123ArticleOnline Logo
Welcome to 123ArticleOnline.com!
ALL >> General >> View Article

Yemek Takimlari 3

Profile Picture
By Author: Telma Busselberg
Total Articles: 7
Comment this article
Facebook ShareTwitter ShareGoogle+ ShareTwitter Share

Mutfak sektoru kendi arasinda birkac ana kola ayrilmistir. Bunlardan ilki mutfakta kullanilan beyaz esyalardir. Buzdolabi, bulasik makinesi bunlarin basinda gelir. Ikincisi ise elektrikli kucuk ev aletleridir. Bunlarin icerisinde mutfak robotu, fritoz, ekmek kizartma makinesi, rondo, meyve sikacagi, mikrodalga firin gibi aletler yer almaktadir. ucuncu grupta ise catal-bicak-kasik setleri, duduklu tencere, yemek tenceresi, tava, tepsi, sosluk, kase, salata bakarli, servis tabaklari ve yemek takimlari gibi arac ve gerecler yer almaktadir. Tum bu mutfak grubu urunler iki sekilde uretilmektedir. Birincisi ev tipi urunlerdir. Bunlar klasik olarak her evde rastlayabilecegimiz esyalardir. Ikincisi ise isletmeler icin ozel hazirlanan mamullerdir. Bu tur urunlerde kullanici isletmenin ismi de baski halinde urunlere yerlestirilebilir. Bunlarin uretimi icin genelde ozel siparis verilirken, bazi buyuk firmalar sektorlerin ihtiyacina gore on uretim de yapmaktadir. Mutfak arac ve gerecleri oldukca kapsamli bir urun yelpazesini olusturmaktadirlar. Her malzemenin hammaddesi ...
... cam, mika, plastik, tahta, seramik, porselen, celik, teflon, bakir gibi degisik oldugu icin her uretim alaninda da ayri bir ihtisas gerektirir. uretici firmalar urettikleri mallari degisik yontemlerle satabilmektedir. ozellikle isletme mutfaklari icin uretim yapan buyuk firmalar cesitli kataloglar hazirlayarak bu kataloglari sektorde yer alan isletmelere gondermekte ve ayrica sektorel dergilere de reklam vermektedirler. Bunlarin pek fazla magaza acma ihtiyaclari yoktur. Ancak ev tipi mutfak urunleri imal eden firmalar her cesit pazarlama teknigini kullanmakta ozgurdurler. Bu firmalarin uretmis olduklari mutfak arac ve gerecleri halk pazarlarinda, fabrika satis yerlerinde, esnaf dukkanlarinda, magazalarda, alis veris merkezlerinde, seyyar saticilarin tezgah ve cantalarinda ve sanal magazalarda yerlerini alarak tuketiciye ulastirilmaktadir. Ancak ozellikle son yillarda ozellikle genc neslin en cok tercih etmis oldugu alis veris mecrasi sanal magazalardir. Online alis veris ile kendine daha fazla zaman yaratmayi hedefleyen bireyler, teknolojinin ve bilisim sektorunun getirmis oldugu avantajlardan sonuna kadar yararlanmaktadirlar. E-ticaret yapan online alis veris sitelerinin, diger magazalara nazaran pek cok artisi bulunmaktadir. oncelikle aranilan marka ve urunlerin hepsi ayni anda ekranda goruntulenebilmektedir. Bu yuzden de kullanicilar zaman kaybetmeden, o magaza senin bu magaza benim dolasmadan istedikleri her urunu rahatca gorebilmektedirler.


Ayrica gunumuzde hizla degisen moda kavrami nedeniyle uretici firmalarin yeni urun kataloglari da sanal magazalarin gondermis olduklari e-bultenler sayesinde aninda tuketicilerin mail adresine gelmektedir. Bu sayede bireyler tum yeniliklerden, indirimlerden ve kampanyalardan aninda haberdar olabilmektedir. ornegin anneler gunu icin yeni tasarimlari olan yemek takimlari ve tencere setlerini tanitan firmalar, urunlerinin satista oldugu sanal magaza vasitasiyla uyelerine e-bulten gondererek urun hakkinda tum bilgileri iletmektedirler. Bu sayede yaklasan anneler gunu icin annesine ne hediye alacagi konusunda kara kara dusunen bireyler, hem uygun bir hediye bulabilmenin sevincini yasarlar, hem de hic gezip yorulmadan fiyatlar konusunda da bilgi edinmis olurlar. Sanal magazalarin bir diger avantaji da urun karsilastirma ozellikleridir. Hangi urunu satin alacagina karar veremeyen bir kisi, kiyaslama listesine o urunleri ekleyerek birbirleri arasindaki farklari tum detaylari ile birlikte gorebilir. Oysa alis veris merkezlerinden, halk pazarindan ya da esnaf dukkanindan alis veris yapmak isteyen bir tuketici ayni sekilde ayrintili bilgi edinmekte buyuk ihtimalle zorlanacaktir. En azindan tezgahtarlar bu durumdan rahatsiz olarak sikintili cevaplar vereceklerdir. Turkiye'nin onde gelen sanal magazalarindan biri olan evekspres.com adresinde tum mutfak arac ve gereclerin yani sira ev tekstilinden, dekorasyon urunlerine kadar evinizin ihtiyaci olan her sey musterilerin begenilerine sunulmaktadir. Evekspres.com adresine uye olup tum alis verisinizi kisa sure icerisinde tamamlayabileceginiz gibi, web sitesini tavsiye ettiginiz arkadaslariniz da uye olup sayfamizdan alis veris yaptiklarinda sizler yine arti puan kazanarak bu puanlarinizi yeni satin aldiginiz urunlerde kullanabilirsiniz. Evekspres.com adresinden siparis verdiginiz urunler ayni gun yola cikarlar ve siz ister Istanbul'da, ister Ankara'da, ister Izmir'de, ister Mus'ta, ister Diyarbakir'da, isterseniz Antalya'da oturun en fazla bes is gunu icerisinde adresinize teslim edilir.


ustelik bazi urunlerimizde uzerinde ibare yer almasi sarti ile ayni gun teslim edilebilmektedir. Evekspres.com uzerinden alis veris yaptiginizda odemelerinizi istediginiz sekilde gerceklestirebilirsiniz. Dilerseniz banka karti ya da kredi karti kullanabileceginiz gibi, dilerseniz de kapida nakit odeme imkanindan faydalanabilirsiniz. sayet odemenizi kredi karti ile gerceklestirecekseniz, bankanizin size sunmus oldugu avantajlardan yararlanabilir, faizsiz, vade farksiz olarak odeme yapmaniz gereken tutari on iki aya kadar taksitlendirebilirsiniz. Bu sayede butcenizi hic sarsmadan ve para biriktirmeyi beklemeden ihtiyaciniz olan her seye sahip olabilirsiniz. Tum bu kolayliklar ozellikle yeni jenerasyonun alis veris seklini neredeyse tamami ile degistirmistir. Internet kullaniciliginin hizli artisi ve artik neredeyse her evde bir bilgisayarin olmasi bu durumun ortaya cikmasinda onemli etkenlerdendir. Evekspres.com adresinden alis veris yapmanin ayricaliklarindan biri de sudur: Bugun Istanbul, Izmir, Bursa, Ankara gibi merkezi ve buyuk sehirler ile imkanlarin cokca oldugu buyuk kasabalarda yasayanlar rahatlikla aradiklari malzemeleri temin edebilmektedirler. Oysa ulkemizde her bolgede yasayanlar ayni imkanlara ne yazik ki sahip olamamaktadirlar. ozellikle Dogu ve Guneydogu illerinde yasayanlar ile kirsal kesimlerde hayatlarina devam edenler, ihtiyac duyduklari ev tekstil urunleri, elektrikli ev aletleri, tencere, yemek takimlari gibi mutfak arac ve gereclerini her yerden satin alamamaktadirlar. Zaten bulunduklari yerdeki bir tek magazada da yeterince cesit bulunmamakta, bu yuzden de urun ve fiyat alternatifleri olmamaktadir. Oysa evekspres.com sanal magazasinda her zevke ve begeniye gore bol cesitte, renkte ve desende urun yer almaktadir. ustelik bu urunler her butceye uygun ve cep yakmayan fiyatlarla satilmaktadir. Dolayisiyla erisimi de odemesi de kolaydir.

Total Views: 113Word Count: 818See All articles From Author

Add Comment

General Articles

1. Enhancing Your Online Presence: The Synergy Of Website Design And Seo Packages
Author: Shaganasaral

2. Why Invest In An Uber Clone App For Your Startup
Author: Smith Joe

3. Unleashing The Power Of White Label Crypto Exchange Software For Startups
Author: white label

4. Buy Led Light Therapy For Skin For Radiant And Healthy Skin
Author: Zuzusales LLC

5. Hip Kits And Dining Aids – Improving The Quality Of Life Everyday
Author: Zuzusales LLC

6. 30w 24v Solidrive Electronic Non-dimmable Constant Voltage Driver By Magnitude
Author: David Hessen

7. Navigating Your Journey With Pratham Motors: Maruti Suzuki Driving School In Hsr Layout
Author: Pratham Motors

8. Best Accounting Software For Petrol Pump
Author: sidharthh08877

9. How To Create An Arbitrum Crypto Wallet & Evaluate Its Cost
Author: JohnJames

10. Can An Exchange Traded Fund Give You Good Returns Over The Long Term?
Author: SURAAJ

11. How Should You Plan For Your Retirement?
Author: SURAAJ

12. Harnessing Biological Odour Control Systems For Electronics Corrosion Monitoring
Author: Aqozz

13. Induce More Happiness By Not Searching How To Remove Glance From Lock Screen In Mi!
Author: Jaykant P

14. Choosing The Right Statistical Consultancy Services Africa For Better Results
Author: Stat Consul

15. Global Bottled Water Processing Market: Key Trends And Insights By 2028
Author: sonal

Login To Account
Login Email:
Password:
Forgot Password?
New User?
Sign Up Newsletter
Email Address: