123ArticleOnline Logo
Welcome to 123ArticleOnline.com!
ALL >> General >> View Article

Yemek Takimlari 5

Profile Picture
By Author: Telma Busselberg
Total Articles: 7
Comment this article
Facebook ShareTwitter ShareGoogle+ ShareTwitter Share

Sevgililer gunu, anneler gunu, babalar gunu, yeni yil derken butun bir yil icerisinde kutlanmasi gereken o kadar cok ozel gun birikir ki, hepsine birden yetismek, akrabalara, arkadaslara, ese, dosta hediye almak icin vakit ayirmak neredeyse bir iskence halini alir. Anneye anneler gunu hediyesi olarak o cok begendigi yemek takimlari icerisinden birini secmek, sevgiliye sevgililer gununde sik ve gosterisli bir tek tas yuzuk begenmek, kiz kardesin dogum gunune kozmetik malzemesi dolu bir hediye sepeti hazirlamak, babalar gununde babaya ne zamandir ihtiyac duydugu tras makinesinden bulmak, en yakin dostunuza yeni ev hediyesi olarak coktandir isteyip de bir turlu alamadigi uyku setinden satin almak ve ustelik tum bunlar icin buyuk bir zaman ve butce ayirmak gercekten her insani zorlayabilir ve bikkinlik getirebilir. Oysa ki ozel gunler insanlari mutlu etmeli, birbirine daha cok yakinlastirmali ve keyif vermelidir. Ancak ozellikle Istanbul, Ankara, Bursa, Izmir gibi buyuk sehirlerde yasayanlar icin yasam kosullari oldukca zorlayicidir. calisan genc nufusun evleri ...
... ile is yerleri arasindaki mesafe genelde cok fazla olup neredeyse gunlerinin birkac saati yolda, trafikte gecmektedir. Gun boyunca is yerinde bircok toplantiya girip cikan, insanlarla surekli diyalog halinde olan, bedenen ve zihnen cok yorulan bu insanlar, tum bu tempo yetmezmis gibi aksam is cikislarinda da genelde kendilerini gelistirmek icin dil kursu, bilgisayar kursu gibi cesitli egitimlere devam etmektedirler. Hafta sonlari ise Cumartesi gunleri de calisanlar sadece Pazar gunleri dinlenmeye vakit ayirabilmekte, bu tek tatil gunu icerisinde de ailelerine, akrabalarina, arkadaslarina ve kendilerine yetememekten dolayi fazladan strese girmektedirler. Bu yuzden de mecburi yapilan alis verisler ve gidilen yollar bir angarya haline gelmektedir. Az once bahsi gecen ozel yeni yil, sevgililer gunu, anneler gunu, babalar gunu, kadinlar gunu gibi ozel gunler icin yapilmasi gereken alis verisler de cok yorucu bir hal almaktadir. ustelik bu tur gunlerde carsi esnafi daha cok fiyat arttirmakta, bu da tuketicilerin butcelerine zarar vermektedir. Oysa evekspres.com yilin uc yuz altmis bes gunu indirimli fiyatlariyla her butceye uygun secenekler sunmaktadir.


Evekspres.com sayesinde alis veris yapmak icin kilometrelerce yol gitmenize, trafik cilesinde isyan etmenize, magaza magaza gezip butun alternatifleri tek tek aklinizda tutmaniza, tezgahtarlarla pazarliga soyunmaniza gerek kalmaz. Evinizin sicak ortaminda koltugunuza uzanip tek tikla evekspres.com adresini ziyaret edebilir, ihtiyaciniz olan her seyi buradan satin alabilirsiniz. Ev tekstil urunlerinden, mutfak arac ve gereclerine, dekorasyon malzemelerinden elektrikli kucuk ev aletlerine kadar her seyi bulabileceginiz evekspres.com sanal magazasinda yok yok! ustelik tum bu urunlerin hepsi farkli renk ve desenleriyle goz dolduruyor. Tum buyuk markalarin ve muadili firmalarin urunlerinin hepsini ayni anda goruntuleyebileceginiz gibi urun karsilastirma modulu ile satin almak icin tereddut edip bir turlu karar veremediginiz urunleri birbiri ile kiyaslayabilirsiniz. Ekrana gelen tum urunlerin detayli bilgileri, fotograflari ve iade islemleri site uzerinde ayrintili bicimde verilmistir. Siparis vermeye karar verdikten sonra islemlerinizi hizli bir sekilde tamamlayabilirsiniz. ornegin yemek takimlari arasinda sizin zevkinize ve butcenize uygun olan birini sepete eklemeli ve sonra da satin alma butonuna tiklamalisiniz. Sonrasinda kisisel bilgileriniz ile iletisim adresinizi dogru ve eksiksiz bir bicimde doldurmaniz gerekir.

Total Views: 126Word Count: 482See All articles From Author

Add Comment

General Articles

1. Enhancing Your Online Presence: The Synergy Of Website Design And Seo Packages
Author: Shaganasaral

2. Why Invest In An Uber Clone App For Your Startup
Author: Smith Joe

3. Unleashing The Power Of White Label Crypto Exchange Software For Startups
Author: white label

4. Buy Led Light Therapy For Skin For Radiant And Healthy Skin
Author: Zuzusales LLC

5. Hip Kits And Dining Aids – Improving The Quality Of Life Everyday
Author: Zuzusales LLC

6. 30w 24v Solidrive Electronic Non-dimmable Constant Voltage Driver By Magnitude
Author: David Hessen

7. Navigating Your Journey With Pratham Motors: Maruti Suzuki Driving School In Hsr Layout
Author: Pratham Motors

8. Best Accounting Software For Petrol Pump
Author: sidharthh08877

9. How To Create An Arbitrum Crypto Wallet & Evaluate Its Cost
Author: JohnJames

10. Can An Exchange Traded Fund Give You Good Returns Over The Long Term?
Author: SURAAJ

11. How Should You Plan For Your Retirement?
Author: SURAAJ

12. Harnessing Biological Odour Control Systems For Electronics Corrosion Monitoring
Author: Aqozz

13. Induce More Happiness By Not Searching How To Remove Glance From Lock Screen In Mi!
Author: Jaykant P

14. Choosing The Right Statistical Consultancy Services Africa For Better Results
Author: Stat Consul

15. Global Bottled Water Processing Market: Key Trends And Insights By 2028
Author: sonal

Login To Account
Login Email:
Password:
Forgot Password?
New User?
Sign Up Newsletter
Email Address: