123ArticleOnline Logo
Welcome to 123ArticleOnline.com!
ALL >> General >> View Article

Kahvaltı Takımları

Profile Picture
By Author: Courtney Fauset
Total Articles: 3
Comment this article
Facebook ShareTwitter ShareGoogle+ ShareTwitter Share

Guzel bir kahvalti yaparak gune baslamak gibisi yoktur. Bol kahvaltilik malzemenin yaninda ise kahvaltiya siklik katacak tek sey kahvalti takimlari ile birlikte dostlar ve aileden olusan kalabalik misafirlerdir. Evekspres.com adresinde sofraniza siklik ve nese katacak birbirinden guzel renk ve desenlerde kahvalti setleri bulunmaktadir. Porselen ve seramik urunlerden olusan setler parça satilari bakimindan da degisiklik gostermektedir. Gundelik ev kahvaltilariniz için otuz bir parçadan baslayan bu setler kalabalik konuklariniz için kirk alti parçaya kadar çikmaktadir. Genel olarak bir kahvalti setinin içerisinde kahvalti tabagi, pasta tabagi fincan, fincan altligi, tuzluk, biberlik, peçetelik gibi parçalar bulunmaktadir. Ama set buyudukçe ve parça sayisi arttikça, kahvalti setlerinin içerisine servis tabaklari, yumurtaliklar, çaydanliklar gibi urunler de eklenmektedir. Yuz kirk liradan baslayan kahvalti takimi fiyatlari markaya, parça adetine, desen ve rengine, uretim hammaddesine gore dort yuz liraya kadar çikabilmektedir. ...
... Ancak evekspres.com sanal magazasinda herkesin butçesine uygun bir set mutlaka vardir. Kahvalti setleri genel olarak porselen ya da seramikten uretilmislerdir.


Porselen olanlarin hammaddesi tamamen dogal oldugu için mutfaklariniz ve sofralariniz için en uygun olanlari da onlardir. ustelik boya maddeleri ile renklendirilmezler. Çunku yapi elementlerindeki pigmentler sayesinde kendi renklerini yansitmaktadirlar. Ancak uzerlerine islenen dekoratif motifler boya maddeleriyle çizilmektedir. Bu yuzden zamanla bu renklerin solmamasi ve boyalarin çikmamasi için takiminizi bulasik makinesi yerine elde yikamaniz tavsiye edilmektedir. Boylece kahvalti takiminizi uzun yillar ilk gunku haliyle kullanabilirsiniz. Evekspres.com web adresine girdikten sonra mutfak kategorisi uzerinden kahvaltiliklar menusune ulasabilirsiniz. Burada Remetta ve Schafer markalarinin en begenilen renk ve desenlerdeki 31 parçalik, 40 parçalik, 42 parçalik, 44 parçalik ve 46 parçalik takimlarini goruntuleyebilirsiniz. ozellikle bahar ve yaz aylarina yakisir pastel renklerde desenlerle suslu bu takimlar sofraniza mutlulugu ve canliligi getirmeye kararli. En begendiginiz takimin hangisi olduguna bir turlu karar veremiyorsaniz ya da sadece bir tane kahvalti takimi almaya gucunuz yetiyorsa, o halde urun karsilastirma baglantisina tiklayarak iki ya da daha fazla urunun ozelliklerini birbiri ile rahatlikla kiyaslayabilir, fiyatlarini karsilastirabilir, gorsellerini yakindan inceleyebilir ve size en uygun olan kahvalti takimini kolayca seçebilirsiniz. sayet evinizde hali hazirda kullanmis oldugunuz bir setiniz varsa, ama bulasik makinesinde boyalari çiktiysa yeni bir takim satin almanin tam zamani. Veya mutfaginizdaki uzun zamandir kullanmis oldugunuz setinizin birkaç parçasi kirildiysa ve bu parçalar tekli olarak satilmiyorsa, misafirleriniz geldiginde mahcup olmaniza artik gerek yok. Çunku evekspres.com adresinde birbirinden guzel kahvalti takimlari indirimli fiyatlariyla sizleri bekliyor. ustelik odeme konusunda da sizin seçimleriniz tamamen belirleyici. Dilerseniz toplam tutari banka hesabinizdan odeyebileceginiz gibi, dilerseniz tek çekimde ya da pesin fiyatina taksitlere boldurerek de odeme yapabilirsiniz. Vade farksiz ve faizsiz on iki aya kadar taksit yapma imkani ile sahip olacaginiz takimlariniz butçenizi asla sarsmayan odeme kolayliklari sunar. Eger banka hesap numarasi ya da kredi karti kullanmiyorsaniz ya da hesabinizda yeterli para yoksa o zaman kapida nakit odeme seçenegini de tercih edebilirsiniz.


Bu sayede urun teslimati sirasinda toplam tutari kargo yetkilisine vermeniz yeterlidir. Siparisleriniz, siz satin alma isleminizi tamamladiktan sonra, stoklarda bulunmasi halinde ayni gun içerisinde yola çikar. Anlasmali oldugumuz kargo sirketi urunlerinizi en fazla bes is gunu içerisinde adresinize kadar teslim edecektir. ustelik bu hizmet için kesinlikle hiçbir ucret ya da masraf odemenize gerek kalmaz. Kategoriler içerisinde yer alan her urunun detayli açiklamasinda kargonun ucretli olup olmadigi, siparis edilen urunun ayni gun içerisinde teslim edilip edilemeyecegi ve buna benzer ayrintilar belirtilmektedir. Teslimattan sonra sayet siparis ettiginiz urunun sizden kaynaklanmayan bir kusura ya da defoya sahip oldugunu fark ederseniz musteri temsilcilerimize ulasabilirsiniz. Musteri temsilcilerimiz sizi dogru bir sekilde yonlendireceklerdir. Satin almis oldugunuz urunu eksiksiz bir sekilde faturalariyla birlikte geri gonderirseniz, stoklarda olmasi halinde yeni bir takim ile degisimi yapilmaktadir. Ancak uretici firma artik ayni urunden uretmiyorsa o zaman kahvalti takimlari için harcadiginiz paraniz yine en geç yedi is gunu içerisinde tarafiniza iade edilir. Evekspres.com adresinden yapmis oldugunuz alis verisler bizim guvencemiz altindadir. Herhangi bir sorun yasadiginizda bizimle iletisime geçebilirsiniz. Isteginiz dahilinde haftalik olarak duzenli bir sekilde mail adresinize gonderilecek olan e-bultenler ve firsat urun kataloglari sayesinde de modayi yakindan takip edebilir, indirimli urunleri ve kampanyadaki urunleri izleyebilirsiniz. ustelik arkadaslariniz arasinda bundan ilk sizin haberiniz olur. Evekspres.com adresine uye olup arkadaslarinizi ya da akrabalarinizi da web sitemize davet ettiginiz taktirde onlarin yapacak olduklari ilk alis verislerden de arti para puan kazanma firsatini yakalamis olursunuz. Bu para puanlarla ihtiyaciniz olan yeni ev tekstil urunleri, yeni mutfak araç ve gereçleri, yeni ev dekorasyon malzemeleri ya da yeni elektrikli kuçuk ev aletleri satin alabilirsiniz. Yani ne kadar çok arkadasinizi evekspres.com'a davet ederseniz o kadar çok para puan toplama sansiniz olur. Onlarca urun seçenegi olan kategorilerimizin disinda outlet bolumumuzu de ziyaret ederek, birbirinden yeni ve farkli bilgisayarlara, cep telefonlarina, giyim ve aksesuarlarina, kozmetik urunlerine, oto aksesuarlarina ve pet shop malzemelerine de goz atabilirsiniz. Outlet bolumumuzdeki inanilmaz fiyat avantajlarindan da yararlanarak hem kendinizi hem de sevdiklerinizi simartabilirsiniz. ustelik yine kredi kartina yaptiracaginiz taksitlerle hiçbir pesinat odemeden aylardir sahip olmak istediginiz cep telefonuna ya da bilgisayara aninda sahip olabilirsiniz.

Total Views: 144Word Count: 788See All articles From Author

Add Comment

General Articles

1. Enhancing Your Online Presence: The Synergy Of Website Design And Seo Packages
Author: Shaganasaral

2. Why Invest In An Uber Clone App For Your Startup
Author: Smith Joe

3. Unleashing The Power Of White Label Crypto Exchange Software For Startups
Author: white label

4. Buy Led Light Therapy For Skin For Radiant And Healthy Skin
Author: Zuzusales LLC

5. Hip Kits And Dining Aids – Improving The Quality Of Life Everyday
Author: Zuzusales LLC

6. 30w 24v Solidrive Electronic Non-dimmable Constant Voltage Driver By Magnitude
Author: David Hessen

7. Navigating Your Journey With Pratham Motors: Maruti Suzuki Driving School In Hsr Layout
Author: Pratham Motors

8. Best Accounting Software For Petrol Pump
Author: sidharthh08877

9. How To Create An Arbitrum Crypto Wallet & Evaluate Its Cost
Author: JohnJames

10. Can An Exchange Traded Fund Give You Good Returns Over The Long Term?
Author: SURAAJ

11. How Should You Plan For Your Retirement?
Author: SURAAJ

12. Harnessing Biological Odour Control Systems For Electronics Corrosion Monitoring
Author: Aqozz

13. Induce More Happiness By Not Searching How To Remove Glance From Lock Screen In Mi!
Author: Jaykant P

14. Choosing The Right Statistical Consultancy Services Africa For Better Results
Author: Stat Consul

15. Global Bottled Water Processing Market: Key Trends And Insights By 2028
Author: sonal

Login To Account
Login Email:
Password:
Forgot Password?
New User?
Sign Up Newsletter
Email Address: