονται στο ότι η προσοχή της μητέρας στρέφεται πλέον σιγά σιγά στο μωρό. Αρχίζει να φροντίζει το μωρό, κάτι που συνήθως επηρεάζει την ψυχολογική κατάσταση και τη συμπεριφορά του άντρα. Αν κάνετε το ψυχολογικό τεστ θα μπορέσετε να καταλάβετε τις διαφορές στον τρόπο σκέψης μεταξύ εσάς και του συντρόφου σας. Και αν κατανοήσετε εις βάθος την ψυχολογία του συντρόφου σας, τότε ίσως εμποδίσετε πιθανή κακή εξέλιξη της σχέσης σας.

Η υγιής ανάπτυξη του παιδιού μπορεί να επιτευχθεί μόνο αν η φυσική και ψυχολογική κατάσταση της μητέρας παραμένει ισορροπημένη. Εάν η ψυχολογία της μητέρας επηρεάζεται από τις συγκρούσεις στη σχέση της, αυτό μπορεί να εμποδίσει την ανάπτυξη του παιδιού. Οι ερευνητές έχουν επίσης αποδείξει ότι οι γυναίκες αναζητούν πάντοτε λύσεις στα προβλήματα της σχέσης, εξαιτίας της αύξησης της κορτιζόλης. Προκειμένου να διατηρήσετε μία υγιή σχέση, είναι σοφό να κατανοείτε τις ανάγκες του συντρόφου σας. Η αγάπη είναι το καλύτερο γιατρικό για να ξεπεράσετε όλα τα προβλήματα και να λύσετε όλες τις διαφορές σας και έτσι να επιτύχετε και τη σωστή ανάπτυξη του παιδιού σας.

Author Resource:
Mike Jackson παρέχει πολύτιμες πληροφορίες για τα ψυχολογικό τεστ για μητέρες και παιδιά στα άρθρα του. Επίσης συνιστά την ιστοσελίδα Paidorama.com για όσους θέλουν να επιλέξουν από μία τεράστια ποικιλία ψυχολογικών τεστ και να βρουν λύση στα προβλήματά τους. Διαβάστε τα ενημερωτικά άρθρα για το παιδίστην ιστοσελίδα αυτή.

Total Views: 140Word Count: 497See All articles From Author

Add Comment

Health Articles

1. The Five Stages Of Tooth Decay: From Enamel Erosion To Cavity Formation
Author: pravindentalclinic

2. Enhancing Healthcare: Urology Hospitals And Laparoscopic Surgeons In Bhubaneswar
Author: uncehospital

3. The Ultimate Guide To Handwash & Sanitizer Products: Your Key To Cleanliness And Health
Author: Kanika Sharma

4. Whites Dental
Author: Deepa Chopra

5. Whites Dental - Marble Arch (w2)
Author: Deepa Chopra

6. Weed Dispensary Health And Wellness Products: Exploring Cbd, Topicals, And Other Non-psychoactive Options
Author: Harry

7. Dr Shivani Sachdev Gour: The Best Ivf Specialist In Delhi
Author: Dr Shivani Sachdev

8. Family Therapy In Dubai: Strengthening Bonds In A Multicultural Environment
Author: Bhavya

9. Is Matrix Diagnostics The Optimal Choice For Diagnostic Center In Begumpet
Author: Matrix Diagnostics

10. Understanding The I-pill: Potential Side Effects On Future Pregnancies
Author: SCI IVF Hospital

11. Digital Therapeutics (dtx) Market Growth Analysis
Author: Delvens

12. Kiran Infertility Centre In Chennai: Pioneering Excellence In Ivf Treatment Under Dr. Kiran D Sekhar's Visionary Leadership
Author: Dr Samit Sekhar

13. How Does Deep Tissue Massage Calm Your Mind And Body?
Author: Keira Mordaunt

14. Does Whey Protein Build Muscle
Author: Abhay

15. Unlocking Pain-free Mobility: Discover The Best Musculoskeletal Treatment In Jaipur With The Leading Physiotherapist
Author: the physio rehab

Login To Account
Login Email:
Password:
Forgot Password?
New User?
Sign Up Newsletter
Email Address: