123ArticleOnline Logo
Welcome to 123ArticleOnline.com!
ALL >> Family >> View Article

Nevresim Takimlari

Profile Picture
By Author: Melani Sammartino
Total Articles: 11
Comment this article
Facebook ShareTwitter ShareGoogle+ ShareTwitter Share

Yatak odasinin vazgecilmez ihtiyac ve dekorasyon ürünlerinden biri olan nevresim takimlari kumas dokusuna göre değisiklik göstermektedir. İpek takimlar görüntü itibariyle cok sik bir ambiyans yaratacaklardir. Özellikle klasik mobilyalarla dösenmis olan mekaninizda ipek takimlari kombine ederseniz, egzotik ve rahatlatici bir etki yaratabilirsiniz. Ancak ipek cok hassas bir kumas olduğu icin temizliği zor olabilir. Yüksek isida yikanan ipek takimlari uzun seneler boyunca kullanamayabilirsiniz. Üstelik kisa zaman icerisinde de renkleri solacaktir. Pamuklu takimlar ise hem kullanisli hem de farkli renk ve desenleriyle rahatliği ve sikliği bir arada sunar. cok yüksek sicakliklara gerek kalmadan camasir makinesinde ya da elde yikanabilen pamuk nevresimler teniniz ile de uyumludur. Hava geciren yapisi sayesinde gece uyurken terlemezsiniz. Ayrica yikadiktan sonra fazla burusmadiği icin de ütü gerektirmeyen yapisi sayesinde vaktiniz size kalir. Spor mobilyalarla dösenmis yatak odalarinda olduğu gibi ...
... uyumlu desenleri ve renkleriyle klasik yatak odasi takimlariniza da yakisan ürünler ile konuklarinizi yine büyüleyebilirsiniz.


Evekspres.com adresine girdiğinizde dilediğiniz nevresimlere kolaylikla ulasabilirsiniz.Onlarca markalarin ürün yelpazelerinin bir arada müsterilere sunulduğu web sitesinde indirimlerden ve kampanyalardan yararlanmaniz da mümkün. Satin almak istediğiniz nevresim takimlari ürün grubu icin öncelikle evekspres.com a üye olmaniz gerekmekte. Sonrasinda kategori secimi yaparak ev tekstil ürünleri icerisinden, birbirinden farkli nevresimlerden size uygun olani secebilirsiniz. Geometrik desenli, cicekli ya da düz modellerde cift kisilik, tek kisilik, double nevresim takimi farkli renk secenekleri ile de ihtiyaclariniza cevap verecek niteliktedir. Evekspres.com ile yapacağiniz alis verislerinizde kargo, siparis ettiğiniz ürünleri kapiniza kadar getirerek teslim etmektedir. Ayrica isterseniz alis veris esnasinda banka kartinizla ya da kredi kartinizla ödeme yapabileceğiniz gibi, dilerseniz kargo siparis ettiğiniz mallari size teslim ettiği anda kapida ödeme seceneğini de tercih edebilirsiniz. Kapida ödeme yapmak istiyorsaniz yine kredi kartiyla satin alim yapabilir veya nakit ödemeyi secebilirsiniz. Bilindiği gibi online alis veris siteleri son yillarda tüketicilerin en cok tercih ettikleri yöntemler arasina girmeyi basarmistir. cünkü yeni nesil daha hizli bir tüketici toplum olusturmaya baslamislardir. Yoğun is temposu ve kazancin artmasi da bu durumda etkilidir. İnsanlar tüm haftayi calisarak gecirdikleri icin hafta sonu tatillerinde de ailelerine, dostlarina ve kendilerine vakit ayirmak istemektedir.


Dolayisiyla alis veris yapmak icin harcanan zaman kisitlanmaktadir. Bunun yani sira, özellikle İstanbul, Ankara, İzmir, Bursa, Antalya, Adana gibi büyük sehirlerde ulasim ve trafik sorunlari zaman zaman problem de yaratabilmektedir. Toplu alis veris merkezlerinde yer alan mağazalar zaman problemini bir nebze de olsa ortadan kaldirmalarina karsin, bu tür mağazalarda da dükkan kiralarinin yüksekliği nedeniyle ürün fiyatlari disariya göre daha yüksektir. Eski kusak dediğimiz seksen öncesi nesiller halen klasik alis veris yöntemlerini tercih edebilmektedirler. cünkü para ödeyecekleri seye dokunmak, onun üzerine saticiyla pazarlik yapmak alisilagelmis ritüellerdir. Oysa sanal mağazacilik vasitasiyla da satin alinan ürünlerde belirtilenin aksine herhangi bir kusur olduğu taktirde ürün iadesi yapilabilmekte ya da yenisiyle değisim olabilmektedir. Pazarlik yapmaya ise gerek birakmayan uygun kosullar zaten tüketiciye cazip gelmektedir. Özellikle yilbasi, sevgililer günü, anneler günü, bayramlar gibi özel gün ve haftalarda diğer mağazalar gibi sanal mağazalar da cesitli kampanyalar düzenlemekte, fiyatlarini oldukca asağiya cekmektedirler. Sonuc olarak e-ticaret yapan online alis veris siteleri pek cok markayi ayni anda ayağiniza getirir. Tüm markalarin ürün yelpazelerine ulasacağiniz gibi, bu web sitelerine üye olup arkadaslarinizi da davet ettiğinizde, alis veris yaptiğiniz fiyat üzerinden indirimler de kazanabilirsiniz. Tüm bunlarin haricinde piyasadan cok daha ucuza temin edebileceğiniz pek cok ürün, memnun kalmadiğiniz taktirde iade garantilidir. Tüm bu benzersiz firsatlarin hepsine birden evekspres.com adresine giris yaparak ulasmaniz mümkün.

Total Views: 334Word Count: 544See All articles From Author

Add Comment

Family Articles

1. Unleash The Potential : 5 Best Insider Tips For Growing Kids
Author: Archi Lawson

2. Unlocking The Potential Of Set-top Boxes: A Comprehensive Guide
Author: sham bhau

3. Are Pest Control Sprays Harmful
Author: pestcontrolinmyarea

4. Mastering Dog Walking With The Nose Lead For Dogs: A Comprehensive Guide
Author: Posh Pull

5. Nurturing Love: Thoughts And Behaviors In Hiv Marriages
Author: Geethika

6. Exploring The World Of Online Islamic Marriage Counseling
Author: Muneeb A

7. From Teething To Tumbling: Navigating Milestones With Expert Childcare
Author: merajul

8. Comprendiendo La Violencia Doméstica En Nueva Jersey
Author: victor

9. Welcome To The Heart Of Miss Bee, Inc
Author: Miss Bee

10. Hosting A Memorable Birthday Bash At Home – Your Comprehensive Guide
Author: Ethan Brooks

11. The Benefits Of Old Age Home Nursing Services At Healer Old Age Care In Bhubaneswar
Author: healeroldagecare

12. 5 Things To Consider Before Consulting Any Pregnancy Photoshoot Studio
Author: Lifafaz Kids

13. Map Maintenance In Uae
Author: jasti misti

14. Choosing The Right Care Home In Southampton: A Comprehensive Guide
Author: Ruth

15. Do You Or Someone You Care About Require Anger Management Therapy?
Author: Angelika Matthias

Login To Account
Login Email:
Password:
Forgot Password?
New User?
Sign Up Newsletter
Email Address: