123ArticleOnline Logo
Welcome to 123ArticleOnline.com!
ALL >> General >> View Article

Yatak Örtüsü

Profile Picture
By Author: Courtney Fauset
Total Articles: 3
Comment this article
Facebook ShareTwitter ShareGoogle+ ShareTwitter Share

Ev tekstil urunleri tekstil sanayisinin en fazla talep goren imalat urunlerinden biridir. Bu urunlerin icerisinde havlu ve bornoz takimlari, banyo paspaslari, nevresim takimlari, pikeler, uyku setleri, yatak ortusu ve carsaf gibi esyalar yer almaktadir. Bu urunler pamuk, ipek, saten, naylon karisimi, poplin veya sentetik hammaddelerden imal edilmektedir. Pamuk urunler en saglikli ve kullanisli olanlardir. cunku pamuktan uretilen kumaslar kir ve leke tutmazlar. Dusuk sicakliklarda yikansalar bile rahatlikla temizlenebilirler. ustelik kolay kolay burusmadiklari icin utu gerektirmezler. Bu yuzden ozellikle calisan bayanlarin en cok tercih ettigi ev tekstil urunleri icerisinde pamuklu olanlar bulunmaktadir. Ipekten uretilen ev tekstil urunleri ise sayet saf ipeklerse kolayca burusmazlar. Ancak bu kumaslar ve bu kumaslardan uretilen esyalarin fiyatlari oldukca yuksektir. Ipek ve sentetik karisimli dokular ise hem yuksek isida yikandiklarinda renkleri solar ve kisa sure sonra kullanilmaz duruma gelirler, hem de oldukca fazla burusurlar. Ancak ozellikle yatak odalarina ...
... cok sik bir hava kattiklari icin cok fazla tercih edilmektedirler. Ancak ipek dokuma bir esya satin alinacaksa, daha az desenli ve az renkli olmasina, sade bir gorunumu olmasina dikkat edilmelidir. cunku zaten gosterisli olan ipek kumaslarin daha fazla bir gosterise ihtiyaclari yoktur. Ev tekstil urunleri alis veris merkezlerinde, dukkanlarda ve halk pazarlarinda, fabrika satis yerlerinde ve sanal marketlerde satilmaktadir.


Gecmisten gunumuze kadar gelen klasik alis veris yontemlerini tercih edenler, ozellikle de eski nesiller online alis veris yapma konusunda tedirginlik yasadiklari icin bilmedikleri bu tur konulara hic girmemektedirler. Fakat e-ticaret sitelerinden satin alinan urunler, tuketiciler icin cok karli bir alis veris olmaktadir. ornegin bir tuketici evi icin yemek takimi, tencere seti veya yatak ortusu satin almak istediginde ihtiyaci olan urunu bulmak icin evinden kilometrelerce uzaktaki alis veris merkezine, dukkana ya da fabrika satis magazasina gitmek zorunda kalabilir. ozellikle Izmir, Istanbul, Bursa, Ankara gibi buyuk sehirlerde yasayanlar bu tur yol problemlerini cok fazla yasarlar. Ayrica tek bir magazaya girip cikarak karar vermek hem zordur hem de dogru degildir. Birkac markanin urunlerine ve fiyatlarina goz atmak dogru bir karar vermenize yardimci olacaktir. Bunlarin disinda evekspres.com sanal magazamiza girip alis veris yaparken sene boyunca devam eden indirim ve kampanyalarimizdan da faydalanabilirsiniz. Evekspres.com adresinden alis veris yapmak icin oncelikle sisteme uye olmaniz gerekir. Bunun icin uyelik formunu dogru ve eksiksiz bir bicimde doldurmalisiniz. Bundan sonra ev tekstili, mutfak, elektrikli kucuk ev aletleri, dekorasyon ya da outlet kategorilerinden herhangi birini secebilirsiniz. Sectiginiz kategorilerin alt bolumlerinden hangisi ilginizi cekiyorsa oraya tikladiginiz anda platformda yer alan tum markalarin urun yelpazelerini ekraninizda goruntuleyebilirsiniz. Bu urunler markalara gore siniflandirilmis olup, her markanin altinda yer alan urunler de fotograflari ve fiyatlari ile birlikte yer almaktadir. urun detaylari icin fotografa tikladiginizda ise hem kullanim bilgilerine, hem iade sartlarina hem de tum gorsellere buradan rahatlikla ulasabilirsiniz. Evekspres.com uzerinden alis veris yapabilmek icinse begendiginiz urun ya da urunleri sepete eklemeniz gerekmektedir. Sonrasinda ise satin al butonuna tiklayarak satin alma isleminizi baslatabilirsiniz. Her urun ayrintili bilgileri kisminda o urune ait ucretsiz kargo, ayni gun teslim, indirim urunu gibi ibarelerden bir ya da birkaci bulunabilmektedir. Bunlari da kontrol ettikten sonra iletisim adresinizi girerek odeme seceneklerinden size uygun olani tercih edebilirsiniz. Dilerseniz teslimat sirasinda kapida nakit odeme yapabileceginiz gibi dilerseniz banka hesap numaraniz ile veya kredi kartinizla da odeme seceneklerinden birini tercih edebilirsiniz. Kredi karti ile odemelerde, evekspres.com ile anlasmali kredi kartlarina pesin fiyatina vade farksiz ve faizsiz on iki aya varan taksit yapilmaktadir. Taksit sayisini siz secebileceginiz gibi, isterseniz kredi kartinizla tek cekim olarak ta odemeyi gerceklestirebilirsiniz.


Anlasmali kargo sirketi temsilcisi satin aldiginiz urunleri adresinize kadar teslim eder ve kargo icin baska herhangi bir bedel odemenize gerek kalmaz. Stoklarda bulundugu sure icerisinde sizin siparisiniz ile ayni gun yola cikan kargo paketleriniz, Turkiye'nin her neresinde oturuyor olursaniz olun en fazla bes is gunu icinde ev ya da is adresinize teslim edilecektir. Ayrica satin almis oldugunuz urunler evekspres.com ile birlikte kargo sirketinin de guvencesi altindadir. Elinize ulasan siparislerinizi actiginizda herhangi bir kusur, hata ya da defo fark ederseniz bu durumu musteri hizmetlerimize bildirebilirsiniz. Sorunun uretici firmadan kaynaklandigi ortaya ciktiginda satin almis oldugunuz esyalari ayni kargo firmasiyla tarafimiza gonderebilirsiniz. Faturalari ve evraklari ile birlikte geri gonderdiginiz esyalar uretici firmanin eline gecmesinden itibaren on bes gun icerisinde degisim yapmasi sarttir. Ancak ayni urunden bir daha uretilmemisse ve stoklarda da kalmamissa o taktirde urun iadesi islemi gerceklestirilerek paraniz size iade edilir. ornegin yatak odasi icin yatak ortusu satin alan bir tuketici, siparis etmis oldugu urun adresine teslim edildikten sonra urun paketini acarak kontrol ettiginde, yatak ortusunun kenarinda bir boya hatasi ya da buna benzer bir kusur bulursa ya da kendi siparis ettigi ile eline ulasan farkliysa degisim ya da iade islemi icin basvuruda bulunabilir. Zaten urun stoklarinda aynisindan bulundugu surece herhangi bir problem olusmayacaktir. Evekspres.com sanal magazasindan guvenli ve hizli bir sekilde alis veris yapmak icin sadece uye olmaniz yeterlidir. Bunca avantajdan yararlanmak ve kaliteli urunleri cok daha ucuza satin almak icin evekspres.com adresini kullanabilir ve arkadaslariniza da tavsiye edebilirsiniz. Sizin araciliginiz ile sisteme uye olarak alis veris yapan tanidiklarinizin ilk alis verislerinden de ekstra para puan kazanarak bu puanlari bir sonraki alis verislerinizde dilediginiz gibi kullanabilirsiniz. Duzenli olarak mail kutunuza gonderilen haber bultenleri ile de surekli olarak yapilan indirimlerden ve kampanyalardan da ilk siz haberdar olabilirsiniz. Bu sayede arkadas grubunuzun da bilincli danismani secilmeniz mumkun.

Total Views: 146Word Count: 851See All articles From Author

Add Comment

General Articles

1. Enhancing Your Online Presence: The Synergy Of Website Design And Seo Packages
Author: Shaganasaral

2. Why Invest In An Uber Clone App For Your Startup
Author: Smith Joe

3. Unleashing The Power Of White Label Crypto Exchange Software For Startups
Author: white label

4. Buy Led Light Therapy For Skin For Radiant And Healthy Skin
Author: Zuzusales LLC

5. Hip Kits And Dining Aids – Improving The Quality Of Life Everyday
Author: Zuzusales LLC

6. 30w 24v Solidrive Electronic Non-dimmable Constant Voltage Driver By Magnitude
Author: David Hessen

7. Navigating Your Journey With Pratham Motors: Maruti Suzuki Driving School In Hsr Layout
Author: Pratham Motors

8. Best Accounting Software For Petrol Pump
Author: sidharthh08877

9. How To Create An Arbitrum Crypto Wallet & Evaluate Its Cost
Author: JohnJames

10. Can An Exchange Traded Fund Give You Good Returns Over The Long Term?
Author: SURAAJ

11. How Should You Plan For Your Retirement?
Author: SURAAJ

12. Harnessing Biological Odour Control Systems For Electronics Corrosion Monitoring
Author: Aqozz

13. Induce More Happiness By Not Searching How To Remove Glance From Lock Screen In Mi!
Author: Jaykant P

14. Choosing The Right Statistical Consultancy Services Africa For Better Results
Author: Stat Consul

15. Global Bottled Water Processing Market: Key Trends And Insights By 2028
Author: sonal

Login To Account
Login Email:
Password:
Forgot Password?
New User?
Sign Up Newsletter
Email Address: